ACTION-KAMERAER

AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®

HDR-AZ1 BODY / KIT

Bilde av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®

Prisen begynner på:

Veil. Pris

kr 2 200,00

(VAT)

Vis 4 modeller og priser

Gjem 4 modeller og priser

Hus + sett med Live-View-fjernkontroll

HDR-AZ1VR

Veil. Pris

kr 3 100,00

(VAT)

Kamerahus + vanntett deksel

HDR-AZ1

Veil. Pris

kr 2 200,00

(VAT)

Hus + monteringssett for sykkel

HDR-AZ1VB

Veil. Pris

kr 3 500,00

(VAT)

Hus + bærbart monteringssett

HDR-AZ1VW

Veil. Pris

kr 3 500,00

(VAT)
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®
Bilder av AZ1VR Action Cam Mini med Wi-Fi®

Funksjoner

En mindre og lettere design for ultimat bærbarhet

Action Cam Mini tynger deg ikke. Den slanke, sprutsikre utformingen er to tredjedeler av størrelsen til tidligere Action Cam – så vinden tar ikke like godt tak. Opptak er også enkelt. Action Cam kan enkelt betjenes med knappene på siden av huset – selv når du har hansker på.

Live-View-fjernkontroll for enkel, kreativ kontroll

Få akkurat det bildet du er ute etter mens du holder på med spennende aktiviteter. Du kan bare feste den medfølgende Live-View fjernkontrollen til håndleddet og koble til med Wi-Fi® for å fjernstyre start/stopp av opptak og få tilgang til innstillingene for kameramodiene. Du kan kontrollere opptil fem Action Cam samtidig. Du trenger ikke bekymre deg for litt vann, heller: Live-View-fjernkontrollen fungerer på dybder opptil 3 meter og bruker til og med GPS for å spore hvor du befinner deg.

SteadyShot mestrer støt og uskarphet

Enten du befinner deg i det mest ulendte terrenget eller i de høyeste bølgene, vil du ta skarpe, klare videoer som publikum faktisk har lyst til å se på. SteadyShot nøytraliserer vibrasjonen som bildet har på sensoren. Dette betyr at bevegelsesuskarphet og støynivå reduseres, selv i lite lys.

XAVC S for opptak med høy bithastighet

XAVC S-formatet med høy hastighet er tilgjengelig for seriøse videografer. Det gir mulighet for opptak i Full HD med 50 Mbps for ekstremt høy kvalitet og minimalt med støy. Det tar også i bruk Long GOP (Group of Pictures), som er en datakomprimeringsmetode som gjør effektive videoopptak mulig.

Exmor® R CMOS-sensor med forbedret følsomhet

Sykler du ned terrengstier i halsbrekkende fart i skumringen? Eller padler du kajakk i gryningen? Du får uansett glimrende bilder, takket være Exmor® R CMOS-sensoren fra Sony som gir økt følsomhet i svakt lys, forbedret bildeklarhet og mye mindre kornete bilder.

BIONZ X for overlegne detaljer og teksturer

Bildebehandlingsmotoren fra Sony gjengir teksturer og detaljer, slik du ser det med det blotte øye, ved hjelp av ekstra høyhastighetsbehandling. BIONZ X, sammen med frontmontert LSI (large scale integration) som øker behandlingshastigheten, gir mulighet for mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, fyldigere fargetoner og redusert støy, enten du tar stillbilder eller tar opp video.

Skarpt, svært bredt 170° ZEISS® Vario-Tessar®-objektiv

Ta episke vidvinkelbilder med et 170˚ Vario-Tessar®-objektiv fra ZEISS®. Eller bytt til en mer konvensjonell 120˚ vinkel når SteadyShot er slått på, og få større bildestabilitet, selv når ting skjer fort. Uansett vil du alltid kunne ta vakre bilder av de mest utfordrende alpinbakkene, terrengløypene, strykene eller veiene.

Innebygd stereomikrofon tar opp kvalitetslyd

Gjør en god video enda bedre med fantastisk lyd. Action Cam Mini har en innebygd stereomikrofon som gjør at du kan ta opp alle de naturlige lydene fra opplevelsen – fra duren av brenningene mens du surfer til vindsuset når du raser nedover en skogssti, og alt imellom. Du kan også ta opp naturtro lyd gjennom det vanntette etuiet som følger med.

120 bilder per sekund i HD-oppløsning for video i sakte film

Flere uttrykksmuligheter. Når du tar opp video i beskjæringsmodus i APS-C (tilsvarer Super 35 mm), støtter dette kameraet opptak med høy bildehastighet ved 120 bilder per sekund i HD-oppløsning (1280 x 720 piksler). Videoer som er tatt opp i denne bildehastigheten, kan spilles av i 30p – bildehastigheten som brukes for filmer – og skape imponerende 4x sakte film-effekter som fanger opp alle bevegelsene med presise detaljer.

Vannet preller av takket være den sprutsikre utformingen

Hvis du skal på fjelltur, kan du la det vanntette etuiet bli igjen hjemme. Den sprutsikre utformingen tåler all slags vær- og føreforhold og er IPX4-godkjent. Action Cam kan også monteres rett på et stativ uten at etuiet behøves.

Stup rett uti det med vanntett etui

Beskytt Action Cam ned til 5 m med det medfølgende vanntette huset når du morer deg i vannet (ikke egnet for fokus under vann)

Action Cam Movie Creator for profesjonelle funksjoner og enkel redigering

Gjør videoene enda flottere med Action Cam Movie Creator. Lag og rediger videoer raskt og enkelt ved hjelp av en rekke funksjoner, for eksempel GPS-visning og video i sakte film. Du kan også rotere videoene 90˚ med eller mot klokken med videorotering, eller bruke Multi view til å slå sammen opptil fire videosegmenter som er tatt opp samtidig med forskjellige kameraer, og lage et segment med delt skjerm.

GPS-visningen sporer aktivitetene dine

Spor posisjonen din og prestasjonene dine med større nøyaktighet. GPS-visningen beregner hvor raskt du beveger deg og genererer også en annen videofil som viser ruten, hastigheten og mer, slik at du får vite viktige detaljer om de siste aktivitetene dine.

Opp-ned-opptak

Har du behov for å sette Action Cam Mini opp-ned? Ikke noe problem. Action Cam Mini har en egen innstilling for opp-ned-montering, slik at bildet automatisk snus og vises riktig vei. Dette betyr at du kan feste kameraet hvor som helst, i alle vinkler, og fremdeles ta flotte bilder som vises riktig vei.

MotionShot LE gjør at du kan se hvert eneste triks og hver eneste overgang

Vis frem de største hoppene og de mest elegante triksene dine med denne flotte, kreative funksjonen. Med MotionShot LE vises motivets bevegelser som en sekvens av overlappende bilder på én enkelt bakgrunn, slik at du får se alle overgangene med utmerket skarphet og enestående detaljer.

Utforsk utvalget av tilbehør

Utvid fotomulighetene dine med et utvalg av tilleggsutstyr som lar deg være kreativ. Fest Action Cam til et håndtak eller hodestativ. Du kan også bruke videokameraet med en hundesele.

Wi-Fi® gir deg trådløs frihet

Du kan enkelt overføre videoer og mer fra Action Cam til en Android- eller iOS-smarttelefon eller et nettbrett ved ganske enkelt å koble til Wi-Fi®. Og så kan du raskt laste opp videoene til de foretrukne nettstedene og sosiale mediene dine slik at venner og familie kan nyte moroa.

Seriefotografering

Fang opp raske bevegelser med seriefotografering. Bare aktiver denne dedikerte innstillingen, og så kan du ta opptil 10 bilder av høy kvalitet i intervaller på 1, 2 eller 5 sekunder. Dette gjør at du kan fange opp hvert eneste triks eller hver overgang fra begynnelse til slutt, noe som gjør at denne funksjonen er perfekt for dem som liker å gå tilbake og analysere stilen sin.

Tally-lys gjør at du vet når du tar opp

Dette Action Cam har et ekstra Tally-lys øverst på kameraet, i tillegg til lyset på enheten. Nå kan du enkelt kontrollere opptaksstatusen fra forskjellige vinkler.

Stillbildeopptak med intervall gjør at du kan være kreativ med videoer

Ta opp hver eneste lille bevegelse med detaljer og presisjon. Intervallopptak tar et stillbilde hvert 5., 10., 30. eller 60. sekund, slik at de kan settes sammen til en tidsforkortet video. Dette er spesielt nyttig for kontinuerlig opptak over en lengre periode.

Ta opp på din egen måte med to minneformater

Lagre minnene slik det passer deg. Ta kan velge om du vil ta opp på Memory Stick Micro™ (Mark 2) eller mikroSD/SDHC (klasse 4 eller høyere). De som ønsker å ta opp video i XAVC S-format med høy bithastighet, kan også ta opp direkte på et SDXC-kort. Med en slik fleksibilitet vil du alltid kunne gjøre opptak på en måte som passer best for deg og dine aktiviteter.

Stillbildemodus for fantastiske bilder

Forevige kicket med skarpe, detaljerte bilder. Med stillbildemodus kan du ta bilder av høy kvalitet med 11,9 megapiksler, og et 170˚ vidvinkelobjektiv viser hele opplevelsen akkurat slik du ser den.

USB-lading / USB-strømtilførsel sørger for at du får strøm

Vær alltid klar for en episk reise – bare lad opp Action Cam fra en bærbar eller stasjonær PC via en USB-port, og det er klart til bruk. Du kan også bruke Action Cam mens det lades, ved hjelp av den hendige AC-UD10-nettadapteren, som fås som ekstrautstyr.

Spesifikasjoner
Action Cam har blitt mindre, lettere og fått et sprutsikkert hus, så nå er det enda morsommere å ta opp video. Action Cam Mini er to tredjedeler av størrelsen til de forrige modellene, men tar fremdeles opp video og lyd av høy kvalitet takket være en Exmor R® CMOS-sensor, BIONZ X og opptak i XAVC S. Så på med utstyret, og gjør deg klar til enda bedre opplevelser.
  • EXMOR R® CMOS-sensor med 11,9 (effektive) megapiksler

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS® Tessar-vidvinkelobjektiv på 170°

  • XAVC-S-format for opptak med høy bithastighet

  • Sprutsikker utforming til å ha med seg overalt

  • SteadyShot-bildestabilisering reduserer uklarhet

Objektivtype
ZEISS Tessar-objektiv
Sensortype
1/2,3"-type EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Vanntett
Opptil 5 m med det medfølgende SPK-AZ1-huset
Støvsikkert
Med medfølgende SPK-AZ1-hus
Støtsikkert
Med medfølgende SPK-AZ1-hus
Inngangs- og utgangsterminaler
Flerbruksterminal / Mikro USB-terminal, Spor for minnekort

Hva finnes i esken?

Vanntett hus (SPK-AZ1), Monteringsteip (VCT-AM1), Oppladbar batteripakke (NP-BY1), Mikro-USB-kabel, Stativadapter, Pakkevalg: SETT MED LIVE-VIEW-FJERNKONTROLL (Live-View-fjernkontroll (RM-LVR2V)) eller MONTERINGSSETT FOR SYKKEL (Live-View-fjernkontroll (RM-LVR2V), universelt hodemonteringssett (BLT-UHM1), bøylemontering (VCT-RBM1), antiduggfilm (AKA-AF1)) eller BÆRBART MONTERINGSSETT (Live-View-fjernkontroll (RM-LVR2V), universelt hodemonteringssett (BLT-UHM1), håndleddsfestestropp (AKA-WM1), antiduggfilm (AKA-AF1))

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere