OVERGÅ VIRKELIGHETEN

Ekte og vakker 4K i alle bilder
Ikke bare 4K, dette er Sony 4K

Med TV-er fra Sony blir alt du ser på, skarpere og forbedret med den nyeste teknologien for detaljforbedring og støyredusering, slik at du får svært realistiske bilder.

Konvensjonell
VANLIG
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme
Én brikke endrer alt

4K Processor X1™

4K Processor X1™ er en innovativ teknologi som bruker avanserte algoritmer til å fjerne støy og gi bedre detaljer. Den jobber sammen med 4K X-Reality PRO™ for å gjengi bilder som er skarpe, klare og utrolig realistiske.

Missing Video data!

La alle bildene komme nærmere 4K

X-Reality PRO-bildebehandling er unik for Sony og oppskalerer enhver piksel for å gi bemerkelsesverdig klarhet. Pikslene i flere bilderammer blir analysert og bildene gjort skarpere og mer realistiske.

X-Reality PRO
Realisme på en helt ny måte

4K X-Reality PRO bruker en rekke støyreduseringsteknologier for å gjøre bildene skarpere og finere. Du ser at scenene blir klarere, jevnere og mer naturlige.

Gir pikslene nytt liv

Med 4K X-Reality PRO sammenlignes mønstre i bilder med mønstre som er lagret i en unik database, for å finne den beste fargetonen, metningen og lysstyrken for enhver piksel. Vi bruker kunnskapen vi har fått fra utvikling og filming av populære filmer og TV-serier, til å levere uovertruffet detaljnivå i alt du ser på.