Gå til Innhold
TV-ER

BRAVIA®-TV-er på 140 cm (55 tommer)

Gå inn i en ny underholdningsæra med de beste TV-ene våre på 140 cm (55 tommer), som forener form og funksjon for å gi hjemmekinoopplevelse en ny definisjon.

Forbedrer alt du ser på

TV-ene våre på 140 cm (55 tommer) er fulle av funksjoner og teknologi som får frem det beste i alt du ser på. Gled deg over 4K og Full HD mens du strømmer video, og hør levende lyd som enkelt takler både lave og høye toner. Takket være den intuitive One-Flick Entertainment-fjernkontrollen er de også enkle å styre.

Klart bilde på 140 cm (55 tommer) stor LED-TV fra Sony
Den beste TV-en på 140 cm (55 tommer) med imponerende bilder fra Sony

TV har aldri sett bedre ut

Filmer, serier og spill ser og høres bedre ut med smart-TV-ene våre på 140 cm (55 tommer). 4K og Full HD gir imponerende bilder, mens funksjoner som høyttalere med magnetisk væske gir gnistrende lyd. Selv sport blir mer spennende – Live Football-modus gir deg lyden av stadion i tillegg til nyheter og høydepunkter.

Forsterker de fineste detaljene

Med over 8 millioner piksler forbedrer 4K-teknologien på de beste TV-ene våre på 140 cm (55 tommer) alt du ser på. Bildene er rene og naturlige, så kom nærmere og gled deg over en kinoaktig seeropplevelse. LED-lampene bak skjermen gjør den ekstra lyssterk, slik at skyggene blir borte og du får et helt nytt detaljnivå. 

Skarpe bilder på 140 cm (55 tommer) store TV-er fra Sony
LED-TV fra Sony på 140 cm (55 tommer) med førsteklasses funksjoner

En ny dimensjon av moro

Gjør filmkvelden spennende med en smart-TV fra Sony på 140 cm (55 tommer). Bildene fra innhold hopper ut av skjermen og gir deg oppslukende underholdning som drar deg inn i handlingen. Få kontakt med verden for å dele bilder, se tvitringer om en serie med sosial visning, eller se kamphøydepunkter med Live Football-modus. 

Et skarpt og fargerikt bilde

Oppdag nye måter å se på, med LED-TV-ene våre på 140 cm (55 tommer). TRILUMINOS-skjermen forbedrer fargene for gnistrende rødfarger og dype grønnfarger og blir forsterket av Xtended Dynamic Range. X-Reality PRO, en avansert behandlingsmotor, forbedrer alt og løfter det mot 4K for å gi enestående detaljer.

Sterke farger med smart-TV på 140 cm (55 tommer) fra Sony
LED-TV fra Sony på 140 cm (55 tommer) på TV-stativ

Nyskapende design møter spennende innhold

Den unike kiledesignen til TV-ene våre på 140 cm (55 tommer) sparer plass og gir samtidig litt ekstra plass til et kraftig lydanlegg som sikrer imponerende lyd. Med One-Flick Entertainment-fjernkontrollen kan du klikke deg gjennom innhold på få sekunder.