Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino

Utmerket høy oppløsning med ukomprimert DSD-avspilling

7.2-kanals AV-mottaker for hjemmekino

Opplev mer realistisk og oppslukende hjemmekino med STR-DN1070. Den støtter ukomprimert DSD-avspilling for tapsfri kvalitet og HDR-teknologi for å forbedre den dynamiske rekkevidden til bildene. 4K gir enestående klare bilder mens HDCP 2.2 gjør det mulig å se 4K-innhold via satellittkringkasting og UHD Blu-ray Disc™. Dessuten støtter den høyoppløselig lyd, så du får kvalitetslyd i tillegg og kan benytte deg av trådløs lytting i flere rom.

Slik artisten tenkte det

Avansert digital teknologi gjenskaper den analoge virkeligheten

Høyoppløselig lyd-logo

Hør nyanser med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. Lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det er som om artisten fremfører musikken rett foran deg.

Ukomprimert DSD-avspilling

Støtter opptil 5.1 kanaler

Få omgivelseslyd med svært høy kvalitet. STR-DN1070 støtter ukomprimert avspilling av DSD (Direct Stream Digital). Dermed slipper du konverteringstrinnet, og DSD-innhold ikke mister noe av den originale klarheten. Du får også 5.1-kanals omgivelseslyd med DSD 5,6 MHz. 

Høyoppløselige lydfilformater

STR-DN1070 støtter en rekke høyoppløselige lydformater, inkludert både DSD og lineær PCM. Du kan også spille av via USB- og DLNA-tilkoblinger, og siden den er kompatibel med flere kanaler, kan du få denne kvalitetslyden fra et omsluttende omgivelseslydanlegg.

Filformater
DSEE HX-logo

Beriket musikk

DSEE HX™ oppskalerer musikken til nær høyoppløselig lyd. Du kommer til å føle at du er der i platestudio eller på konsert.

Kinoaktig omgivelseslyd hjemme

Gjør filmkvelden ekstra spesiell med ekte omgivelseslyd

Fininnstill enhver tone

Lyd som simulerer verdenskjente konsertarenaer, i ditt eget hjem

Med lydfeltteknologi fra Sony kan du oppleve akustikken fra Sony Pictures' velkjente masteringstudio i Hollywood, Cary Grant Theatre, eller fra tre verdenskjente konsertarenaer.

7.2 kanaler for omgivelseslyd

En 7.2-kanals AV-mottaker gjør det mulig med dynamisk omgivelseslyd, og Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) fra Sony gjør det like enkelt å få stilt inn den optimale lyden som det er å plassere den medfølgende mikrofonen og trykke på start.

Bilde av 7.2 kanaler

Få mest mulig ut av Blu-ray Disc™-ene dine med HD-lydspor

Blu-ray Disc™-er har opptil ti ganger større kapasitet enn DVD-er, så de kan lagre mye mer lydinformasjon. Med innebygde Dolby® True HD- og DTS-HD Master Audio™-dekodere kan du virkelig nyte de kraftige og oppslukende HD-omgivelseslydsporene på de nyeste Blu-ray Disc™-ene.

Dolby® True HD-logo

Forbedret kinolyd

Opplev fyldig lyd fra flere kanaler med Dolby® True HD – utviklet for å gi 100 prosent tapsfri lyd til filmer og musikk

DTS-HD Master Audio™-logo

Hør det som skjer rundt deg

DTS-HD Master Audio gjengir tapsfri lyd i studiokvalitet og gir omfattende omgivelseslyd.

Fleksible høyttalerløsninger

Enten du er ute etter et enkelt 2-kanals oppsett eller hele 7.2-kanalssystemet, kablet eller trådløst, har STR-DN1070 det du trenger med en lyd som omslutter deg.

 • Front Surround
 • Trådløs omgivelseslyd
 • Fullverdig hjemmekino

Den ultimate visuelle opplevelsen i 4K

Se flott 4K-innhold med støtte for ny High Dynamic Range-video

4K HDR-logo

Se førsteklasses 4K-innhold med HDCP2.2

Se førsteklasses 4K-innhold. De 5 HDMI-inngangene og 2 HDMI-utgangene er HDMI 2.0a med støtte for 4K-video opptil 60p og ren 4:4:4-fargesampling. Den støtter de nyeste High Dynamic Range-signalene (HDR) og er kompatibel med innholdsbeskyttelsen HDCP2.2, for støtte for alle de nyeste avspillingsenhetene.

High Dynamic Range (HDR)

Siden den støtter gjennomstrømming av High Dynamic Range-signal (HDR), kan du glede deg over den flotte bildekontrasten og lysstyrken dette gir. Du får også bedre bilder og farger takket være større detaljrikdom både i lyse og mørke områder.

Bilde av HDR
HIGH DYNAMIC RANGE
Bilde av vanlig
VANLIG
Sammenligning av 4:4:4 og 4:2:0

Støtter 4K-bilder i fullt spektrum

Støtte for bildeformatene med høyest kvalitet, inkludert 4K/60p/4:4:4/24-biters, 4K/60p/4:2:0/30-biters og 4K/60p/4:2:2/36-biters, slik at du kan dra nytte av 4K. Jevne bilder med en reproduksjon på 60 bilder per sekund og jevn gjengivelse av fargegraderinger gir flotte resultater. Alt du trenger å gjøre for å oppfylle det fulle potensialet til 4K-innhold, er å koble til en TV som er kompatibel med en 4K/60p-inngang.

Se flere detaljer med 4K-oppskalering

Takket være videooppskaleringsteknologi kan man glede seg over 2K-oppløsning med bedre kvalitet og detaljer. 

4K-oppskaleringslogo

Favorittmusikken, helt trådløst

Trådløs teknologi som hever musikken til nær høyoppløselig lydkvalitet og gjør det enkelt å lytte

Bilde av LDAC

LDAC™: for overføring av innhold med høyoppløselig lyd

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.

Berør, koble til og spill av

Gled deg over enkel trådløs lytting og speiling av smarttelefonen med One touch NFC. Bare berør en kompatibel smarttelefon mot mottakeren for å få Bluetooth®-lyd eller speile skjermen via Miracast.

NFC- og Bluetooth®-logoer
AirPlay-logo

AirPlay-lyd

Hør musikk fra AirPlay-aktiverte enheter.

Wi-Fi®-logo

Wi-Fi®-tilkobling

Spill av musikk fra en stasjonær datamaskin og en server

Lytt til musikk i et annet rom

Trådløs lytting i flere rom holder musikken i gang

Den samme sangen kan følge deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal. Bruk SongPal Link til å koble sammen flere soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme fra musikktjenester, en smarttelefon, datamaskin eller et DLNA-nettverk, i flere rom i hele huset.

Bilde av trådløs lytting i flere rom

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

 • Strømmetjenester
 • Lydkvalitet
 • Smarttelefonbatteri
 • Fleksibel lytting

Tilkoblingene utgjør hele forskjellen

Med allsidige tilkoblingsmuligheter får du mest mulig ut av systemet

Koble til det du trenger med kvaliteten du ønsker

For et dynamisk hjemmeunderholdningsoppsett finnes det seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger, en USB-port foran og optisk digital og analog AV-tilkobling. Så du kan kjapt og enkelt koble til TV-en, Blu-ray Disc™-spilleren, smarttelefonen og mer.

 • Bak
 • Front
HMDI-logo

Seks HDMI-innganger og to utganger

Med seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger – inkludert én dedikert sone to-HDMI-utgang – er det plass til utstyret du har nå og mer.

USB-logo

Ukomprimert DSD-avspilling via DLNA eller USB

Spill av DSD-innhold via enheter som er koblet til DLNA-nettverket, eller enheter som er koblet til via USB med en bithastighet på 24 biters / 192 kHz for avspilling av høyoppløselig lyd.

Musikk i tre soner 

Sonelytting gir deg rett musikk i rett rom

Med lytting i tre soner kan du koble tre sett høyttalere til STR-DN1070 og lytte til det samme i tre forskjellige rom. Mottakeren kan også kontrollere to separate lydkilder på én gang. Velg hvilket signal som skal sendes til hvilken lyttesone, slik at du kan se på film i stuen med 5.2-kanals lyd mens noen andre lytter til en CD i et annet rom med 2 kanaler. Eller du kan bruke 7.2-kanalslyd i stuen for å få en oppslukende omgivelseslydopplevelse.

 • Standard
 • To soner
 • Tre soner

Utviklet for kvalitet fra innsiden ut

Hver minste del hjelper til med å levere overlegen lyd

Spesifikasjoner og funksjoner
Ta hjemmeunderholdningen til et nytt nivå med STR-DN1070. 4K- og HDR-kompatibel HDMI støtter de nyeste videostandardene, inkludert innholdsbeskyttelsen HDCP 2.2 for innhold fra kringkastinger, Internett og UHD Blu-ray Disc™-er. Høyoppløselig lyd gir oppslukende lyd, mens trådløs lyd i flere rom og Front Surround gjør at du kan skape ditt eget lydmiljø.
 • Kompatibel med høyoppløselig lyd

 • Omgivelseslyd med kompromissløs kvalitet fra DTS®-HD- og Dolby® TrueHD-lyd

 • HDMI-tilkoblingsmuligheter (6 innganger og 2 utganger) med 4K/60p-gjennomstrømming (4:4:4), HDCP 2.2-støtte og HDR-støtte

 • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

 • Wi-Fi®, AirPlay og Chromecast innebygget for strømming av musikk

Antall forsterker- kanaler
7-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI-videoinngang/-utgang (6/2); HDCP 2.2 (6/2); Komposittskjermutgang (1); HDMI-inngang for lyd (2); Koaksial lydinngang (1); Analog lydinngang (4); Optisk lydinngang (1); Hodetelefonutgang (1); Pre-out for subwoofer (2); USB (1 foran); Ethernet-port (1)
Vekt (kg)
10,5 kg
Chromecast innebygget
Ja
Spotify Connect
JA
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet