Kamerahus + vanntett deksel

HDR-AS50

Veil. pris

kr 2 800,00

(inkl. MVA)
Bilder av HDR-AS50 Action Cam
Bilder av HDR-AS50 Action Cam
Bilder av HDR-AS50 Action Cam
Bilder av HDR-AS50 Action Cam
Bilder av HDR-AS50 Action Cam

Funksjoner

Nytt intuitivt grensesnitt for enkel betjening

Det har aldri vært enklere å velge og endre på funksjoner takket være det nye, intuitive brukergrensesnittet. Alle menyer er lett tilgjengelige. Få sømløse kamerainnstillinger, og finn de perfekte innstillingene for dine opptaksbehov. Kameraet kan også slås av/på via smarttelefonen med Imaging Edge Mobile.

SteadyShot mestrer støt og uskarphet

Enten du befinner deg i det mest ulendte terrenget eller i de høyeste bølgene, vil du ta skarpe, klare videoer som publikum faktisk har lyst til å se på. SteadyShot normaliserer svingningene som bildet tar med til sensoren. Dette betyr at bevegelsesuskarphet og støynivå reduseres, til og med i svakt lys.

Exmor R® CMOS-sensor med forbedret følsomhet

Sykler du ned terrengstier i halsbrekkende raskt i skumringen? Eller padler du kajakk i gryningen? Du får uansett glimrende bilder, takket være Exmor R® CMOS-sensoren fra Sony som gir økt følsomhet i svakt lys, forbedret bildeklarhet og mye mindre kornete bilder.

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer

Sonys bildebehandlingsmotor gjengir teksturer og detaljer, slik du ser det med det blotte øye, ved hjelp av ekstra høyhastighetsbehandling. BIONZ X, sammen med frontmontert LSI (large scale integration) som øker behandlingshastigheten, gir mulighet for mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, fyldigere fargetoner og redusert støy, enten du fotograferer eller tar opp video.

Skarpt og svært bredt ZEISS® Tessar-objektiv

Ta opp fantastiske videoer i vidvinkel med ZEISS® Tessar-objektivet, eller velg standard, men storslått vinkel. Uansett vil du alltid kunne ta vakre bilder av de mest utfordrende alpinbakkene, terrengløypene, strykene eller veiene.

Funksjon for justering av visningsvinkel

Oppdag nye fleksible løsninger for mer variasjon i opptakene, for dramatiske effekter og ekstra spenning. For eksempel kan visningsvinkelen endres mellom bred og smal på to nivåer. I tillegg kan du sømløst justere zoom-modus for å forandre på zoom mens du tar opp video. 

Innebygd stereomikrofon tar opp kvalitetslyd

Gjør en god video enda bedre med fantastisk lyd. Innebygd stereomikrofon lar deg ta opp lyd fra eventyret ditt i stereo med to lydspor, helt naturlig. Klar lyd med mindre støy forbedrer den mest sofistikerte videoen du kan produsere.

Funksjon for tidsforkortelse i 4K

Med funksjonen for tidsforkortelse kan du enkelt produsere tidsforkortede videoer ved å bruke 4K-stillbilder av høy kvalitet tatt ved designerte intervaller. PlayMemories™ Home forvandler deretter disse bildene til en imponerende tidsforkortet video.

Highlight Movie Maker med ansiktsregistrering 

Oppdag hvor enkelt den innebygde Highlight Movie Maker fungerer med ansiktsregistrering for automatisk redigering på kameraet. Highlight Movie Maker støtter også et bredere utvalg av scener – ikke kun sportsaktiviteter, men også hverdagssituasjoner og reiser – den velger automatisk ut høydepunkter fra opptakene for å lage en video med høydepunkter, komplett med bakgrunnsmusikk. Du kan dele det ferdige produktet øyeblikkelig ved hjelp av smarttelefonen.

Manuell kontroll for sofistikert videostil

Utforsk sofistikerte opptaksfunksjoner for spennende action-filmer du vil være stolt av å vise til familie, venner og fans. Bruk avanserte manuelle innstillinger som hvitbalanse og AE Shift, og optimaliser lysstyrken og fargetonene slik at de samsvarer med bildene du får fra andre videokameraer for enklere redigering. Vis frem dine ferdigheter som regissør og action-stjerne.

Direktesendt strømming via Ustream (nå med IBM Cloud Video)

Del skiturer og heftige bølger (og fall) i sanntid. Strøm opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet.

120 bps i HD-oppløsning for video i sakte film

Se alle nyansene i motiver som beveger seg raskt, i jevn sakte film, takket være opptak i 120 bps i HD-oppløsning.

