Programmer og programvare

Programvare, apper og tjenester som kan gjøre deg mer kreativ

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Mobilapp

Med denne mobilappen kan du overføre alle stillbilder via Wi-Fi® mens du tar dem, og dele dem raskt og enkelt på sosiale nettverk. Du kan også sende 4K-videoer fra kameraet til mobilen. Du kan eksternt huke av kameraets live-view på telefonen og legge til posisjonsdata i bildefilene.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Skrivebord-app

Ta enda bedre bilder med skrivebord-appen for Imaging Edge. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotograferingen på dataskjermen, Viewer for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra store bildebibliotek, og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten i RAW-bilder fra Sony, og administrer effektivt.

IPTC

Forhåndsinnstilling for IPTC-metadata

Opprett og eksporter IPTC-metadata for α9, slik at du automatisk kan merke bildene du tar, med opphavsrett og andre beskrivelser.

Capture One for Sony

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

PlayMemories

Annen nyttig programvare

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Opprett og del utrolige actionvideoer med denne kostnadsfrie programvaren. Med funksjoner som sakte film, GPS-overleggsdata og flerkameraredigering kan du bli stjernen i ditt eget mesterverk.

Logo for musikkvideoopptaker

MVR Studio

Ved hjelp av MVR Studio kan du importere og enkelt redigere lyd- og videofiler du har tatt opp med musikkvideoopptakeren HDR-MV1. Gjør lyden bedre med effekter og bølgeredigering, og del den deretter på YouTube.