Action!

Ta regien på videoene dine. Det avanserte Action Cam fra Sony gjør sykkelopplevelsene dine om til spektakulære videoer, med deg som regissør og stjerne.

Ta opp svært realistiske sykkelvideoer

Vis hva sykling egentlig handler om. Fantastiske stier, bratte ramper, spennende hopp og vendinger. Tilbehør til Action Cam gir sikker montering, stødige opptak, opptak fra flere kameraer, fjernkontroll og mer, slik at du får de beste opptakene. Alle scenene flatteres av 4K- og HD-bilder og stereolyd fra Sony. Seerne kommer til å få følelsen av at de sitter bak styret.

Missing Video data!

Avansert teknologi for fantastiske sykkelopptak

Få mest mulig ut av Action Cam og tilbehør for å lage spennende videoer fra sykkelturene dine. Med Live View-fjernkontrollen har du hendene fri og kan fokusere på syklingen. Du kan bruke den til å kontrollere opptaket, sjekke vinkler og betjene opptil fem kameraer samtidig. Spor ruten og hastigheten din med innebygd GPS. Og du kan stole på at bildestabiliseringen gjør den heftige sykkelturen om til stødige opptak.

Grunnleggende utstyr for flotte opptak

Skaff deg det optimale monteringsutstyret slik at du får fantastiske opptak som kan bli til en enestående video. Du kan feste Action Cam til hjelmen for å ta opp unike POV-scener, og da vil du fortsatt ha uhindret utsikt til løypa slik at du kan yte maks. Fest kameraet til en bøylemontering eller en sykkelstyremontering for å variere opptakene, eller bruk et armsett.

Grunnleggende utstyr for flotte opptak