Seriefotografering

Fanger inn raske bevegelser med seriefotografering. Dette gjør at du kan fange opp maks åtte bilder i høy kvalitet av et triks eller en overgang, noe som gjør at denne funksjonen er perfekt for de som liker å gå tilbake og analysere stilen sin. Innstillingene er 8 bps / 1 sek, 5 bps / 2 sek og 2 bps / 5 sek.

Motion Shot LE

Fang inn en hel sekvens i ett enkelt bilde. Denne funksjonen lager et sammensatt bilde av et motiv i bevegelse, med ulike innstillinger for hastigheter på seriefotograferingen som følger: 8 bps / 1 sekund, 5 bps / 2 sekunder, og 2 bps / 5 sekunder.

Kontroll over flere kameraer –

Bruk opptil fem kameraer for å få spennende opptak fra fugle- eller froskeperspektiv. Og kontroller alle opptakene enkelt og greit med Live View-fjernkontrollen (følger ikke med HDRAS50) eller en smarttelefon med Imaging Edge Mobile-appen.

PlayMemories™ Home gir enkel og kreativ redigering

Lag enda bedre filmer med PlayMemories™ Home. Lag og rediger videoer raskt og enkelt ved hjelp av en rekke funksjoner, slik som funksjonen for tidsforkortet 4K-video og sakte film. Du kan også rotere videoene 90˚ med eller mot klokken med videorotasjon, eller bruke Multi View til å slå sammen opptil fire videosegmenter som er tatt opp samtidig med forskjellige kameraer, og lage et segment med delt skjerm.

Praktisk loop-opptak

Du trenger ikke være redd for å gå glipp av det perfekte øyeblikket med loop-opptak. Loop overskriver opptak med en varighet som du selv velger, enten 5, 20, 60 eller 120 minutter, eller ubegrenset. Bruk funksjonen til å fange inn det avgjørende øyeblikket uten å bekymre deg for å gå tom for lagringsplass.

Vanntett hus som standard utstyr

Dykk med Action Cam ned til 60 m. ved å bruke det medfølgende undervannshuset – ingen behov for å kjøpe ekstra utstyr. Det er utstyrt med et flatt panel som gir deg enkel kontroll over alle kameraknappene gjennom huset. Dessuten skjermer det dette robuste kompaktkameraet mot støt, fuktighet, rust, støv og sand. Nyt problemfrie vanneventyr og utvid utforskningen din til ulendt terreng.

Mer praktisk 

Innebygd stativspor gjør at du raskt kan feste Action Cam til et stativ og få stødige opptak. I tillegg er det nå USB-koblinger på baksiden av kameraet for enklere tilgang ved bruk av tilbehør.

Memory Stick Duo™-/SD-spor

Sporet for minnekort godtar Memory Stick Micro™-minnekort (M2™) og mikro-SD-/SDHC-/SDXC Memory Card-minnekort (klasse 4 eller høyere). Velg det kortet som passer best til dine fotobehov, og som er kompatibelt med PC-en din. (Minnekort følger ikke med.)

Ekstra indikasjonslamper for enkel gjenkjennelse av kamerastatus

Action Cam har tre indikasjonslamper foran, oppå og bak på kameraet. Nå kan du enkelt sjekke opptaksstatus fra forskjellige retninger, samt få en pipelyd fra den hjelpsomme påminneren.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Spesifikasjoner

Med det tøffe og kompakte HDR-AS50 Action Cam kan du ta opp lekne POV-videoopptak med medfølgende undervannshus. Avslappet stil oppfordrer til daglige videoopptak, og avanserte funksjoner – SteadyShot, 4K-tidsforkortelse og mer – gjør det enkelt og moro.
  • Forbedret Full HD 60p gir skarpe og klare bilder med rike farger.

  • Nytt brukergrensesnitt gir intuitiv kamerabetjening.

  • SteadyShot reduserer uklarhet tre ganger så effektivt.

  • Ta opp video fra ønsket vinkel med justerbar FOV og zooming.

Objektivtype
ZEISS® Tessar®
Sensortype
1/2,3-type (7,77 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Vanntett
Med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
Støvsikkert
Med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
Støtsikkert
Med medfølgende undervannshus (MPK-UWH1)
Inngangs- og utgangsterminaler
Flerbruksterminal / Micro USB-terminal

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke (NP-BX1), Mikro-USB-kabel, Oppstartsveiledning, Undervannshus (MPK-UWH1), Spenne:

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere