Gå til Innhold
TV-ER

TV-er på 216 til 254 cm (85 til 100 tommer)

Letingen etter fantastisk underholdning stopper når du ser våre store TV-skjermer. Du kommer til å bli forbløffet over 4K-oppløsningen, omgivelseslyden og de interaktive funksjonene.

Mann som ser på 216 cm (85 tommer) stor TV fra Sony

TV-en blir midtpunktet

Hvis du får deg en TV på 216 cm (85 tommer) hjemme, kommer venner og familie løpende for å sjekke ut den overveldende skjermen med 4K-oppløsning. Når det er kamp, får du en virkelighetsnær opplevelse med funksjoner som Live Football-modus og omgivelseslyd som topper det hele med kraft uten like.

Storskjerm har aldri sett bedre ut

4K-oppløsning, som er støttet av avansert behandlingsteknologi, gir åtte millioner piksler av slående detaljer på de store TV-ene våre. Hvert eneste bilde blir forbedret for å gi flere detaljer, naturtro teksturer og ekte skarphet.

4K har fire ganger så mange detaljer som Full HD
Storskjerm-TV fra Sony med skjermdelingsfunksjon

Verden er bare ett klikk unna

TV-ene våre på 216 cm (85 tommer) har smart teknologi, så du slipper å se TV alene. Du kan dele bilder med venner via Photo Share. Bruke Skype og Sosial visning til å holde kontakten med familien samtidig som du ser på film. Eller du kan slå på Live Football-modus og få kontakt med andre som ser på samme kamp.

Sterke livaktige farger

TV-ene våre på 216 cm (85 tommer) har TRILUMINOS-skjerm, som får frem selv de minste fargedetaljene. Et stort utvalg nyanser øker intensiteten, og Xtended Dynamic Range gjør de mørke fargetonene dypere og gir skjermen utrolig lysstyrke. 4K X-Reality PRO gjør alt du ser på, enda bedre ved å oppgradere til 4K.

Sterke farger på TV-er på 216 til 254 cm (85 til 100 tommer) fra Sony
Fjernkontroll til TV fra Sony på 216 cm (85 tommer)

Kontroller mediene dine med et fingersveip

Bla deg gjennom filmer, videoer og bilder på den store TV-en med One-Flick-fjernkontrollen, eller hopp rett i det med Quick Start. Den stabile kiledesignen legger har ekstra plass til et avansert lydsystem, slik at du kan omgi deg med livaktig lyd.