ACTION-KAMERAER

AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS

HDR-AS200V / HDR-AS200VB / HDR-AS200VT / HDR-AS200VR
Bilde av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 2 700,00

(inkl. MVA)

Hus + sett med Live-View-fjernkontroll

HDR-AS200VR

Veil. pris

kr 3 800,00

(inkl. MVA)

Kamerahus + vanntett deksel

HDR-AS200V

Veil. pris

kr 2 700,00

(inkl. MVA)

Hus + monteringssett for sykkel

HDR-AS200VB

Veil. pris

kr 4 000,00

(inkl. MVA)

Hus + reisesett

HDR-AS200VT

Veil. pris

kr 4 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS
Bilder av AS200V Action Cam med Wi-Fi® og GPS

Funksjoner

Film i svakt lys med Exmor R™ CMOS-sensoren

Naturtro gjengivelse av alle aspektene ved motivet, selv i svakt lys. EXMOR R® CMOS-sensorens distinkte utforming legger kablingen bak mekanismen som samler inn lys, slik at følsomheten blir svært forbedret og støyen reduseres. Kombinert med parallell signalbehandling med høyere hastighet og raskere signalkonvertering, gir dette bildene dine en større dynamisk rekkevidde og rike graderinger for intense detaljer og klarhet.  

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer

Alle digitale kameraer må konvertere lyset de fanger opp, til et digitalt fotografi. Motoren som driver denne konverteringen, er like viktig som objektivet du bruker og en sensor med høy oppløsning – derfor utviklet Sony BIONZ X-bildeprosessoren. Denne prosessoren gjør det mulig med mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, rikere fargegraderinger og redusert støy både på bilder og videoer.

Verdenskjent ZEISS®-optikk

ZEISS® har over 150 års erfaring innen presisjonsoptikk, så objektivene deres gir bilder med intens kontrast og skarphet, fri for gjenskinn og refleksjoner takket være et beleggsystem med flere lag.

Full pikselavlesning uten at piksler slås sammen

Sensoren leser av bildedata fra hver piksel, og dette gjør videoen fri fra aliasing, moaré og fargeartefakter.

Avansert SteadyShot mestrer støt og uskarphet

Enten du befinner deg i det mest ulendte terrenget eller i de høyeste bølgene, vil du ta skarpe, klare videoer som publikum faktisk har lyst til å se på. Og enda bedre: avansert SteadyShot er mer effektiv mot dirring – som av typen du får fra radiostyrte helikoptre. Så nå kan du få fantastiske panoramabilder uten bevegelsesuskarpheter, fra en drone.

Skarpt og svært bredt objektiv på 170°

Ta episke vidvinkelbilder med et 170˚ Tessar®-objektiv fra ZEISS®. Eller bytt til en SteadyShot-stabilisert visning på 120˚. Uansett vil du alltid kunne ta vakre bilder av de mest utfordrende alpinbakkene, terrengløypene eller veiene.

Innebygd stereomikrofon tar opp kvalitetslyd

Gjør en god video enda bedre med fantastisk lyd. En innebygd stereomikrofon gjør at du kan ta opp naturlige lyder fra opplevelsene dine i stereo, mens en funksjon som reduserer vindstøy gir et støyfritt lydspor.

Direktesendt strømming via Ustream (nå med IBM Cloud Video)

Del skiturer og heftige bølger (og fall) i sanntid. Strøm opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet. 

XAVC S for profesjonelle opptak

Den profesjonelle kodeken fra Sony er tilgjengelig i forbrukerkameraer og gir imponerende opptak med høy bithastighet hjemme.

Motion Shot LE

Fang inn en hel sekvens i ett enkelt bilde. Denne funksjonen lager et sammensatt bilde av et motiv i bevegelse, med ulike innstillinger for hastigheter på seriefotograferingen som følger: 10 bps / 1 sekund, 5 bps / 2 sekunder, og 2 bps / 5 sekunder.

Stillbildeopptak med intervall gjør at du kan være kreativ med videoene

Ta opp hver eneste lille bevegelse med detaljer og presisjon. Intervallopptak tar et stillbilde hvert 5., 10., 30. eller 60. sekund, slik at de kan settes sammen til en tidsforkortet video. Dette er spesielt nyttig for kontinuerlig opptak over en lengre periode.

Seriefotografering

Fang opp raske bevegelser med seriefotografering. Dette gjør at du kan fange opp maks 10 bilder i høy kvalitet av et triks eller en overgang, noe som gjør at denne funksjonen er perfekt for dem som liker å gå tilbake og analysere stilen sin. Innstillingene er 10 bps / 1 sek, 5 bps / 2 sek og 2 bps / 5 sek.

Praktisk loop-opptak

Du trenger ikke være redd for å gå glipp av det perfekte øyeblikket med loop-opptak. Loop overskriver opptak med en varighet som du selv velger, enten 5, 20, 60 eller 120 minutter, eller ubegrenset. Bruk funksjonen til å fange inn det avgjørende øyeblikket uten å bekymre deg for å gå tom for lagringsplass.

