Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino

Lyd slik artisten hadde tenkt seg

Hør selv de fineste nyanser i studiokvalitet med høyoppløselig lyd via Wi-Fi®. Vår lidenskap for musikk forener hver eneste komponent fra signal til høyttaler, mens avansert teknologi som digital oppskalering bidrar til å gi en ultimat lytteopplevelse.

Vekk sansene med ny underholdning

7.2-kanals AV-mottaker for hjemmekino

Gjør hjemmeunderholdningen enda bedre med STR-DN1060. En altoppslukende seeropplevelse er kun er kobling unna, takket være støtte for både HDCP 2.2 og MHL 3.0, som gjør at du kan se 4K-sendinger og innhold fra smarttelefoner. Det er også mulighet for 4K-oppskalering fra HD-kilder, og med høyoppløselig lyd får du følelsen av livemusikk i din egen stue.

Lydutgang

La deg oppsluke av lyd som fyller hele rommet med sju kanaler og to subwoofere – som gir en effekt på 165 W RMS per kanal.

Forbedret videoytelse

Det er støtte for 4K-video og -oppskalering, og med seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger kan du koble til lyd- og bildeutstyr.

Kablet og trådløs tilkobling

Strøm musikk og videoer trådløst til mottakeren via NFC One touch, Bluetooth® og Wi-Fi® – eller koble til en USB-enhet for å spille av musikk.

La deg oppsluke av en ny virkelighet med 4K

STR-DN1060 er utstyrt med HDCP 2.2 for 4K-strømming og MHL 3.0 slik at du kan se 4K-videoinnhold fra smarttelefonen på TV-en, slik at det blir enkelt for deg å oppgradere hjemmeunderholdningen til 4K.

Fantastiske og naturtro detaljer med 4K Ultra HD

STR-DN1060 støtter 4K Ultra HD-video for fire ganger flere detaljer enn ved Full HD. Når den er koblet til en 4K TV, oppskalerer avansert videobehandling til og med video med lavere oppløsning til 4K Ultra HD.

HDCP 2.2

HDCP 2.2 gjør at du er klar for neste generasjon med 4K-innhold takket være støtte for avansert opphavsrettsbeskyttelse, enten det er snakk om filmer eller musikk.

MHL 3.0

Koble en Xperia™ eller andre avanserte smarttelefoner direkte til frontpanelet og speil skjermen på en tilkoblet TV som støtter 4K-oppløsning for bilder og videoer. Du får også ladet telefonen på denne måten.

7.2 kanaler for engasjerende omgivelseslyd

En 7.2-kanals AV-mottaker gjør det mulig med virkelig dynamisk lyd, og Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) optimerer lyden, slik at du kan få velbalansert lyd.

44,1 KHZ / 16-BITERS [CD]
96 KHZ / 24-BITERS [HØY OPPLØSNING]

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd fungerer ved at det konverterer analog lyd til digitalt lyd raskere og mer nøyaktig enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan sample lyd raskere enn 24 biter / 96 kHz, og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene.

Gjenopprett komprimerte filer

DSEE HX oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC, WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. DSEE HX produserer digitale musikkfiler med fyldig og naturlig lyd, nærmere kvaliteten til den originale innspillingen.

Gled deg over Blu-ray Disc™ med HD-lyd

Blu-ray Disc™-er har opptil ti ganger større kapasitet enn DVD-er, så de kan lagre mye mer lydinformasjon. Med innebygde Dolby® True HD- og DTS-HD Master Audio™-dekodere kan du virkelig nyte de kraftige og oppslukende HD-omgivelseslydsporene på de nyeste Blu-ray Disc™-ene.

Forbedret kinolyd

Opplev fyldig lyd fra flere kanaler med Dolby True HD – utviklet for å gi 100 prosent tapsfri lyd til filmer og musikk.

Hør det som skjer rundt deg

DTS-HD Master Audio gjengir tapsfri lyd i studiokvalitet og gir omfattende omgivelseslyd.

Alt koblet sammen

For et dynamisk hjemmeunderholdningsoppsett finnes det seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger, en USB-port foran og optisk digital og analog AV-tilkobling. Så du kan kjapt og enkelt koble til TV-en, Blu-ray Disc™-spilleren, smarttelefonen og mer.

Seks HDMI-innganger og to utganger

Med seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger – inkludert én dedikert sone to-HDMI-utgang – er det plass til utstyret du har nå og mer.

DSD-avspilling via USB

En USB-port foran gir støtte for DSD og 24 biters / 192 kHz lyd med høy bithastighet, slik at du kan koble til en USB-enhet og nyte avspilling med høyoppløselig lyd.

Lytt i andre rom også

Med lytting i tre soner kan du koble tre sett høyttalere til STR-DN1060 og lytte til det samme i tre forskjellige rom. Mottakeren kan også kontrollere to separate lydkilder på én gang. Velg hvilket signal som skal sendes til hvilken lyttesone, slik at du kan se på film i stuen mens noen andre lytter til en CD i et annet rom.

Førsteklasses konstruksjon. Optimal lyd.

Hjemmekinomottakeren STR-DN1060 har komponenter og design av best mulig kvalitet, inkludert svært presise kvartsoscillatorer og forsterket ramme- og tverrbjelkechassis for optimal audiovisuell ytelse.

Ny integrert krets for forforsterkervolum

Den integrerte kretsen til forforsterkeren overgår det som er vanlig i denne klassen. Den har en uavhengig jordingskabel, noe som hindrer forstyrrelser, og gir renere lyd.

Forsterket effekt

Kretskortet er belagt med glassepoksy for å forbedre stabiliteten og gjøre det mulig med større ytelse fra forsterkeren.

Presise kvartsoscillatorer

Vakuumforseglede oscillatorer forbedrer lydsignaler fra HDMI-kilder og reduserer de eksterne vibrasjonene for å sikre ren lyd.

Krets som eliminerer ustabilitet

En kombinasjon av nøye innstilte analoge og digitale kretssystemer reduserer dirring for å sikre nøyaktig lydbehandling i sanntid.

Lokalisert analog strømtilførsel

Hver digitale enhet har sin egen analoge spenningsregulator for å forhindre at høyfrekvent støy forvrenger det analoge signalet.

Rene lydklassekomponenter

Den rene lydklassekondensatoren og -motstanderne er mindre mottakelige for forstyrrelser, slik at du får overlegen lyd.

Chassis-design

Et forsterket ramme- og tverrbjelkechassis reduserer det eksterne høyttalerlydtrykket for mer fokusert og kraftigere lyd.

Transformator med stor kapasitet

Vakuumlakk pluss en kobberring og et antisummebelte i stål forhindrer støylekkasje og bidrar til rik og detaljert bass.

Design med kjøleplate

Nydesignede lameller maksimerer luftinntaket, slik at forsterkerkretsen tåler uønsket lydtrykk og holder seg avkjølt.

Digitalt kretskort

En metallramme skjermer kretskortet fra lydtrykket fra høyttaleren og hindrer at digital lyd kommer inn i de analoge kretsene, slik at lyden forblir klar.

Andre generasjons ES-loddemetall

Et miljøvennlig legeringsloddemetall, som er basert på tinn av høy kvalitet, leverer responsiv og jevn lyd.

Fininnstill enhver tone

Lyd som simulerer verdenskjente konsertarenaer, i ditt eget hjem

Med lydfeltteknologien vår kan du oppleve akustikken fra Cary Grant Theatre, eller fra tre verdenskjente konsertarenaer: Berlin Philharmoniker, Concertgebouw Amsterdam og Musikverein Wien.

Trådløs lydstrømming av høy kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikken din.

Lytt til musikk i et annet rom

Den samme sangen kan følge deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal-appen (versjon 3.0). Bruk SongPal Link til å koble sammen flere soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme musikk fra ulike musikktjenester, en smarttelefon, en datamaskin eller DLNA-nettverket ditt, i flere rom i hele huset.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

  • Strømmetjenester
  • Lydkvalitet
  • Smarttelefonbatteri
  • Fleksibel lytting

Foren musikken

Enkel styring av strømming med den nye SongPal-appen

SongPal-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer SongPal-appen på utvalgte smarttelefoner for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via én app.

Berør, koble til og spill av

Gled deg over enkel trådløs lytting og speiling av smarttelefonen med One touch NFC. Bare berør en kompatibel smarttelefon mot mottakeren for å få Bluetooth®-lyd eller speile skjermen via Miracast.

AirPlay-lyd

AirPlay-lyd

Hør musikk fra AirPlay-aktiverte enheter.

NFC™ One touch og Bluetooth®

NFC™ One touch og Bluetooth®

Bare trykk for å pare kompatible enheter ved hjelp av NFC. Koble til Bluetooth® for trådløs strømming.

Wi-Fi®-tilkobling

Wi-Fi®-tilkobling

Spill av musikk fra en stasjonær datamaskin og en server.

Spesifikasjoner og funksjoner
Gjør hjemmeunderholdningen enda bedre med STR-DN1060. En altoppslukende seeropplevelse er kun er kobling unna, takket være støtte for både HDCP 2.2 og MHL 3.0, som gjør at du kan se 4K-sendinger og innhold fra smarttelefoner. Det finnes også 4K-oppskalering for HD-kilder og høyoppløselig lyd for uovertruffen lyd.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Wi-Fi®, AirPlay og Chromecast innebygget for strømming av musikk

  • Strøm og kontroller fra smarttelefonen med SongPal

Antall forsterker- kanaler
7-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI-videoinngang/-utgang (6/2 ); HDCP 2.2 bak (1); komponentvideoinngang (1); komposittvideoinngang 2; komposittskjermutgang (1); lydinngang (2); koaksial lydinngang (1); analog lydinngang (4); hodetelefonutgang; pre-out for subwoofer (2); USB (1 foran / 1 bak); Ethernet-port; MHL foran/bak (1/1)
Vekt (kg)
10,3 kg
Chromecast innebygget
JA
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere