Gå til Innhold
Tver

4K-TV-er

Få en bedre seeropplevelse med 4K-TV-ene våre med mer enn fire ganger så mange detaljer som på Full HD. Les videre for å lære mer om 4K-teknologi og kjøpe 4K TV-er.

Par som ser på 4K-TV

4K-teknologi. Overgå Full HD.

4K-TV-er fra Sony får alt til å se bedre ut. Filmer, TV-programmer, bilder, innhold fra smarttelefonen din – alt blir oppskalert til 4K-kvalitet takket være de avanserte 4K-teknologiene våre X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO og TRILUMINOS. Fremtidige formateringsendringer er heller ikke noe problem, for ultra HD-TV-ene våre støtter HEVC-kodeken.

Du har kontrollen

One-Flick Entertainment gjør det mulig å utforske innholdet ditt. Bla deg gjennom musikk og bilder, surf på Internett eller strøm filmer med utrolig godt detaljnivå med dette elegante grensesnittet som finnes på våre beste 4K TV-er. Har du det travelt? Bruk hurtigstartfunksjonen på 4K-TV-ene våre for å gå rett inn i spenningen.

Fjernkontroll til 4K-TV-er
Par som nyter Ultra HD-TV med ClearAudio fra Sony

Oppslukende kinolyd

Enhver samtale, lydeffekt og tone blir fantastisk naturtro på 4K-TV-ene våre. Innebygd teknologi – inkludert ClearAudio+, Voice Zoom og Clear Phase – gjør lyden klar og presis og får frem alt det beste. De beste 4K-TV-ene våre har også høyttalere med lang kanal som gir kraftigere bass.

Strøm, del og koble til med en 4K-TV

Få tilgang til en hel verden av spennende innhold på 4K-TV-er fra Sony. Gå på Internett for å strømme filmer, musikk og TV-programmer, med 4K-teknologi som overgår kvaliteten fra selv Full HD-TV-er. Ring familie og venner via Skype™ og se storkampen sammen, eller del statusoppdateringer om favorittprogrammet.

Delefunksjon på 4K-TV-er fra Sony
Ultra HD-TV gir bilder som er fire ganger rikere enn Full HD

Levende farger, jevnere bilder

Åpne opp for en helt ny seeropplevelse med de nye 4K-TV-ene våre. TRILUMINOS Colour-teknologi sørger for at fargene blir mer naturtro og levende mens Motionflow gir jevne bilder, uansett hvor mye action det er på skjermen. Og siden alle bildene blir forbedret med 4K X-Reality PRO-teknologien vår, får du en bildekvalitet som ikke engang Full HD-TV-er kan måle seg med.