ALT-I-ETT-ANLEGG

Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

BDV-NF7220
Bilde av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®

Veil. pris

kr 5 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
Bilder av Blu-ray-hjemmekinoanlegg med Bluetooth®
BDV-NF7220
Hjemmekino møter høyoppløselig lyd

Stuen blir en kino: nyt 5.1-omgivelseslyd og imponerende høyoppløselig lyd fra høyttalere med magnetisk væske. Strømming med innebygd Wi-Fi®, og speil telefoner som er kompatible med Miracast på TV-en.

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Når du konverterer analog lyd til digital lyd med høyere frekvens enn standard konvertering, avslører høyoppløselig lyd nyanser og detaljer slik du aldri har hørt det før i lyd og dialog.

Magnetic Fluid-høyttalere
Magnetic Fluid-høyttalere
Kun kraftig lyd

Slanke satelitthøyttalere med Magnetic Fluid-teknologi – en demperløs, kompakt høyttalerdesign som gir kraftig lydytelse og minimalt med støy. Den digitale forsterkeren S-Master HX reduserer forvrengning på tvers av frekvensene, slik at du kan høre hver minste lyd og alle eksplosjoner i tydelig detalj.

Se smarttelefonen på den store skjermen

Berør ganske enkelt hjemmekinoanlegget med smarttelefonen eller nettbrettet som har støtte for NFC, for å speile videoene, bildene og mer på TV-en.

NFC
Wi-Fi
Enkel Internett-tilgang med innebygd Wi-Fi

Direkteavspill underholdning fra Internett eller det trådløse hjemmenettverket med innebygd Wi-Fi , og koble deretter til andre DLNA-sertifiserte elementer. Bluetooth® gir mulighet for trådløs tilkobling slik at du lett kan spille av filmer og musikk.

Det beste bildet for filmer

Med den medfølgende 3D Blu-ray Disc™-spilleren får du høy bildekvalitet i alle filmer. Spill av filmer fra DVD-samlingen din med bildekvaliteten oppskalert til tilnærmet HD-kvalitet, eller se Blu-ray- og 3D Blu-ray-filmer i jevn og helt fantastisk Full HD og 3D.

Full HD 3D
Det beste fra weben på TV-en

Koble til Internett, og se hva du finner. Du får umiddelbar tilgang til de nyeste filmene, musikk, tidligere viste TV-programmer og mer. Bla gjennom et utvalg av Internett-kanaler, og lytt til favorittsangene dine.

Spesifikasjoner

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd med en S-Master HX digital forsterker

  • Kinolignende omgivelseslyd med et kraftig S-Master HX 2.1-kanals høyttalersystem

  • Nyt stadionstemning med fotballmodus

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Se filmer i 3D med Full HD-bildekvalitet med en Blu-ray Disc™-spiller

Høyttalersystem
2-veis
Bånd (FM/AM)
FM
Forhåndsinnstilt kanal (FM/AM)
20 (FM)
Formfaktor
2.1
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang: Pinnekontakt (1), Ethernet-tilkobling (1), HDMI®-inngang/-utgang (2/1), Optisk lydinngang (1), USB-inngang (1), USB-tastatur
Blu-ray Disc™
JA
Blu-ray 3D™
JA
DVD
JA

Hva finnes i esken?

Trådløs forsterker, FM-antenne (Pig tail / T type), Batterier, Garantikort, Hurtiginstalleringsveiledning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere