Gå til Innhold
TV-ER

TV-er på 107 til 117 cm (42 til 46 tommer)

Få en verden av spennende funksjoner med TV-ene våre på 107 cm (42 tommer). Forbedret bilde- og lydkvalitet får frem det beste i alt du ser på, hører på og deler. 

Alt du ønsker deg

Er du på utkikk etter de nyeste funksjonene du ville forvente fra en stor TV, i en plassbesparende størrelse? Jakten er over – TV-ene våre på 107 cm (42 tommer) er stappfulle av funksjoner som gir en fantastisk seeropplevelse. Fra Full HD til omgivelseslyd og strømming av video – du kan ønske deg.

Flotte funksjoner på 107 cm (42 tommer) stor smart-TV fra Sony
Full HD på LED-TV på 107 cm (42 tommer) fra Sony

En perfekt match fra en liten skjerm

Nå kan barnerommet, hybelen eller leiligheten få spennende underholdning med TV-ene våre på 107 cm (42 tommer). Du får funksjoner som Full HD, kraftig lyd og strømming av video i en størrelse som ikke dominerer hele rommet.

La det bli lys

Lys opp hverdagen med LED-TV-ene våre på 107 cm (42 tommer). Lamper med hvitt lys bak skjermen lyser opp bildet fra hjørne til hjørne og forsterker kontrasten. Filmer, serier og bilder blir levende og naturtro, mens fine detaljer får nye dimensjoner.

107 cm (42 tommer) store smart-TV-er fra Sony med klar skjerm
3D-film på TV på 107 cm (42 tommer) fra Sony

Den smarte måten å se på

Ta på 3D-brillene, og se bildene hoppe ut av skjermen med smart-TV-ene våre på 107 cm (42 tommer). Fantastiske detaljer gjør det hele enda mer spennende, og opplevelsen blir naturtro med den naturlige dybdefølelsen. Se på kampen og få nyheter og høydepunkter med Live Football-modus, eller bruk Photo Share til å dele bilder.

Bedre bilder – flere valg

Alt du ser på smart-TV-er fra Sony på 107 cm (42 tommer) – fra Blu-ray™-filmer til strømmet video – drives av X-Reality PRO, som gir mindre støy og bedre bildekvalitet. Det er lett å ta kontroll på mediene dine med One-Flick Entertainment-fjernkontrollen – du finner favorittene dine med et par klikk. 

Flott grafikk til videospill på LED-TV på 107 cm (42 tommer)
Par som nyter lyd fra en 107 cm (42 tommer) stor LED-smart-TV

Lydens kraft

Kjenn kraften fra avansert lydteknologi med LED-TV-ene våre på 107 cm (42 tommer). ClearAudio+ forbedrer alt fra enorme eksplosjoner til jamrende gitarsoloer og gjør lyden klar og presis. Stemmezoom fremhever dialogen, og S-Force Front Surround omslutter deg i naturtro lyd.