TV-ER

BRAVIA®-TV-er på 140 cm (55 tommer)

Gå inn i en ny underholdningsæra med de beste TV-ene våre på 140 cm (55 tommer), som forener form og funksjon for å gi hjemmekinoopplevelse en ny definisjon.

Den beste TV-en på 140 cm (55 tommer) med imponerende bilder fra Sony
TV har aldri sett bedre ut

Filmer, serier og spill ser og høres bedre ut med smart-TV-ene våre på 140 cm (55 tommer). 4K og Full HD gir imponerende bilder, mens funksjoner som høyttalere med magnetisk væske gir gnistrende lyd. Selv sport blir mer spennende – Live Football-modus gir deg lyden av stadion i tillegg til nyheter og høydepunkter.

Forsterker de fineste detaljene

Med over 8 millioner piksler forbedrer 4K-teknologien på de beste TV-ene våre på 140 cm (55 tommer) alt du ser på. Bildene er rene og naturlige, så kom nærmere og gled deg over en kinoaktig seeropplevelse. LED-lampene bak skjermen gjør den ekstra lyssterk, slik at skyggene blir borte og du får et helt nytt detaljnivå. 

Skarpe bilder på 140 cm (55 tommer) store TV-er fra Sony
Et skarpt og fargerikt bilde

Oppdag nye måter å se på, med LED-TV-ene våre på 140 cm (55 tommer). TRILUMINOS-skjermen forbedrer fargene for gnistrende rødfarger og dype grønnfarger og blir forsterket av Xtended Dynamic Range. X-Reality PRO, en avansert behandlingsmotor, forbedrer alt og løfter det mot 4K for å gi enestående detaljer.

Sterke farger med smart-TV på 140 cm (55 tommer) fra Sony