Gå til Innhold
TV-ER

TV-er på 165 til 178 cm (65 til 70 tommer)

Utforsk LED-TV-ene våre på 165 til 178 cm (65 til 70 tommer), og oppdag en spennende kombinasjon av teknologier som gir overlegen bilde- og lydkvalitet og interaktive funksjoner.

Futuristisk design på LED-TV-er på 165 til 178 cm (65 til 70 tommer) fra Sony

Perfekt for hjemmekino

Er du helt i startgropen med hjemmekinoanlegget? Sett en av TV-ene våre på 165 cm (65 tommer) øverst på listen. Disse TV-ene gir deg og dine timevis med interaktiv underholdning med funksjoner som 3D-funksjon, omgivelseslyd og Live Football-modus.

Neste steg i bildekvalitet

Med 4K-LED-TV-ene våre på 165 cm (65 tommer) ser du bare fantastisk bildekvalitet, ikke piksler. Den avanserte behandlingsteknologien fremhever selv de fineste detaljer og teksturer. Lamper med varmt lys bak skjermen lyser den opp fra hjørne til hjørne, slik at du slipper å se skygger på skjermen.

4K har fire ganger så mange detaljer som Full HD
Skjermspeiling med TV fra Sony på 165 cm (65 tommer)

Koble deg til i alle dimensjoner

Smart-TV-er er en smart idé. Koble deg til verden via en av TV-ene våre på 165 cm (65 tommer), og benytt deg av funksjoner som strømming av tvitringer og deling av bilder. Trenger du spenning? Ta på 3D-brillene, og la deg oppsluke av underholdning i en helt ny dimensjon og bilder som hopper ut av skjermen.

Sterke farger

Ta en titt på TRILUMINOS-skjermen på LED-TV-ene våre på 165 cm (65 tommer), og se hvor intense fargene er. Xtended Dynamic Range forbedrer bildene, mens X-Reality PRO forbedrer kontrast og teksturer, slik at du får naturtro bilder.

Skarpe bilder på LED-TV-er på 165 cm (65 tommer) fra Sony
Flott lyd med TV-er på 165 til 178 cm (65 til 70 tommer) fra Sony

Innovativ design med stor lyd i ryggen

Bruk One-Flick Entertainment-fjernkontrollen til å bla gjennom filmer, serier og til å surfe på Internett. Den unike kileformen til TV-ene våre på 165 cm (65 tommer) gir bedre stabilitet og større høyttalerkapasitet, slik at du får rik og fyldig lyd.