A/V-MOTTAKERE

7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DH790

STR-DH790
Bilde av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DH790

Veil. pris

kr 6 200,00

(inkl. MVA)
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DH790
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DH790
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DH790
Få kinolyd med Dolby® Atmos og DTS:X™     

Gi hjemmeunderholdningssystemet en kinoaktig oppgradering med 7.2-kanals AV-mottakeren STR-DH790. Opplev den samme omsluttende omgivelseslyden du får på kino i hjemmet med Dolby® Atmos og DTS:X-støtte. Du får også overlegen bildekvalitet med 4K-HDR-gjennomstrømming.

Dolby® Atmos- / DTS:X™-logoer
Dolby® Atmos / DTS:X™ 

For imponerende omgivelseslyd som på kino.  

4K High Dynamic Range-logo
4K High Dynamic Range-gjennomstrømning

Få overlegen bildekvalitet med bedre kontrast, farger og lysstyrke.

Avansert DCAC-logo
Avansert DCAC

Automatisk kalibrering optimaliserer og tilpasser høyttalerne for det beste oppsettet. 

Det neste innen omgivelseslyd

Med støtte for Dolby® Atmos og DTS:X™ får du omgivelseslyd som på kino. Mektig, naturtro og komplett lyd. 

Dolby Atmos®-logo
Lev deg helt inn i spenningen med Dolby® Atmos

Dolby® Atmos gir enestående realistisk 360º omgivelseslyd og posisjonerer lyden i hele rommet – selv fra oven. Resultatet er mektig lyd som omslutter deg.

DTS:X-logo
Naturtro lyd uansett oppsett med DTS:X

DTS:X-dekoding gir en flerdimensjonal omgivelseslyd som tilpasser seg høyttalerkonfigurasjonen i sanntid. Lyden plasseres helt nøyaktig rundt og over deg med objektbasert lyddekoding.

Et fleksibelt oppsett som passer i ethvert hjem 

Uansett hva slags rom eller oppsett du har som utgangspunkt, fungerer fleksible STR-DH790 med høyttalerne, slik at du får imponerende og omsluttende lyd.

Overlegen lyd med avansert D.C.A.C

Hvis du har ulike høyttalerkombinasjoner, sørger den sømløse, automatiske kalibreringsteknologien for at de leverer lyd med den samme høye kvaliteten. Automatisk fasetilpasning tilpasser høyttalernes fasekarakteristikk til høyttalerkanalene for høyre og venstre fronthøyttalere, slik at de fungerer perfekt sammen og gir en mer effektiv omgivelseslydopplevelse.

Et klarere blide med High Dynamic Range

Siden den støtter gjennomstrømming av High Dynamic Range-signal (HDR), kan du glede deg over den utrolige kontrasten og lysstyrken dette gir. Dessuten får du bedre bilder og mer levende farger takket være større detaljrikdom både i lyse og mørke områder. Nye HDR-standarder som HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) og Dolby Vision™ støttes. 

Klar kontrast med High Dynamic Range
HDR
Bildekvalitet uten High Dynamic Range
SDR
Fantastisk 4K-bildekvalitet
Stabil fantastisk 4K-kvalitet 

Oppretthold 4K-kvaliteten fra kilden til skjermen. 4K-gjennomstrømning gjør at signaler kan strømme gjennom mottakeren uten å gå på bekostning av bildekvaliteten. Funksjonen er i tillegg HDCP 2.2-kompatibel.

Smartere Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter 

Ikke bare kan du koble til STR-DH790 via Bluetooth® og strømme alle favorittlåtene dine, med Bluetooth® Standby kan du også slå på forsterkeren rett fra den parede smarttelefonen eller nettbrettet.

Smarte Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter
Passer perfekt til hjemmeunderholdningen  

STR-DH790 er designet for å passe sømløst med det eksisterende hjemmeunderholdningsanlegget ditt. Den smalere profilen har flere innganger og utganger, så du kan koble til og se kinofilmer i stuen.

Spesifikasjoner og funksjoner

Gi hjemmeunderholdningssystemet en kinoaktig oppgradering med 7.2-kanals AV-mottakeren STR-DH790. Opplev den samme omsluttende omgivelseslyden du får på kino i hjemmet med Dolby® Atmos og DTS:X-støtte. Med eARC får du disse nyeste lydformatene med en HDMI-kabeltilkobling på en kompatibel TV. Du får også overlegen bildekvalitet med 4K-HDR-gjennomstrømming.
  • Omgivelseslyd av høy kvalitet med støtte for Dolby® Atmos og DTS:X

  • HDMI-tilkoblingsmuligheter (4 innganger og 1 utgang) med 4K/60p-gjennomstrømming (4:4:4), HDCP 2.2-støtte og HDR-støtte

  • Enkle Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

  • Plassbesparende utforming for å passe i medieenheter

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere