Fem DJ-er du ikke kan gå glipp av

på TomorrowWorld-festivalen 2015

TomorrowWorld er en amerikansk versjon av den belgiske Tomorrowland-festivalen, og finner sted fra 25. til 27. september i Atlanta, Georgia. Det er en grunn til at TomorrowWorld ble nominert til Beste musikkarrangement på International Dance Music Awards. På arrangementet finnes hundrevis av DJ-er (ja, bokstavelig talt flere hundre) og luksuscamping, og festivalen anses som Amerikas største musikkfestival for dem over 21. TomorrowWorld er berømt for sine spektakulære, voldsomme scener. Hver scene har sin egen stemning og sitt spesifikke utseende, og arrangørene har en fokus på detaljer som kan sammenlignes med Disneyland. Så hva gleder vi oss mest til å se på årets festival?

Ta en titt på disse fantastiske DJ-ene som helt sikkert vil imponere på årets TomorrowWorld-festival.

1. Adventure Club

Denne duoen fra Montreal spiller elektronisk dance.

Leighton James og Christian Srigley skaper stormbølger i EDM-miljøet. Signaturlyden deres er en blanding av vakker, melodisk dubstep med sjelfulle kvinnestemmer. Finn frem favoritthodetelefonene dine, og lytt til den vakre «Gold», et samarbeid med den malaysiske sangeren og låtskriveren Yuna.

2. Ferry Corsten

Den nederlandske DJ-en Ferry Corsten er en pioner innen trance-produksjon.

Han ga ut flere klassiske trance-spor helt tilbake på 90-tallet under aliaser som blant annet System F, Moonman og Gouryella. Siden da har han gått mot en mer generell elektronisk musikkstil, og spiller alt fra electro til melodisk trance. Hør på dette klippet fra hans siste utgivelse «Reborn» – og vent på den bassen!

3. Flux Pavilion

Denne britiske DJ-en har laget musikk siden 2008.

Men han er ikke bare en mester med platespilleren. Han spiller også trommer, gitar, saksofon og piano! Det store vendepunktet i karrieren hans var et besøk på en klubb i London som het Fabric:

«Jeg gikk aldri på klubber, jeg følte meg aldri helt godtatt i det miljøet. Det føltes for prangende, for snobbete på en måte. Så så jeg Rusko spille på Fabric, og det endret inntrykket mitt av alt sammen. Han hoppet rundt med en stor hatt av papp, formet som en fugl, og spilte den mest vanvittige musikken jeg noen gang hadde hørt. Jeg elsket det.»

5. Martin Garrix

Hvis du noen gang har hørt på den unektelig fengende låten «Animals» (og hvem har ikke det?), har du antakelig hørt om denne 19 år gamle nederlandske DJ-en og produsenten. «Animals» var inne på topp 10 i flere enn 10 land, og kom helt til topps i Belgia og Storbritannia. Garrix anser DJ Tiësto som sitt største forbilde i karrieren, og det var faktisk da han så Tiësto spille på OL i Aten i 2004, at Garrix bestemte seg for å bli DJ.

4. Tiësto

Han er en veteran som trance-produsent og et velkjent navn

innenfor elektronisk dansemusikk. Tiësto ble stemt frem som verdens beste DJ i leseravstemmingen for å kåre de 100 beste DJ-ene i DJ Magazine i tre år på rad, fra 2002 til 2004. Han vant en Grammy for sin remix-versjon av John Legends «All Of Me» på den 57. Grammy Awards – og vi er sikre på at det ikke er den siste grammyen han mottar.

Dette er våre topp 5 DJ-er, selv om det kommer mange flere til musikkfestivalen. Hvem gleder du deg mest til å se i år?