ALLE TV-ER

A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android-TV)

A85 / A87 / A89 Series
Bilde av A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android-TV)

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

139 cm (55")

KD-55A85

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

139 cm (55")

KD-55A87

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

139 cm (55")

KD-55A89

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

KD-65A85

Veil. pris

kr 31 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

KD-65A87

Veil. pris

kr 32 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

KD-65A89

Veil. pris

kr 32 000,00

(inkl. MVA)
A85/87/89 BRAVIA sett forfra
Vinklet A85/87/89 BRAVIA-TV
Vinklet A85/87/89 BRAVIA-TV sett bakfra
Innfatning på A85/87/89 BRAVIA-TV
Stativ til A85/87/89 BRAVIA-TV
A85/87/89 BRAVIA-TV sett fra siden
A85/87/89 BRAVIA-TV sett ovenfra
A85/87/89 BRAVIA-TV sett bakfra
Veggmontert A85/87/89 BRAVIA-TV

Funksjoner

TRILUMINOS-farger vist med fargerike ballonger

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av X1-prosessorene våre, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

Bilder av ulik kvalitet som viser fordelene med X1 Ultimate-prosessoren

Overlegen oppløsning, uansett hva du ser på

Alt innhold kan oppskaleres til naturtro 8K-oppløsning med de unike funksjonene til Sony. Vår X1™ Ultimate, som er dobbelt så rask som X1™ Extreme, analyserer og behandler data nøyaktig for å berike 4K-bilder med naturtro detaljer og strukturer. Til og med bilder som er filmet i 2K og Full HD, oppskaleres til tilnærmet 4K med 4K X-Reality™ PRO ved hjelp av en unik 4K-database. Oppløsningen til hvert motiv blir deretter optimalisert med Object-based Super Resolution for å gjengi naturtro strukturer.

Papegøye med sterke farger

Forbedrer fargene og øker kontrasten for ekstra dybde og realisme

Se naturtro farger og oppdag detaljer i dyp skygge og lyssterke områder. Med Pixel Contrast Booster blir farger og kontrast forsterket i lyse områder slik at du kan nyte bilder med naturtro fargenyanser og -toner, mer dybde, fin struktur og ren svart kontrast som bare OLED kan gi. 

Diagram over personer som ser på TV fra forskjellige vinkler

Vakre farger fra en hvilken som helst vinkel

Nå kan du se TV fra siden like godt som forfra. Vår selvlysende OLED-skjerm sørger for at fargene er de samme og like naturtro uansett hvor du ser dem fra.

Sølvfarget bil som beveger seg over en jevn overflate

Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

Med bilder som skapes av flere millioner med individuelt styrte piksler, blir alt skarpt og klart på OLED-skjermen. Og med vår X-Motion Clarity™-teknologi blir selv fartsfylte actionscener jevne og klare. Bevegelige bilder styres presist for å redusere uskarphet, slik at bildene forblir realistiske uten tap av lysstyrke under scener i høy hastighet .

Silhuetten til en person som jogger på stranden i solnedgangen

Super Bit Mapping HDR

I en solnedgang finnes det tusenvis av toner, nyanser og graderinger. Super Bit Mapping HDR viser dem alle sammen. Den skaper en jevn og naturlig 4K-bildekvalitet mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er.

Bilder som viser fordelene med Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

Dual database processing

Dual database processing

Én av databasene brukes til å redusere støyen i bildet. Den andre brukes til å oppskalere oppløsningen og gi bedre klarhet. Disse to kraftige databasene for bildeforbedring samarbeider om å forbedre piksler i sanntid. Hver av databasene har titusenvis av referanser, som er samlet opp gjennom alle årene vi har skapt innhold for TV og kino.

Plasseringen til fronthøyttaleren

Lyd fra skjermen, utrolig fengende

Lyd på vanlige TV-er med en høyttaler under skjermen er ofte ikke synkronisert med bildet. Med Acoustic Surface Audio er skjermen høyttaleren. En nyskapende utløser vibrerer diskré for å skape lyd, slik at det du hører, kommer fra det aktuelle stedet i scenen der handlingen foregår (som i en dialog mellom mennesker eller en motorlyd fra en bil) i stedet for fra høyttalere på siden.

Kvinne som ser på TV i en stue, med illustrasjon av lydbølger.

Nyt flerdimensjonal lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd som fra en egen omgivelseshøyttaler med flerdimensjonal lyd. S-Force Front Surround oppkonverterer inndata og gjengir et omgivelseshøyttalersystem med flerdimensjonal lyd virtuelt i TV-en så du kan nyte alle opplevelsene med omsluttende lyd.

