ALT-I-ETT-ANLEGG

Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

BDV-N7200W
Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Veil. pris

kr 8 200,00

(inkl. MVA)
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
BDV-N7200W
Hjemmekino møter høyoppløselig lyd

Gjør stuen om til en kino: Gled deg over 5.1-omgivelseslyd og fantastisk høyoppløselig lyd fra høyttalere med magnetisk væske. Du kan strømme med innebygd Wi-Fi® og speile den Miracast-kompatible telefonen din på TV-en

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Når du konverterer analog lyd til digital lyd med høyere frekvens enn standard konvertering, avslører høyoppløselig lyd nyanser og detaljer slik du aldri har hørt det før i lyd og dialog.

Magnetic Fluid-høyttalere
Høyttalere med magnetisk væske 
Kun kraftig lyd

Slanke satelitthøyttalere med Magnetic Fluid-teknologi – en demperløs, kompakt høyttalerdesign som gir kraftig lydytelse og minimalt med støy. Den digitale forsterkeren S-Master HX reduserer forvrengning på tvers av frekvensene, slik at du kan høre hver minste lyd og alle eksplosjoner i tydelig detalj.

Se smarttelefonen på den store skjermen

Berør ganske enkelt hjemmekinoanlegget med smarttelefonen eller nettbrettet som har støtte for NFC, for å speile videoene, bildene og mer på TV-en.

NFC
5.1-surroundlyd
Gi deg hen til lyd

Med 5.1-kanals HD-omgivelseslyd får du fyldig og omsluttende lyd for all underholdning, selv når du direkteavspiller fra Internett.

Få konsertfølelsen

Med Live Football-modus kan du føle at du ser kampen med egne øyne. Lyden er justert for at brølet fra publikum skal være høyt og tydelig. Eller du kan føle at du sitter på forreste rad på en konsert med Digital Music Arena-modus – hør den distinkte akustikken fra O2 Arenaen i London i din egen stue.

Lydfeltteknologi
Wi-Fi
Enkel Internett-tilgang med innebygd Wi-Fi

Direkteavspill underholdning fra Internett eller det trådløse hjemmenettverket med innebygd Wi-Fi , og koble deretter til andre DLNA-sertifiserte elementer. Bluetooth® gir mulighet for trådløs tilkobling slik at du lett kan spille av filmer og musikk.

Det beste bildet for filmer

Med den medfølgende 3D Blu-ray Disc™-spilleren får du høy bildekvalitet i alle filmer. Spill av filmer fra DVD-samlingen din med bildekvaliteten oppskalert til tilnærmet HD-kvalitet, eller se Blu-ray- og 3D Blu-ray-filmer i jevn og helt fantastisk Full HD og 3D.

Full HD 3D
Det beste fra weben på TV-en

Koble til Internett, og se hva du finner. Du får umiddelbar tilgang til de nyeste filmene, musikk, tidligere viste TV-programmer og mer. Bla gjennom et utvalg av Internett-kanaler, og lytt til favorittsangene dine.

Spesifikasjoner

  • Høyoppløselig lyd

  • Magnetic Fluid-høyttalere

  • One touch-speiling med utvalgte Xperia-enheter

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanals omgivelseslyd

Høyttalersystem
2-veis
Bånd (FM/AM)
FM
Forhåndsinnstilt kanal (FM/AM)
20 (FM)
Utgangseffekt
1200 W
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang: Pinnekontakt (1), Ethernet-tilkobling (1), HDMI®-inngang/-utgang (2/1), Mikrofoninngang med autokalibrering (1), Optisk lydinngang (1), USB-inngang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
DVD
JA

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning, Trådløs forsterker, FM-antenne (Pig tail / T type), Batterier, Garantikort, Hurtiginstalleringsveiledning, Mikrofon med autokalibrering, *Kan variere etter modell og fra land til land

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere