Perfekt autofokus, hver gang

Ta skarpere bilder enn noensinne med 4D FOCUS.

Hva er 4D FOCUS?

Vanlig autofokus (AF) forholder seg bare til rom. 4D FOCUS tar dette ett skritt videre med en nyskapende bildesensor som fanger opp både rom og tid, slik at du kan ta klare bilder av motiver i bevegelse enn noensinne. AF er noe som tilhører fortiden. Fremtiden innen fotografering er i bevegelse.

BREDT – Område (2D)

Ta bilde av det som skjer over et stort område, selv utenfor midten av bilderammen. 

RASK – Dybde (3D)

Fokuser raskt, uansett om motivet beveger seg nærmere eller lenger unna.

STØDIG – Tid (4D)

Den fjerde dimensjonen til 4D FOCUS er tid, ettersom den presist kan forutse og stabilt spore motivets neste bevegelser.

Stort AF-område

Fang inn motivet, uansett hvor i bilderammen det er. 4D FOCUS aktiverer AF-punkter over et stort område, slik at kameraet kan gjenkjenne motiver i hele bilderammen, ikke bare i midten.

Svært raskt fokus

4D FOCUS registrerer avstanden til motivet med en gang og fokuserer raskt og presist med en avansert AF-algoritme, slik at du aldri går glipp av det avgjørende øyeblikket.

Stødig sporing

Ikke mist motivet av syne. AF-algoritmen fokuserer på det som skjer, og kan til og med forutse motivets neste bevegelser, uten å bli distrahert av hindringer i bilderammen.

Galleri for 4D FOCUS

Bla gjennom skarpe actionbilder tatt med 4D FOCUS, og finn ut hvordan du kan ta slike bilder selv, med detaljert informasjon om alt fra modellnummer til størrelse på blenderåpning og fokallengde.

Fotogalleriet til Sony
Ta en kikk på fotogalleriet til Sony

Se bilder som er tatt med kameraer fra Sony.

Oppdag kamerakanalen til Sony
Oppdag kamerakanalen til Sony

Se filmer om produktene våre, og sjekk ut egenskapene de har.