hand som holder en alpha 7

Vi feirer 10 år med Alpha speilløse fullformatkameraer

I oktober 2013 ble de originale Alpha 7- og 7R-kameraene kunngjort

For et tiår siden var det fotografiske landskapet delt mellom modeller av digitale speilreflekskameraer (DSLR) med fullformatsensorer og små speilløse kameraer med mindre APS-C-sensorer, men 16. oktober 2013 endret alt dette seg. Ikke bare hadde Alpha 7 og Alpha 7R fullformatsensorer, de hadde også høyytelsesspesifikasjoner, inkludert eksepsjonell ISO-ytelse opp til 25 600, kontinuerlig fotografering på 5 bilder per sekund og et ekstremt raskt hybrid fase- og kontrastgjenkjennende AF-system. For første gang kunne fotografer (og videografer) oppleve den samme kvaliteten de hadde vært vant til med digitale speilreflekskameraer, men i en mindre og lettere formfaktor.

 

 

 

Alpha-serien går fra styrke til styrke

De to første modellene markerte begynnelsen på kontinuerlig utvikling for Alpha-serien. Mindre enn et år senere ble «S»-varianten introdusert, og ga videografer tidligere uhørt ytelse i lite lys ved høye ISO-innstillinger, samt 4K-videoinnspilling. Året etter introduserte Alpha 7R II verdens første bakbelyste fullformatsensor med imponerende 42,4 megapiksler.

Etter hvert som Alpha-serien ble mer populær takket være dens banebrytende teknologier, fortsatte kameraavdelingen vår i Tokyo å presse grensene mot de tidligere umulige. Alpha 9 (2017) var det aller første kameraet som tilbød blackout-fri kontinuerlig stille fotografering med utrolige 20 bilder per sekund, og ga sportsfotografer et konkurransefortrinn i forhold til DSLR-fotografering.

 

Infografikk for Alpha-fullformatskameraer

 

 

Hvor går vi herfra?

Med hver påfølgende lansering har serien med Alpha-fullformatskameraer fortsatt å utvikle seg og vokse til det mange anser for å være gullstandarden innen bilde- og videokvalitet. Vi tror på innovasjon, og vi har ingen planer om å hvile på laurbærene, verken i det neste tiåret eller i overskuelig fremtid. Det er noen fantastiske innholdsskapere der ute, og vi er stolte over at noen av verdens beste bruker Alpha-kameraer til å gjøre drømmene sine til virkelighet.

 

 

Alpha-bilder fra det siste tiåret

Ved hjelp av våre utrolige bildeambassadører og skapere har vi valgt ut noen av favorittbildene våre tatt med Sonys speilløse Alpha-fullformatskameraer de siste 10 årene. Vi håper du liker å bla i boken like mye som vi likte å sette den sammen.

sony alpha jubileumsflippover åpen
Bla gjennom boken

 

 

Den nyeste serien med Alpha-fullformatskameraer

Registrer deg for å motta α Universe-nyhetsbrevet

Gratulerer! Du abonnerer nå på α Universe-nyhetsbrevet

Skriv inn en gyldig e-postadresse

Beklager! Noe gikk galt

Gratulerer! Du er nå registrert for abonnement