XH90 BRAVIA-TV sett forfra
Vinklet XH90 BRAVIA-TV
Vinklet XH90 BRAVIA-TV sett bakfra
Stativ til XH90 BRAVIA-TV
Stativ til XH90 BRAVIA-TV
XH90 BRAVIA-TV sett fra siden
Vinklet XH90 BRAVIA-TV
Veggmontert XH90 BRAVIA-TV
XH90 BRAVIA-TV med ledninger sett bakfra
XH90 BRAVIA-TV med sølvfarget innfatning sett forfra
Vinklet XH90 BRAVIA-TV med sølvfarget innfatning sett forfra
Nærbilde av sølvfarget innfatning på XH90 BRAVIA-TV.
Nærbilde av sølvfarget stativ på XH90 BRAVIA-TV.
XH90 BRAVIA-TV med sølvfarget innfatning sett fra siden
Vinklet visning av XH90 BRAVIA-TV med stativ satt opp med smal konfigurasjon.

Funksjoner

TRILUMINOS-farge

Gjengir et bredere og mer nøyaktig fargespekter

TRILUMINOS, drevet av X1-prosessorene våre, gir et bredere fargespekter og gjengir på den måten flere farger enn vanlige TV-er. De analyserer og behandler data i hvert bilde for å gjøre fargene enda mer naturlige og nøyaktige, slik at bildene kommer nærmere virkeligheten enn noen gang.

X-tended Dynamic Range

Nyt presis og naturtro kontrast

Se hvor ekte bilder kan være når du får frem de små detaljene. Med LED-soner som lyser uavhengig, gir Full Array LED mer realistisk kontrast ved å gjøre lyse områder lysere og mørkere områder mørkere. Kontrasten forbedres av X-tended Dynamic Range™, som justerer lysstyrken for lysere punkter i gjenskinn og dypere svartfarge i skygger.

4K HDR processor X1

Super oppløsning, uansett hva du ser på

Se enestående 4K-bilder med naturtro detaljer og teksturer, eksklusivt drevet av vår 4K HDR Processor X1™. Selv opptak i 2K og Full HD oppskaleres til tilnærmet 4K av 4K X-Reality™ PRO med en unik 4K-database.  

Diagram som viser forbedrede farger når man bruker HDR Remaster

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

Acoustic Multi-Audio

Bilder og lyd som passer perfekt sammen

Lyd på vanlige TV-er med en høyttaler under skjermen er ofte ikke synkronisert med bildet. Acoustic Multi-Audio™ har to lydposisjonerte diskanthøyttalere på baksiden av TV-en som gjør at lyden følger handlingen for en virkelig oppslukende opplevelse.

TV på en vegg som viser et skip i solnedgang

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt den best mulige seeropplevelsen. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering fra Sony justerer bilde og lyd automatisk til omgivelsene dine.

TV med en design med én plate sett fra siden

Design med én plate

Det slanke og enkle designet med én plate gjør at du kan fokusere på skjermen og passer perfekt inn i ethvert rom.

Slank aluminiumsinnfatning

Tynn innfatning i aluminium

En tynn innfatning i aluminium holder deg fokusert på handlingen, og ikke det som er rundt.

Minimalistisk stativdesign

Minimalistisk stativ, skapt for harmoni

Det slanke metallstativet er minimalistisk og passer perfekt i moderne rom.

Stativ med to stillinger

Diskré metallstativ, to stillinger

Det elegante stativet plasseres diskré på en hylle og vil ikke forstyrre seeropplevelsen. Det har en bred og en smal innstilling, slik at du kan plassere det på både små og store hyller.

Android-smart-TV

Bare snakk i vei – en morsom måte å utforske nye verdener på

Finn all underholdningen du kan drømme om – like raskt som du kan snakke. Med avansert talekontroll gir denne Android-smart-TV-en deg filmer og TV-programmer fra apper eller kringkasting på et øyeblikk.

Logo for Netflix, YouTube, Prime Video og Google Play

Over 5000 apper, flere enn noen annen smart-TV

4K-Android-TV-en fra Sony har et uslåelig antall apper. Velg dem som gjør livet morsommere og mer underholdende.

Netflix-logo

Du trenger ikke vente lenger

Apper starter raskt, og du trenger ikke vente lenger når du bytter mellom apper – Netflix starter tre ganger raskere enn før.

Netflix-logo

Android TV-ene våre anbefales av Netflix

Netflix har gjort det mulig å enkelt identifisere TV-er med bedre ytelse, enklere app-tilgang og nye funksjoner som gir deg en bedre smart-TV. Med en Netflix Recommended TV kan du se på populære programmer og filmer med en dedikert knapp og talekontroll.

Google Assistant-logo

Styr TV-en og smartenhetene dine med stemmen

Du kan be TV-en med Google Assistant om å koble til og kommunisere med smartenhetene dine, inkludert overvåkingskameraer og husholdningsapparater. Det er veldig enkelt og gir deg den ultimate opplevelsenFN_06].

Alexa-logo

Koble til med Alexa

Koble til Alexa-aktiverte enheter for å få sømløs og håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Alexa kan du slå på TV-en, bytte TV-kanaler, styre volumet med mer.

Google Home

Fungerer med Google Home

Koble til Google Home for sømløs, håndfri kontroll over en TV fra Sony. Med Google Home kan du finne og caste alle favorittvideoene dine til TV-en din fra Sony, helt uten å løfte en finger.

Apple AirPlay som brukes til å koble en telefon til en TV

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en rett fra din iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og programmer fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast-logo

Send til en større og bedre skjerm med Chromecast

Med Chromecast kan du vise videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Vis innhold på skjermen, så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Smart fjernkontroll koblet til flere enheter

Enkel kontroll med smart fjernkontroll

Koble digitalbokser og andre enheter til TV-en via HDMI, og styr alle med en smart fjernkontroll. En slankere, mer avrundet utforming med innebygget mikrofon for talekontroll og forbedret knappeplassering gjør at den er svært enkel å bruke.

Google Play-logo

Google Play™: en verden av innhold og apper

Oppdag filmer og TV-serier, spill og mye mer fra Google Play™. Gled deg over et stadig større utvalg av apper til TV-en på en helt ny måte.

Clear Phase-logo

Clear Phase for jevne og balanserte frekvenser

BRAVIA® bruker en kraftig datamodell til å analysere og kompensere for unøyaktigheter i høyttalerresponsen. Dette skjer ved at den innsamler høyttalerfrekvensen med større presisjon. Denne informasjonen blir matet tilbake for å fjerne eventuelle topper eller bunner i høyttalerens naturlige respons – noe som gir ren og naturlig lyd med jevn gjengivelse av alle frekvenser.

Bluetooth®

Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

Koble BLUETOOTH®-kompatible enheter til TV-en for å få underholdning på en enkel måte. Par Bluetooth-hodetelefonene eller -øretelefonene dine med BRAVIA, og se på TV-serier og lytt til musikk på favorittstedet ditt – uten å bli forstyrret eller avbrutt.

Netflix Calibrated Mode

Få studiokvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesielt utviklet for å se på Netflix-serier og gjengir den samme bildekvaliteten på en TV som på en studiomaster. Med Netflix-kalibrert modus ivaretas filmskaperens visjon og intensjon.

Dolby Vision- og Dolby Atmos-logo

Omfavn spenningen og begeistringen som kino bringer med seg

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision™ gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos™ fyller rommet med oppslukende surroundlyd.

calman Ready-logo

Ivaretar lidenskapen til filmskapere

Denne TV-en tar i bruk Portrait Displays’ Calman-programvare for automatisk kalibrering for å håndtere fargevariasjoner fra produksjonsprosessen. Dette gir et uovertruffent kalibreringsnivå og evnen til å finjustere, noe som ellers ikke ville vært mulig med vanlige bildeinnstillinger. Den gjengir svært nøyaktige farger som er tro mot det opprinnelige TV-signalet, og kan til og med tilpasse seg små fargeendringer som oppstår over tid. Denne TV-en er Calman-kompatibel, noe som gjør at kunder kan dra nytte av programvaren som brukes av filmskapere i etterproduksjonen og kvalitetskontrollprosesser, noe som viser hvor opptatt vi er av å skape bilder med kalibrert fargenøyaktighet av høy kvalitet hjemme i stuen.

X-balanserte høyttalerdrivere

Få lyd med høy kvalitet

X-Balanced Speaker med den unike, nye formen er utformet for å matche lydkvaliteten og den slanke utformingen på TV-en, og gir klar lyd til filmer og musikk.

X-Motion Clarity

Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Den nye X-Motion Clarity™-teknologien vår holder alt jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

Spesifikasjoner

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere