Programmer og programvare

Programvare, apper og tjenester som kan gjøre deg mer kreativ

Imaging Edge

Imaging Edge

Ta enda bedre bilder med programvarepakken Imaging Edge. Få den beste bildekvaliteten i RAW-bilder fra Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotograferingen din på en dataskjerm, Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet, og Viewer for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra store bildebibliotek.

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Forbedre fotograferingsnøyaktigheten, hastigheten og komforten med kraftig Live View-overvåking og kamerainnstillinger på en stor dataskjerm.

Display

Display

Gå raskt gjennom store bildealbum for å finne, organisere og vurdere de beste bildene dine.

Redigere

Redigere

Finjuster og bearbeid RAW-bilder fra Sony med dette verktøyet som er optimalisert for å gi deg den beste bildekvaliteten.

IPTC

Forhåndsinnstilling for IPTC-metadata

Opprett og eksporter IPTC-metadata for α9, slik at du automatisk kan merke bildene du tar, med opphavsrett og andre beskrivelser.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

PlayMemories

Annen nyttig programvare

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Opprett og del utrolige actionvideoer med denne kostnadsfrie programvaren. Med funksjoner som sakte film, GPS-overleggsdata og flerkameraredigering kan du bli stjernen i ditt eget mesterverk.

Logo for musikkvideoopptaker

MVR Studio

Ved hjelp av MVR Studio kan du importere og enkelt redigere lyd- og videofiler du har tatt opp med musikkvideoopptakeren HDR-MV1. Gjør lyden bedre med effekter og bølgeredigering, og del den deretter på YouTube.