Gå til Innhold
TV-ER

BRAVIA®-TV-er på 152 cm (60 tommer)

Med TV-ene våre på 152 cm (60 tommer) får du alt. Nyskapende design, overlegen lyd og imponerende bildekvalitet åpner døren for spenning på et helt nytt nivå. 

Akkurat slik du vil ha det

Med de beste TV-ene våre på 152 cm (60 tommer) kan du velge blant en rekke spennende funksjoner for å skape en spesialtilpasset seeropplevelse. Skru opp volumet og gi nytt liv til musikk, spill og filmer. Gled deg over en Full HD-skjerm, eller hold kontakten med venner ved hjelp av Photo Share og sosial visning – det er opp til deg.

Par som hygger seg med LED-TV fra Sony på 152 cm (60 tommer)
Skarpe bilder på 152 cm (60 tommer) stor TV fra Sony

Ta med kinoen hjem

Funksjoner som Full HD-skjerm og omgivelseslyd gjør filmkvelden til en flott opplevelse med venner og familie. Den imponerende størrelsen på smart-TV-ene våre på 152 cm (60 tommer) gjenskaper følelsen av kino i stuen, slik at seriene, filmene og spillene du liker, kan få den stjernebehandlingen de fortjener.

Lyssterk og skarp

Alt ser lysere ut med LED-TV-ene våre på 152 cm (60 tommer). Lamper med varmt lys bak skjermen lyser opp hele skjermen, slik at den får imponerende kontrast. Detaljer du aldri før har lagt merke til, springer frem fra skyggene, og alt blir mer levende.

Klare bilder på de beste 152 cm (60 tommer) store TV-ene fra Sony
3D-funksjon med LED-smart-TV-er på 152 cm (60 tommer) fra Sony

Hopp inn i 3D

Kom inn i en ny dimensjon av underholdning med 3D smart-TV-ene våre på 152 cm (60 tommer). Med de medfølgende brillene kan du se oppslukende 3D Blu-ray-filmer, nettvideoer og TV-sendinger med realistisk dybdefølelse. Når du er ferdig, kobler du til nettet for å dele innhold, strømme video og sjekke favorittnettstedene dine.

HD er bedre enn noen gang

Med X-Reality PRO på de beste TV-ene våre på 152 cm (60 tommer) blir imponerende bildekvalitet standarden. Den analyserer alle bildene du ser på skjermen, reduserer støy og finjusterer lyter for et fantastisk sluttprodukt, slik at du virkelig får se hva en Full HD-skjerm kan gjøre.

Førsteklasses spillgrafikk med våre beste TV-er på 152 cm (60 tommer)
Futuristisk design på 152 cm (60 tommer) stor TV fra Sony

Moderne design møter en verden full av medier

Form og funksjon kombineres i den unike kiledesignen til LED-TV-ene våre på 152 cm (60 tommer). De er smale og stabile og har plass til et kraftig høyttalersystem som sikrer god lyd. One-Flick Entertainment gjør det enkelt å utforske medier – bare bruk fjernkontrollen til å finne det du vil se.