Gå til Innhold
TV-ER

BRAVIA®-TV-er på 127 cm (50 tommer)

Gjør spenningen større med de beste TV-ene våre på 127 cm (50 tommer). De har alt du trenger for en bedre seeropplevelse, fra krystallklar bildekvalitet til enkle tilkoblingsmuligheter.

Fordyp deg i detaljer

TV-ene våre på 127 cm (50 tommer) får frem detaljene i alt du ser på. Full HD-skjermen gjør bildene skarpe og imponerende, uansett om du ser en science fiction-film på Blu-ray™ eller en smarttelefonvideo. Se favorittbildene dine på stor skjerm – med sterke farger, detaljerte teksturer og skarpe linjer blir de løftet til et nytt nivå.

Detaljerte bilder på de beste TV-ene fra Sony på 127 cm (50 tommer)

Score med Football-modus

Gladnyhet til fotballfans: Smart-TV-ene våre på 127 cm (50 tommer) med Live Football-modus setter deg i hjertet av kampen. Lyden tilpasses automatisk, slik at du får brølet fra stadion i din egen stue, og det praktiske grensesnittet leverer nyheter og høydepunkter fra kilder på Internett.

Førsteklasses funksjoner på 127 cm (50 tommer) stor smart-TV fra Sony
Par som hygger seg med ClearAudio på en 127 cm (50 tommer) stor TV fra Sony

Lyd som inspirerer

Skru opp volumet og fortap deg i imponerende lydkvalitet med de beste TV-ene våre på 127 cm (50 tommer). ClearAudio+ finjusterer lyden og gjør den klar og presis, mens stemmezoom forbedrer dialogen slik at du aldri går glipp av et ord. S-Force Front Surround gjør det hele komplett ved å fylle rommet med kraftig lyd.

Fjernkontroll til smart-TV-er fra Sony på 127 cm (50 tommer)

Bare ett trykk

One-Flick Entertainment-fjernkontrollen som følger med smart-TV-ene våre på 127 cm (50 tommer), gir full kontroll. Med ett knappetrykk kan du utforske en verden av filmer, musikk og apper, eller bare surfe på nettet. Det intuitive grensesnittet veileder deg, og med Quick Start får du rask tilgang til favorittene.