Gå til Innhold
Tver

3D-TV-er

Bli med på eventyret med en 3D-TV fra Sony. Sjekk ut utvalget vårt nedenfor, og finn modellen som er perfekt for deg, slik at du kan få glede av filmer, programmer og innhold på Internett i 3D.

Bli med inn i en ny dimensjon av underholdning

Få kinoopplevelsen hjemme med våre beste 3D-TV-er – bare ta på deg 3D-brillene, så havner du midt i handlingen. En oppslukende seeropplevelse helt utenom det vanlige.

Se film i 3D på en 3D-TV
Få klare bilder med de beste 3D-TV-ene fra Sony

En helt ny 3D-opplevelse

Våre 3D-TV-er har lagt doble bilder bak seg og forminsket flimringen fra lyskilder. Bildet er alltid klart enten du ser på TV i mørket eller i et lyst rom. De justerbare 3D-brillene stenger lyset ute, slik at du kan leve deg helt inn i spenningen.

Imponerende bildekvalitet

Våre beste 3D-TV-er drar nytte av den nyeste teknologien, som X-Reality PRO og Motionflow XR. Hvite dioder på 3D LED-TV-ene gjør hele skjermen klarere, slik at hvert eneste bilde, i både 2D og 3D, er fullt av liv og detaljer.

3D smart-TV med fantastisk bildekvalitet
Få klar lyd med 3D LED-TV fra Sony

Gi lyden nytt liv

Våre beste 3D-TV-er gir deg en førsteklasses visuell opplevelse så vel som fantastisk lyd. Clear Phase, S-Force PRO Front Surround og Voice Zoom jobber for å gi bedre lyd. Mange av 3D-TV-ene våre har også høyttalere med lang kanal.

Hele verden lett tilgjengelig

Med våre 3D smart-TV-er kan du strømme filmer fra Internett, eller utforske innholdet på smarttelefonen din. Du kan også bruke Sosial visning og bruke Twitter og Skype samtidig som du ser på TV – ekkoreduksjon holder samtalen er klar og tydelig.

Sosiale medier på smart-TV-ene med 3D fra Sony
Fjernkontroll til 3D-TV

Ett trykk er alt som trengs

Det er enkelt å utforske en 3D-TV med One-Flick Entertainment. Enkel fjernkontroll, et kraftig grensesnitt utviklet av BRAVIA og hurtigstartfunksjon gjør bruken til en glede.