Programvare og apper

Du kan enkelt gjøre spennende opplevelser om til minneverdige videoer. Få mest mulig ut av Action Cam med programvare til PC, apper og kundestøtte.

Action Cam Movie Creator

Bruk denne gratis redigeringsprogramvaren til å lage imponerende videoer. Du kan kjøre sakte eller hurtig film, legge til GPS-informasjon, slå sammen videoer på én skjerm og mer.

Actionvideoer på en enkel måte

Hvis du trenger hjelp til å bruke Action Cam Movie Creator, er det bare å gå til denne siden for å se en nyttig video. Det er enkelt å lage oppsiktsvekkende videoer.

Action Cam-app

Intuitiv mobilapp som gjør at du kan ta opp video hvor og når som helst – med enkel videoredigering med tidsforkortelse, sakte/hurtig film og trådløs overføring av videoer.

Enkel redigering. Begynn med en gang!

Overfør videoen. Gjør det enda mer spennende med effekter. Sakte film for drama, rask film for moro. Legg til bakgrunnsmusikk. Del!

PlayMemories Mobile™-app

Eksterne opptak som du kan se på skjermen til smarttelefonen eller nettbrettet. Bruk mobilappen PlayMemories til å fjernstyre funksjonene på Action Cam.

Action Cam Magazine

Finn ut mer om Action Cam – livsstilen, produktene, tilbehøret, tips og videoer. Skaff deg Action Cam Magazine fra Google Play (Android-smarttelefoner) og iPhone App Store.