TV-ER

TV-er på 81 til 94 cm (32 til 37 tommer)

God kvalitet kommer i små innpakninger med TV-ene på 81 til 94 cm (32 til 37 tommer) fra Sony. De er perfekte til små rom og gir fantastisk lyd, fyldige farger og Full HD i kompakt størrelse.

TV fra Sony på 81 cm (32 tommer)
Liten størrelse – store funksjoner 

Ta med underholdningen til små rom eller leiligheter med en LED-TV på 81 cm (32 tommer). Du får en Full HD-skjerm eller en skjerm som er HD-klar, fantastisk lyd og spennende funksjoner som sosial visning og Live Football-modus – til en rimelig penge. Til og med spill blir mer intense og drar deg med inn i spenningen som aldri før.

Lyssterk og skarp

Hvite LED-lamper bak skjermen til TV-ene våre på 81 cm (32 tommer) lyser opp hele skjermen og skaper slående kontraster. Bildene ser mer naturtro ut, og selv fine detaljer hentes frem fra skyggene. Forbedringsteknologi for klar oppløsning reduserer støy og gir et skarpt og klart bilde med bedre dybdefølelse.

Lyssterke og skarpe bilder på smart-TV-er fra Sony på 81 cm (32 tommer)
Naturtro TV er her 

Alt ser bedre ut med X-Reality PRO – fra Kveldsnytt til den nyeste storfilmen på Blu-ray™. En kraftig prosessor i TV-ene våre på 81 cm (32 tommer) reduserer støy og forbedrer hvert eneste bilde for det ultimate innen bildekvalitet. Til og med strømmet video og bilder fra smarttelefonen blir forbedret og får høyere detaljnivå.

Naturtro bilder på TV-er fra Sony på 81 cm (32 tommer)
Fjernkontroll til smart-TV-er fra Sony på 81 cm (32 tommer)
Bare ett trykk

Enkel kontroll med One Flick Entertainment-fjernkontrollen til TV-ene våre på 81 cm (32 tommer). Fjernkontrollen er drevet av det brukervennlige grensesnittet til BRAVIA® og gjør det enkelt å bla gjennom innhold. Vet du hva du er ute etter? Bruk hurtigstartfunksjonen og sett på filmen eller TV-serien på et øyeblikk.