Gå til Innhold
HODETELEFONER

NC300D Øretelefoner med støydemping

MDR-NC300D

Bilde av NC300D Øretelefoner med støydemping

Veil. Pris

kr 3 690,00

(VAT)
Bilder av NC300D Øretelefoner med støydemping

Steng ute lyder utenfra

Bakgrunnsstøy fra fly, biler, lastebiler, busser og hektiske miljøer forsvinner med hodetelefoner med digital støyredusering. Dermed hører du bare favorittmusikken din. En svært god tilpasningsform gir deg maksimal komfort og minimal lydlekkasje.

Hør musikken og ingenting annet

Lytt til musikk uten bakgrunnsstøy takket være digital støyredusering. Den automatiske støyreduksjonen med kunstig intelligens overvåker omgivelsene dine for å finne den beste støyprofilen og fjerne så mye som 99 % av bakgrunnsstøyen på enkelte modeller.

Klar og kraftig lyd

Den svært kraftige neodymiumforsterkeren som finnes inne i hodetelefonene våre har svært høy effekt og gir en bredere frekvensrespons – dyp bass, dynamiske vokaler og klar diskantlyd formidles. Gled deg over klar og varm lyd uansett volum.

Slå på, slå av

Hør hva som foregår rundt deg med en praktisk kontrollbryter som slår av digital støyreduksjon når det er nødvendig. Du trykker ganske enkelt på bryteren for å høre meldinger på flyet eller annet som foregår rundt deg. Deretter kan du slå av bryteren igjen og gå tilbake til å lytte uten forstyrrelser.

Lytt uten forstyrrelser

Nyt musikken uten forstyrrelser. Batteriet i hodetelefonene har mye lengre levetid enn konkurrerende produkter, og på enkelte modeller kan du høre på musikk i opptil 100 timer. Nå som lyttetiden er såpass mye lenger, trenger du ikke å tenke på å bytte batterier mens du er på farten.

Passer til alle ører

Velg blant ulike størrelser på øreproppene slik at du får en sikrere og bedre passform. Hodetelefonene leveres med ørepropper i hybridsilikon i forskjellige størrelser slik at du får god lydisolering og best mulig komfort.

Spesifikasjoner
  • Prosessoren for digital støyreduksjon reduserer opptil 98,4 % av omgivelsesstøyen

  • Automatisk valg av den beste støyprofilen for omgivelsene dine

  • Vertikale silikonørepropper i sju størrelser

  • Hi-Fi-kvalitetslyd med S-Master, 16 mm driver og digital lydforbedring

Les om våre energibesparende funksjoner og vårt engasjement for en mer bærekraftig fremtid. Gå til eco-nettstedet