Kontroll over flere kameraer –

Bruk opptil fem kameraer for å få spennende opptak fra fugle- eller froskeperspektiv. Og kontroller alle opptakene enkelt og greit med den valgfrie Live View-håndleddsfjernkontrollen og fra smarttelefonen med Imaging Edge Mobile-appen.

Manuell kontroll for profesjonelle videoer

Utforsk avanserte opptaksinnstillinger for profesjonelle videoer. Bruk avanserte manuelle innstillinger som hvitbalanse og AE Shift, og optimaliser lysstyrken og fargetonene slik at de samsvarer med bildene du får fra andre videokameraer for enklere redigering.

Highlight Movie Maker for rask arbeidsflyt

Spar tid ved raskt å finne de beste opptakene, og begynn redigeringen umiddelbart. Highlight Movie Maker finner også de beste scenene automatisk og lager en film med disse høydepunktene – komplett med bakgrunnsmusikk. Du kan også dele det ferdige produktet øyeblikkelig ved hjelp av smarttelefonen.

Legg til musikk på redigerte videoer

Legg til favorittlåtene – eller kanskje din egen musikk – som lydspor til videoen du redigerer, og lag din helt egen videostil.

Fullstendig kontroll med Live-View-fjernkontrollen

Med RM-LVR2 kan du spille av opptak på stedet og kontrollere dem, og du kan slette unødvendige opptak for å optimalisere opptakskapasiteten.

Videoroteringsfunksjon

Opp ned snufunksjonen er spesielt nyttig når Action Cam tar opp video mens det står opp ned. Velg en spesiell innstilling før bruk slik at kameraet tar opp video i riktig retning.

GPS-visning på video

GPS-visning på video leser hastighetsdata som registreres av den innebygde GPS-en, og genererer en annen videofil som viser hastighetsinformasjon osv. Du kan laste opp videofilen med hastighetsinformasjon på Internett og dele opplevelsen din med mange seere.

Hastighetsinnstilling

Med Action Cam Movie Creator kan du enkelt lage imponerende videoer i sakte eller hurtig film. Du kan endre avspillingshastigheten til å gå tregere (x1/2, x1/4, x1/8) eller raskere (x2, x4, x8, x16).

Vannet preller av takket være den sprutsikre utformingen

Hvis du skal på fjelltur, kan du la det vanntette etuiet bli igjen hjemme. Den sprutsikre utformingen tåler all slags vær- og føreforhold og er IPX4-godkjent. 

Redigering av 4 videoer med Video Merge

Med Video Merge kan du slå sammen opptil fire videosegmenter (selv deler i sakte film) som er tatt opp samtidig av forskjellige kameraer, og lage et segment med delt skjerm. Med denne unike funksjonen kan alle lage imponerende videoer uten å bruke kompliserte redigeringsprogrammer. Tilgjengelig i PlayMemories Home.

Se detaljer

Robust vanntett hus med universelt stativfeste

Når det er forseglet i huset, er kameraet vanntett ned til 10 m. Det er også støtsikkert. I tillegg har det en smuss- og støvforsegling som gjør at verken søle, snø, regn eller sand kommer inn. Dette Action Cam-et kan også festes til et stativ med en medfølgende adapter.

Kompatibelt med Memory Stick Micro™ og mikroSD/-SDHC/-SDXC

Sporet for minnekort godtar Memory Stick Micro™-minnekort (M2) og mikroSD-/mikroSDHC/mikroSDXC-minnekort (klasse 4 eller høyere). Velg det kortet som passer best til dine fotobehov, og som er kompatibelt med PC-en din. (Minnekort følger ikke med.)

Spesifikasjoner

Vann. Luft. Jord. Vis hva du kan med det nye Action Cam-et med HD. Enten du surfer på bølgene, suser ned fjellsider eller bare nyter en sykkeltur på landeveien, er Action Cam HDR-AS200V der for å fange inn alt. Og med overlegen bildekvalitet i Full HD kan du og vennene dine gjenoppleve spenningen om og om igjen, med en realisme som får deg til å føle at du var der igjen.
  • Forbedret Full HD gir skarpe og klare bilder med rike farger

  • Svært bredt ZEISS® Tessar®-objektiv på 170° for panoramabilder 

  • SteadyShot er tre ganger mer effektiv enn nåværende modeller

  • Redusering av støy fra vind

  • EXMOR R® CMOS-sensor for støyfrie opptak i mørke omgivelser

Objektivtype
ZEISS Tessar-objektiv
Sensortype
1/2,3"-type EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Vanntett
Opptil 5 m med det medfølgende SPK-AS2-huset
Støvsikkert
Med medfølgende SPK-AS2-hus
Støtsikkert
Med medfølgende SPK-AS2-hus
Inngangs- og utgangsterminaler
Flerbruksterminal / Mikro USB-terminal, Komposittvideoutgang (selges separat), Mikro HMDI-utgang, Spor for minnekort, Stereominikontakt
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere