Gå til Innhold
TV-ER

BRAVIA®-TV-er på 102 cm (40 tommer)

Du bør ikke undervurdere kraften til TV-ene våre på 102 cm (40 tommer). Den praktiske størrelsen underbygges av overlegen bildekvalitet, livaktig lyd og mer, noe som gir en fantastisk visningsopplevelse.

Liten skjerm, stor glede

De beste TV-ene våre på 102 cm (40 tommer) har alt du forventer fra en TV av høy kvalitet. LED-skjermen er skarp og klar, lyden er jevn og dyp, og designen glir rett inn i ethvert rom. Du kan til og med synkronisere den med smarttelefonen.

Skarpe bilder på de beste 102 cm (40 tommer) store TV-ene fra Sony
Smart-TV fra Sony på 102 cm (40 tommer)

En TV som har alt du synes den bør ha

Enten du vil ha et lite hjemmeunderholdningssenter, eller trenger noe som fyller opp rommet, er smart-TV-ene våre på 102 cm (40 tommer) det du trenger. Gled deg over naturtro bildekvalitet, enkle tilkoblingsmuligheter med smarttelefonen og design som står i stil med interiøret.

Opplyst underholdning

Alt blir klart og vakkert med LED-TV-ene våre på 102 cm (40 tommer). Lamper med hvitt lys bak skjermen lyser opp hver eneste piksel og får frem detaljer fra mørke områder. Resultatet blir forbedret kontrast og seeropplevelse. Selv de raskeste spenningssekvensene ser jevne ut med Motionflow XR.

LED-TV-er fra Sony på 102 cm (40 tommer) med klar skjerm
Strøm innhold fra smarttelefonen med den beste 102 cm (40 tommer) store TV-en fra Sony

Tilkobling, deling og speiling

Smart-TV-ene våre på 102 cm (40 tommer) gjør det enkelt å holde kontakten med dine nærmeste og resten av verden. Du kan strømme innhold du har lagret på smarttelefonen, eller dele bilder med Photo Share og se nye detaljer når bildet fyller skjermen. Med kablet speiling kan du lade telefonen og dele video samtidig.

Klar som dagen

Få ting i fokus med forbedringsteknologi for klar oppløsning på TV-ene våre på 102 cm (40 tommer). Funksjonen reduserer støy og gir skarpe bilder med forbedret dybdefølelse. Detaljer og teksturer forbedres, slik at alt du ser på skjermen, blir fantastisk naturtro.

Naturtro bilder på smart-TV-er på 102 cm (40 tommer) fra Sony
Et par som hygger seg med ClearAudio på en 102 cm (40 tommer) stor TV fra Sony

Gjør lyden levende

Alt av lyd høres helt annerledes ut fra TV-ene våre på 102 cm (40 tommer). Bassreflekshøyttaleren gir fyldige lave og høye toner, som finjusteres av ClearPhase for optimal balanse. Autentisiteten gjenopprettes av S-Master digital forsterker, slik at originalen ytes rettferdighet.