Skjem deg bort med enestående lyd

Som et resultat av en livslang jakt etter lydperfeksjon, overgår de fire produktene i Signature Series grensene for høyoppløselig lyd og oppnår en uovertruffen lytteopplevelse.

Signature Series

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

La hver note komme til sin rett med One Signature Sound

Det hele startet med en musikalsk revolusjon som ble sparket i gang av den ikoniske Walkman® i 1979 og som inspirerte millioner av mennesker med friheten til å lytte til musikk når og hvor som helst. Signature Series viderefører denne revolusjonen til en ny standard innen lydgjengivelse og lar lytteren ikke bare høre musikken, men føle den. Ingeniørene våre har brukt analog og digital teknologi av høy kvalitet til å skape den ultimate lytteopplevelsen med hodetelefoner i en enestående serie med fire kvalitetsprodukter.

Finjustert og optimalisert av ledende lydteknikere

De fire produktene i Signature Series er utviklet for å fange opp og gjengi hver eneste lille variasjon i lyden, fra ouverturen i en storslått opera til den stille klangen helt på slutten av konserten. Selv de små nyansene i mikrolyder og dynamikken på stor skala beholdes, noe som gir en fantastisk presis gjengivelse som både er klar og uttrykksfull.

På jakt etter perfekt lyd

Oppdag inspirasjonen bak den nye standarden innen utmerket lyd fra ingeniørene som gjorde det hele mulig.

Banebrytende lydinnovasjon

Fra å bane vei med ikoniske Walkman® i 1979 til å sette høyoppløselig lyd som den nye standarden innen lydkvalitet i 2013, er Sony en uovertruffen leder innen enestående lyd. Signature Series er den siste banebrytende innovasjonen innen avansert lyd.

En revolusjon innen personlig lytting

Historien om nyskapning innen hodetelefoner

Ingeniørene våre har konsekvent utviklet de verdenskjente hodetelefonene våre med nyskapende designteknikker og svært presis lydteknologi, noe som har resultert i helt autentiske lytteopplevelser.

Se historien om hodetelefonene

Maksimert lydkvalitet

En historie av digital lyd og lydforsterkning

Det å gi strøm til lydanlegg uten forvrengning er en kunst vi har finpusset i mer enn et halvt århundre. Ingeniørkunst, komponenter av høy kvalitet og avansert akustikk samarbeider mot målet om å heve lydkvaliteten.

Vis historien om digital lyd og lydforsterkning

Et ikon blir til

Historien om Walkman®

Walkman® ga det å lytte til musikk en ny betydning for en hel generasjon. Stereomusikk ble plutselig mobilt og tilgjengelig hvor som helst. Siden den gang har vi jobbet med å perfeksjonere ikonet.

Se historien bak Walkman®

Skapt med kjærlighet, vakkert utformet

Nøye utformet

Fra materialene til loddingen og de strukturelle ingeniørmetodene som ble brukt, ble kun de mest avanserte produksjonsprosesser og produktløsninger anvendt i utformingen av Signature Series. Dette sørget for den høyeste standarden for kvalitet og lydperfeksjon.

Fortalt med designernes egne ord

Du kan lese om inspirasjonen og håndverket bak Signature Series, fortalt med designernes egne ord.