Støtte - VAIO og databehandling

Windows 10-oppgradering

Sikre en jevn overgang til Windows 10

Denne siden lar deg velge Sony-produktene dine for å finne all den oppgraderingsinformasjonen du trenger – og som du bør være klar over – før oppgraderingen.

Finn støtteinformasjonen for Windows 10 for dine produkter.

Velg produkt og modell nedenfor for å finne ut mer om vår støttepolicy, informasjon, drivere med mer for dine produkter.

Hvis din VAIO-modell mangler fra listen, klikk her for kompatibilitetsinformasjon.
Hjelp oss med å forbedre vår kundeservice

Vi prøver alltid å forbedre hvordan vi støtter deg. Fortell oss om opplevelsen din - bruk glidebryteren under for å fortelle oss hvor nyttig informasjonen på denne siden var:

ikke verdifullverdifull
Fortell os
Vil du legge til noen kommentarer?

Husk at dette ikke er noe kontaktskjema, og vil vil ikke kunne ta kontakt med deg, selv om du oppgir både telefonnummer og en epostadresse. Hvis du har behov for å ta kontakt med Sony, må du gå til kontaktsidene.

Send inn tilbakemeldinge din

Tegn igjen: 140

Takk for din verdifulle tilbakemelding

Dette innholdet går igjennom med jevne mellomrom for å ha en kontinuerlig forbedring av våre tjenester.

Kundestøtte
Finner du ikke det du trenger?
Kundestøtte

Bruk forumsidene våre til å finne svar fra andre eiere av Sony-produkter, eller til å ta kontakt med oss

Få forumstøtteFå kontakt med kundestøtte