SPK-AS2 VANNTETT HUS

Produktanmeldelser

Veil. pris

kr 400,00

(inkl. MVA)
10

4.7 basert på 10 kundeomtaler

8
1
1
0
0
Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Merk: Produktanmeldelser kan inneholde produktvariasjoner. Det kan hende at enkelte produktvariasjoner, tjenester og/eller funksjoner som er nevnt i produktanmeldelser, ikke er tilgjengelige i alle land.

Nyttigste som er positiv
0

Great features

SPK-AS2 05.05.2015 av Igoras2 (Irland) Verifisert kjøper Verifisert

I bought this a month ago and am so happy that i did

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

Nyttigste som er kritisk
0

Problema appannamento

SPK-AS2 11.05.2015 av Marco68 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Ho comprato questo articolo per fare delle prove x vedere se riesco a risolvere il problema dell' appannamento che si verifica a volte

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

10 brukeromtaler

0

Problema appannamento

SPK-AS2 11.05.2015 av Marco68 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Ho comprato questo articolo per fare delle prove x vedere se riesco a risolvere il problema dell' appannamento che si verifica a volte

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

prodotto perfetto

SPK-AS2 11.05.2015 av emy1986 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

il prodotto è arrivato velocemente e in ottime condizioni come descritto, l'unica pecca e che si trova solamente online e non è sempre disponibile. consiglio l'utilizzo con savigliette antiumidità ma solo nelle giornate di nebbia

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Dårlig

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Great features

SPK-AS2 05.05.2015 av Igoras2 (Irland) Verifisert kjøper Verifisert

I bought this a month ago and am so happy that i did

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Waterproof case

SPK-AS2 04.05.2015 av Mick12345 (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

Very good product very easy to use and great quality

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

ottimo upgrade

SPK-AS2 24.01.2015 av fra29788 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

veramente ottima, ha lo spazio per gli anti-fog, i tasti comodissimi ed in piu la consegna è rapidissima!

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

top

SPK-AS2 20.01.2015 av Melinda (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

Très bien très pratique par contre l'évaluation est trop longue...

Bildekvalitet

God

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

pratique

SPK-AS2 30.07.2014 av SG74 (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

J'ai acheté cet article pour ma caméra AS15 en remplacement du caisson d'origine SPK-AS1. Il est plus pratique par sa compacité et ses boutons extérieurs qui permettent de régler la caméra sans avoir à la sortir du caisson sans arrêt. La prise de son stéréo est satisfaisante.

Bildekvalitet

God

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

2

0

0

Piccola e funzionale

SPK-AS2 29.07.2014 av gabriele86 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Molto soddisfatto dell'acquisto anche se il prezzo è un po elevato. L'audio con la custodia è ottimo.

Bildekvalitet

God

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Come ringiovanire la mia "vecchia" AS15!

SPK-AS2 28.07.2014 av Mosco (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Design decisamente migliorato a discapito della resistenza alla profondità (ma diciamolo, 5m sono più che sufficienti per il surf e altri sport acquatici di superficie e, per il tutto resto, rimane la cara, affidabile SPK-AS1). Poca cosa quindi, se consideriamo la notevole perdita di peso e volume che questa custodia introduce. I tasti esterni poi sono una manna dal cielo e la fessurina ad hoc per la lamina anticondensa una vera chicca. Eccellente

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Ottima funzionalità

SPK-AS2 02.06.2014 av franexp (Italia)

Da quando ho comprato quest'articolo utilizzo sempre la mia action cam con la sua custodia. Davvero ottimo e funzionale.

Bildekvalitet

Utmerket

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0