Nyhetsopplesere

Hør tydelige stemmer

Med stemmezoom hører du klar tale uten å måtte skru opp volumet – perfekt for nyhetssendinger og dokumentarer.

Illustrasjon av subwoofer for TV

Gi mer kraft til lydsporene

Med en subwoofer på baksiden av TV-en får du mer dynamisk, basstung lyd – perfekt for actionfilmer og musikk.

Bilde av solnedgang på en TV

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

Nærbilde av TV med smal innfatning

Smal metallinnfatning 

Holder fokuset på bildet, ikke fjernsynet. 

Logo for talekontroll

Si hva du vil se

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare spørre.

Familie som bruker menyene på TV-en med talekontroll

Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller kringkasting på et øyeblikk.

Logoer for Netflix, YouTube, Prime Video og Google Play

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

Android-smart-TV fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg den som gjør livet morsommere og mer underholdende.

Logoer for Netflix

Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter tre ganger raskere enn før.

Google Assistant-logo

Bare snakk for å styre TV-en og Internett-enheter

Du kan be TV-en med Google Assistant om å koble til og kommunisere med smartenhetene dine, inkludert overvåkningskameraer og husholdningsapparater. Det er veldig enkelt og gir deg den beste opplevelsen. Styr 4K-smart-TV-en fra Sony og andre tilkoblede enheter med stemmen – det finnes ikke noen smartere måte å leve livet på.

Alexa-logo

Koble til med Alexa

Koble til Alexa-aktiverte enheter for å få sømløs håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Alexa kan du slå på TV-en, bytte TV-kanaler, styre volumet og mye mer.

Google Home som brukes i en stue

Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for å få sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Apple AirPlay som brukes til å koble en telefon til en TV

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en rett fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast-logo

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast

Med Chromecast kan du vise videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Vis innholdet på skjermen, så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Fjernkontroll

Vakkert utformet

Den førsteklasses fjernkontrollen vår i børstet aluminium ligger godt i hånden og passer fint inn i stuen din. Styr TV-en med Bluetooth-tilkoblingen selv om det er gjenstander i veien, og administrer enkelt de viktigste funksjonene med ett trykk på diverse knapper.

TV-fjernkontroll med bakbelyste knapper i et mørkt rom

Synlig i mørket med fjernkontroll med bakgrunnsbelysning 

Bare hold opp fjernkontrollen med integrert bakgrunnsbelysning for å bytte kanaler og justere volumet når du ser på TV i mørket. Denne funksjonen er tilgjengelig på A87/A89 Series.

Smart fjernkontroll koblet til

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

Google Play-logo

Google Play™: en verden av innhold og apper

Oppdag filmer og TV-serier, spill og mye mer fra Google Play™. Gled deg over et stadig større utvalg av apper til TV-en, på en helt ny måte.

Clear Phase-logo

Clear Phase for jevne og balanserte frekvenser

BRAVIA® bruker en kraftig datamodell til å analysere og kompensere for unøyaktigheter i høyttalerresponsen. Dette skjer ved at den innsamler høyttalerfrekvensen med større presisjon. Denne informasjonen blir matet tilbake for å fjerne eventuelle topper eller bunner i høyttalerens naturlige respons – noe som gir ren og naturlig lyd med jevn gjengivelse av alle frekvenser.

Bluetooth®-logo

Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

Koble BLUETOOTH®-kompatible enheter til TV-en for å få underholdning på en enkel måte. Par Bluetooth-hodetelefonene eller -øretelefonene dine med BRAVIA, og se på TV-serier og lytt til musikk på favorittstedet ditt – uten å bli forstyrret eller avbrutt.

youview-logo

YouView: det beste innen forespørselsbasert TV og programmer du har gått glipp av

Med innebygd YouView kan du bla tilbake opptil sju dager for å se programmer fra BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 og Pop Fun. Du får også tilgang til et stort bibliotek med strømmeinnhold. Du trenger bare å koble BRAVIA™-TV-en din til en antenne- og bredbåndstilkobling for å komme i gang med YouView.

Netflix Calibrated Mode-logo

Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for å se på Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix Calibrated Mode ivaretas filmskaperens visjon og intensjon.

Familie som sitter i sofaen og ser på TV

IMAX Enhanced

Denne 4K-smart-TV-en fra Sony er et IMAX Enhanced-produkt og gir deg farge, kontrast, klarhet og lyd av høy kvalitet. Få ro i sjelen med vissheten om at du får en oppslukende underholdningsopplevelse med denne TV-en som drar full nytte av IMAX Enhanced-innhold.

Dolby Vision- og Dolby Atmos-logoer

Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision™ gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med oppslukende surroundlyd.

Calman Ready-logo

Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette gir et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

Spesifikasjoner

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere