Bilder av 7.2-kanals AV-mottaker
Bilder av 7.2-kanals AV-mottaker
Bilder av 7.2-kanals AV-mottaker

Funksjoner

Trådløs direkteavspilling med Bluetooth®

Du kan strømme lyd fra favorittlåtene og -appene dine trådløst med Bluetooth®. Du kan pare den med stort sett alle smarttelefoner eller nettbrett for å nyte musikken din, og du kan til og med kontrollere spillelister og volum direkte fra enheten.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication-teknologi (NFC) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde den NFC-aktiverte enheten mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via Bluetooth®. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan fortsatt koble til Bluetooth® manuelt ved hjelp av enhetens meny for innstillinger.

7.2-kanals mottaker for omsluttende omgivelseslyd

La deg oppsluke av underholdningen takket være 7.2 kanaler som fyller rommet med omgivelseslyd. Via en dedikert kanal kan du koble til to aktive subwoofere, slik at du kan distribuere bass jevnt rundt i rommet. Så enten du ser på film, spiller spill eller lytter til favorittlåtene dine, kan du glede deg over underholdning på et nytt nivå.

Samle musikken din med SongPal

Last ned SongPal til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

DTS-HD™ for presisjonen fra studiomastere

Gled deg over nøyaktig og detaljert lyd i hjemmet. Med DTS-HD Master Audio™ kan du glede deg over det originale og ukomprimerte lydsporet på favorittfilmene dine på Blu-ray Disc™ og filmer du strømmer – akkurat slik regissøren hadde tenkt seg. DTS-HD-høyoppløselig lyd gir også utrolig detaljerte gjengivelser av musikkopptredener, slik at hver eneste note skinner i nær studiokvalitet.

Dolby® TrueHD for lyd slik regissøren hadde tenkt det

Gled deg over enestående lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som gir lyd uten tap til filmer og musikk. Ved å gjenskape lyd som er identisk med studioopptakene, gir det uovertruffen lydgjengivelse for Blu-ray™ Disc, DVD-er og nedlastet innhold.

Kablet skjermspeiling med MHL

Gjør innholdet på smarttelefonen stort med kablet MHL-speiling. Det er enkelt: Koble smarttelefonen til TV-en via den MHL-kompatible HDMI-porten, og vis mobilskjermen din på TV-en. Bruk telefonen til å dra, forstørre, flytte og velge innhold, slik at alle kan se det på den store skjermen. Tilkoblingen lader også smarttelefonen, så du går ikke tom for strøm.

4K-gjennomstrømning for 4K-innhold

Oppretthold 4K-kvalitet fra kilden til skjermen. 4K-gjennomstrømningfunksjonen tillater at 4K-data «strømmer gjennom» og vises på en 4K-TV eller -projektor, uten at det går på bekostning av bildekvaliteten. Dette gjør denne AV-mottakeren til den perfekte partneren til TV-er og spillere med 4K. Du får fire ganger så mange detaljer som på Full HD, både nå og i fremtiden.

Digital Cinema Auto Calibration optimaliserer lyden

Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) hjelper deg til å få mest mulig ut av hjemmekinoanlegget ved å optimalisere lyden automatisk, basert på hvor du sitter i forhold til høyttalerne. Du bruker helt enkelt den medfølgende mikrofonen til å ta akustiske målinger av høyttaleroppsettet, og deretter justerer systemet lyden i henhold til målingene.

HD Digital Cinema Sound gir kinolyd

Ta med akustikken fra en ikonisk kino med hjem. HD Digital Cinema Sound er utviklet i samarbeid med Sony Pictures Entertainment og baserer seg på psykoakustiske målinger fra den berømte Cary Grant-kinoen, som brukes til å dubbe lyd til storfilmer. Ved å simulere plasseringen av høyttalerne og kinoakustikk kan alle filmene dine få Hollywood-behandlingen.

Omfattende tilkoblingsmuligheter med en rekke porter

Mottakeren er et perfekt senter for lyd og video. Den har 4x HDMI-innganger med 3D- og 4K-gjennomstrømning og 1x HDMI-utgang – i tillegg til USB, optisk og koaksial SPDIF digital og vanlig analog AV-tilkobling – så det skorter ikke på tilkoblinger til Blu-ray Disc™- og DVD-spilleren, TV-en, spillkonsollen, CD-spilleren og andre enheter.

Spesifikasjoner
  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Direkteavspill og kontroller fra smarttelefonen med SongPal

  • Rik omgivelseslyd fra DTS®-HD- og Dolby® TrueHD-lyd

  • Vis og lad opp smarttelefonen med MHL

  • USB-tilkobling for musikkavspilling

Antall forsterker- kanaler
7-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI-inngang/-utgang (4/1 ), komposittvideoinngang (2), komposittskjermutgang (1), optisk lydinngang (2), koaksial lydinngang (1), analog lydinngang (4), hodetelefonutgang, USB (1 foran: iPhone/WM), MHL (1 bak)
Vekt (kg)
8,1 kg
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet