ALT-I-ETT-ANLEGG

Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

BDV-N5200W
Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Veil. pris

kr 6 100,00

(inkl. MVA)
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
NFC
Se smarttelefonen på den store skjermen

Berør ganske enkelt hjemmekinoanlegget med smarttelefonen eller nettbrettet som har støtte for NFC, for å speile videoene, bildene og mer på TV-en.

Gi deg hen til lyd

Med 5.1-kanals HD-omgivelseslyd får du fyldig og omsluttende lyd for all underholdning, selv når du direkteavspiller fra Internett.

5.1-surroundlyd
Lydfeltteknologi
Få konsertfølelsen

Med Live Football-modus kan du føle at du ser kampen med egne øyne. Lyden er justert for at brølet fra publikum skal være høyt og tydelig. Eller du kan føle at du sitter på forreste rad på en konsert med Digital Music Arena-modus – hør den distinkte akustikken fra O2 Arenaen i London i din egen stue.

Enkel Internett-tilgang med innebygd Wi-Fi

Direkteavspill underholdning fra Internett eller det trådløse hjemmenettverket med innebygd Wi-Fi , og koble deretter til andre DLNA-sertifiserte elementer. Bluetooth® gir mulighet for trådløs tilkobling slik at du lett kan spille av filmer og musikk.

Wi-Fi
Full HD 3D
Det beste bildet for filmer

Med den medfølgende 3D Blu-ray Disc™-spilleren får du høy bildekvalitet i alle filmer. Spill av filmer fra DVD-samlingen din med bildekvaliteten oppskalert til tilnærmet HD-kvalitet, eller se Blu-ray- og 3D Blu-ray-filmer i jevn og helt fantastisk Full HD og 3D.

Det beste fra weben på TV-en

Koble til Internett, og se hva du finner. Du får umiddelbar tilgang til de nyeste filmene, musikk, tidligere viste TV-programmer og mer. Bla gjennom et utvalg av Internett-kanaler, og lytt til favorittsangene dine.

Spesifikasjoner

  • S-Master digital forsterker for ren lydkvalitet

  • Nyt stadionstemning med fotballmodus

  • Flott lyd i ett trinn med ClearAudio+

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling via NFC One touch (Xperia-enheter)

  • Wi-Fi med DLNA for musikkstreaming

Høyttalersystem
Fulltone
Bånd (FM/AM)
FM
Forhåndsinnstilt kanal (FM/AM)
20 (FM)
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang: Pinnekontakt (1), Ethernet-tilkobling (1), HDMI®-inngang/-utgang (2/1), Optisk lydinngang (1), USB-inngang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
DVD
JA

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning, Trådløs forsterker, FM-antenne (Pig tail / T type), Batterier, Garantikort, Hurtiginstalleringsveiledning, *Kan variere etter modell og fra land til land

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere