OVERGÅ VIRKELIGHETEN

Ekte og vakker 4K i alle bilder

Ikke bare 4K, dette er Sony 4K

Med TV-er fra Sony blir alt du ser på, skarpere og forbedret med den nyeste teknologien for detaljforbedring og støyredusering, slik at du får svært realistiske bilder.

Konvensjonell
VANLIG
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme

Mer kraft, mer ytelse, mer skjønnhet

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Den nyutviklede 4K HDR Processor X1™ Extreme har 40 % mer bildebehandlingskraft i sanntid enn den ansette 4K Processor X1™. Den oppskalerer alt du ser på, til nær 4K HDR-kvalitet.

Så nær virkeligheten som det er mulig å komme

Object-based HDR remaster 

Nå kan du se alt i nær 4K HDR. Du ser konturene i fjell, teksturen i blomster, dybden i skyer og naturlig kontrast og farge i dyreliv – for enda mer realistiske bilder på skjermen.

Konvensjonell
Med Object-based HDR remaster
Med Object-based HDR remaster
Uten Object-based HDR remaster

Får farger og kontrast til å se mer ekte ut

Med Object-based HDR remaster (1) analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve (2). Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut. 

  • Object based HDR remaster
  • Konvensjonell

Se flere detaljer med databaser for støyreduksjon og oppskalering

Dual database processing

Én av databasene brukes til å redusere støyen i bildet. Den andre brukes til å oppskalere oppløsningen og gi bedre klarhet. Disse to kraftige databasene for bildeforbedring samarbeider om å forbedre piksler i sanntid. Hver av databasene har titusenvis av referanser, som er samlet opp gjennom alle årene vi har skapt innhold for TV og kino.

Uten Dual database processing
VANLIG 
Med Dual database processing
MED DUAL DATABASE PROCESSING

1. Støyreduseringsdatabase

Databasen gjenkjenner komprimeringsstøy fordi den har før- og etter-data som beskriver hvordan et bilde skal se ut, og den fjerner slik komprimeringsstøy fra bildet.

2. Oppskaleringsdatabase

Oppskaleringsdatabasen har også før- og etter-data som brukes til å oppskalere signalet og skape et mer realistisk bilde.

Færre lysstriper for et jevnere bilde

Super Bit Mapping™ 4K HDR

I en solnedgang finnes det tusenvis av toner, nyanser og graderinger. Super Bit Mapping™ 4K HDR kan vise frem alle. Den skaper et jevnt og naturlig bilde mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er.

Uten Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BITERS KILDE
Med Super Bit Mapping™ 4K HDR
ETTER 14-BITERS BEHANDLING

64 ganger mer farge i alle scener

14-biters signalbehandling løser opp i fargeblokkene og gir jevnere overganger mellom ulike nyanser – dermed vises gradering tilsvarende 14 biter, selv fra en 8-biterskilde. Du får 64 ganger mer farge enn på vanlige skjermer.

Gjør en 8-biters kilde om til tilsvarende 14-biters bilde

Én brikke endrer alt

4K Processor X1™

4K Processor X1™ er en innovativ teknologi som bruker avanserte algoritmer til å fjerne støy og gi bedre detaljer. Den jobber sammen med 4K X-Reality PRO™ for å gjengi bilder som er skarpe, klare og utrolig realistiske.

La alle bildene komme nærmere 4K

X-Reality PRO-bildebehandling er unik for Sony og oppskalerer enhver piksel for å gi bemerkelsesverdig klarhet. Pikslene i flere bilderammer blir analysert og bildene gjort skarpere og mer realistiske.

X-Reality PRO

Realisme på en helt ny måte

4K X-Reality PRO bruker en rekke støyreduseringsteknologier for å gjøre bildene skarpere og finere. Du ser at scenene blir klarere, jevnere og mer naturlige.

Gir pikslene nytt liv

Med 4K X-Reality PRO sammenlignes mønstre i bilder med mønstre som er lagret i en unik database, for å finne den beste fargetonen, metningen og lysstyrken for enhver piksel. Vi bruker kunnskapen vi har fått fra utvikling og filming av populære filmer og TV-serier, til å levere uovertruffet detaljnivå i alt du ser på.

  • HD-signaler når TV-en
  • Analysert, konvertert og evaluert
  • Oppskalert til nær 4K