Kamerahus + vanntett deksel

HDR-AS20

Veil. Pris

kr 1 800,00

(VAT)
Bilder av AS20 Action Cam med Wi-Fi®
Bilder av AS20 Action Cam med Wi-Fi®
Bilder av AS20 Action Cam med Wi-Fi®
AS20 Action Cam med Wi-Fi® i bruk

Funksjoner

Ta opp video i svakt lys med en EXMOR R® CMOS-sensor

Naturtro gjengivelse av alle aspektene ved motivet, selv i svakt lys. EXMOR R® CMOS-sensorens distinkte utforming legger kablingen bak mekanismen som samler inn lys, slik at følsomheten blir svært forbedret og støyen reduseres. Kombinert med parallell signalbehandling med høyere hastighet og raskere signalkonvertering, gir dette bildene dine en større dynamisk rekkevidde og rike graderinger for intense detaljer og klarhet.

Skarpt, svært bredt 170° ZEISS® Vario-Tessar®-objektiv

Ta episke vidvinkelbilder med et 170˚ Vario-Tessar®-objektiv fra ZEISS®. Eller bytt til en mer konvensjonell 120˚-vinkel. ZEISS® har over 150 års erfaring innen presisjonsoptikk, så uansett hvilket objektiv du velger, får du bilder med intens kontrast og skarphet, fri for gjenskinn og refleksjoner takket være et beleggsystem med flere lag.

Kontroller opptil fem kameraer med Live View-fjernkontroll

Ved hjelp av RM-LVR1 Live-View-fjernkontrollen (tilleggsutstyr) kan du styre opptil fem kameraer via Wi-Fi® rett fra håndleddet. Komponer opptaket, kontroller kameraenes opptaksinnstillinger og start/stopp opptaket for å få imponerende bilder fra fem kilder samtidig.

Stødige hjemmevideoer med SteadyShot

Ta bilder uten risting og skjelving. Elektronisk SteadyShot-bildestabilisering motvirker kameraristing, enten du fotograferer med vidvinkel eller full tele. Bevegelsessensorer registrerer risting og andre kamerabevegelser som elektronisk SteadyShot så kompenserer for med et dedikert bufferområde på sensoren.

Opptak i Full HD ved 60p/50p og 28 Mbps

Disse imponerende spesifikasjonene gir deg mange kreative alternativer: Få opptil Full HD-oppløsning og 28 Mbps bithastighet på video og bildehastighet fra 50 p helt til svært sakte film på 240p.

Redigering av 4 videoer med Video Merge

Med Video Merge kan du slå sammen opptil fire videosegmenter (selv deler i sakte film) som er tatt opp samtidig av forskjellige kameraer, og lage et segment med delt skjerm. Med denne unike funksjonen kan alle lage imponerende videoer uten å bruke kompliserte redigeringsprogrammer. Tilgjengelig i PlayMemories Home.

Se detaljer

Videoroteringsfunksjon

Opp ned snufunksjonen er spesielt nyttig når Action Cam tar opp video mens det står opp ned. Velg en spesiell innstilling før bruk slik at kameraet tar opp video i riktig retning.

Innebygd stereomikrofon tar opp kvalitetslyd

Gjør en god video enda bedre med fantastisk lyd. En innebygd stereomikrofon gjør at du kan ta opp alle de naturlige lydene fra eventyret ditt.

Mulighet for fotomodus

Få flere kreative muligheter uten å måtte anskaffe enda mer utstyr. Med dette videokameraet kan du også ta fantastiske stillbilder av høy kvalitet – og det er like enkelt som med et fotokamera. I tillegg kan du enkelt ta mange bilder på rad med serieopptak og tidsforkortet modus. Du kan bruke det som en tøff effekt i videoer, eller velg ut favorittbildet ditt.

Wi-Fi® for fjernkontroll og enklere kamerasikte

Det er vanskelig å ta flotte selfies eller videoer med deg i sentrum av handlingen. Det er ikke så lett å vite hva du tar opp når du ikke har søker eller skjerm. Løsningen er å se det direkte på smarttelefonen. Med Wi-Fi®-funksjonalitet kan du gjøre smarttelefonen eller nettbrettet om til en ekstern søker og fjernkontroll.

150 minutters batterivarighet

Enten du ruller ned favorittgata eller sykler på en tøff sti, kan du ta opp spenningen – batteriet varer i opptil 150 minutter.

Slank, lett design med kontroller som er lett tilgjengelige

Den slanke utformingen – som utsettes for mindre vind- og vanntrykk – er ideell for så godt som alle utendørsaktiviteter. Dessuten legger den slanke utformingen seg tett inntil hjelmen din (eller sykkelen, eller annet utstyr), slik at det er mindre sannsynlig at kameraet blir slått ut av posisjon, til forskjell fra andre merker. Enkle knapper gjør det lett å bruke, selv når du bruker hansker.

Robust vanntett hus med universelt stativfeste

Takket være det forseglede kamerahuset er kameraet vanntett ned til 5 meters dybde, og det er støtsikret til å takle fall på opptil 2,5 meter. I tillegg har det en smuss- og støvforsegling som gjør at verken søle, snø, regn eller sand kommer inn. Action Cam har også et allsidig innebygd universelt stativfeste.

Undervannsmodus for naturlige farger

Action Cam tar vakre bilder med naturlige farger, selv under vann. Bare still inn undervannshvitbalansen før du begynner opptaket for å unngå en forvrengt blågrønn farge og sørge for at vannet har den blåfargen du ser i virkeligheten.

Ta opp på DIN måte med to minneformater

Utvidbart minne med Memory Stick™ Micro og microSD-/microSDHC-kortspor – praktisk uansett hvilket format du har for hånden.

HDMI-utgang for enkel TV-titting på stor skjerm

Det er enkelt å dele nye bilder eller videoer med venner og familie på den store HDTV-skjermen (HDMI-kabel nødvendig, kjøpes separat).

Spesifikasjoner
  • EXMOR R® CMOS-sensor med 11,9 (effektive) megapiksler

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Svært bredt (170°) ZEISS Tessar-objektiv

  • Vanntett design er med hvor som helst (med medfølgende deksel)

  • Enkelt å dele og styre med Wi-Fi

  • SteadyShot-bildestabilisering reduserer uklarhet

Objektivtype
ZEISS Tessar-objektiv
Sensortype
1/2,3"-type EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Vanntett
Opptil 5 m med det medfølgende SPK-AS2-huset
Støvsikkert
Med medfølgende SPK-AS2-hus
Støtsikkert
Med medfølgende SPK-AS2-hus
Inngangs- og utgangsterminaler
Flerbruksterminal / Mikro USB-terminal, Mikrofoninngang (stereo), Mikro HMDI-utgang, Spor for minnekort

Hva finnes i esken?

Monteringsteip (VCT-AM1), Micro USB-kabel, Bruksveiledning, Oppladbar batteripakke (NP-BX1), Vanntett hus (SPK-AS2)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere