HJEMMEKINO OG SOUNDBARER

7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DN1080

STR-DN1080
Bilde av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DN1080

Veil. pris

kr 8 600,00

(inkl. MVA)
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DN1080
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DN1080
Bilder av 7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker | STR-DN1080
STR-DN1080, årets produkt ifølge What Hi-Fi?
Beste hjemmekinoforsterker

What Hi-Fi?, grunnlagt i 1976, er verdens ledende kjøpeguide når det kommer til HiFi og hjemmeunderholdningsprodukter.

What Hi-Fi? 5-stjerner-ikon
Et overblikk over de viktigste funksjonene
Høyoppløselig lyd
Slik artisten tenkte det

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i bedre kvalitet enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører låten i samme rom som deg.

Allsidig. Sofistikert. Kraftig.

STR-DN1080 har fleksible høyttalerløsninger og støtte for DTS:X og Dolby Atmos®. Den gir deg mektig, kinoaktig omgivelseslyd som tilpasser seg deg og dine omgivelser helt perfekt.

Ditt ideelle lydutstyr i hjemmet

STR-DN1080 har blitt utformet med fleksible høyttalerløsninger som jobber seg rundt omgivelsene dine, slik at du kan få den aller beste lydopplevelsen, uavhengig av hva slags oppsett du har.  

Opplev en komplett, kinoaktig kvalitetslyd

Banebrytende lydfeltteknologi og avansert lydkalibrering med sømløs høyttalerforflytting gir deg slående, kinoaktig lyd som du aldri før har opplevd hjemme.

Se etter Inferno på 4K Ultra HD

Sømløs automatisk kalibrering

Ved å kombinere automatisk kalibreringsteknologi med virtuell høyttalerflytting optimerer D.C.A.C EX automatisk høyttalerfrekvenser, fase og forsinkelser, for å levere et lydfelt som passer rommet perfekt.  

Se klart med High Dynamic Range

Siden den støtter gjennomstrømming av High Dynamic Range-signal (HDR), får du en utrolig bildekontrast og lysstyrke. Dessuten får du bedre bilder og mer levende farger takket være større detaljrikdom både i lyse og mørke områder. De nyeste HDR-standardene som HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) og Dolby Vision™ støttes også.

HDR-lysbilde
VANLIG
HDR
HDR
Optimal lydgjengivelse
Formatstøtte
Høyoppløselige lydfilformater

STR-DN1080 støtter en rekke høyoppløselige lydformater, inkludert både DSD og lineær PCM. Du kan også spille av via USB-, HDMI- og DLNA-tilkoblinger, og siden den er kompatibel med flere kanaler, kan du få denne kvalitetslyden fra et omsluttende omgivelseslydanlegg.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget
Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert YouTube Music med mer.

Media Object


Se i aksjon

Koble til

Det finnes seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger, en USB-port foran og optisk digital og analog AV-tilkobling som du kan bruke til å skape et dynamisk hjemmeunderholdningsoppsett med. Så du kan koble til TV-en, Blu-ray Disc™-spilleren, høyttalere og mer.

HDMI®
Seks HDMI-innganger og to utganger

Med seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger – inkludert én sone to-HDMI-utgang – er det plass til utstyret du har nå og mer.

USB
Ukomprimert DSD-avspilling via DLNA, HDMI og USB

Spill av DSD via enheter som er koblet til DLNA-nettverk, eller koble til via en USB med støtte for avspilling av opptil 24-biters / 192 kHz høyoppløselig lyd.

LDAC
LDAC™: for overføring av innhold med høyoppløselig lyd

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig Bluetooth®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.1

Berør, koble til og spill av

Lytt til trådløs musikk med One-touch NFC. Bare berør en kompatibel smarttelefon mot mottakeren for å få Bluetooth®-lyd.

NFC BT
AirPlay
AirPlay-lyd

Nyt musikk fra AirPlay-aktiverte enheter.

Wi-Fi®
Wi-Fi®-tilkobling

Spill av musikk fra internettjenester og fra hjemmenettverket. 

Lyd som følger deg der du går

Strøm musikk i hele huset med Sony | Music Center

Lytt til den samme sangen i hele huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen (tidligere kalt SongPal). Bruk Sony | Music Center Link til å gruppere kompatible lydsystemer fra Sony sammen, og strøm musikk i flere rom.

Kvalitetsdeler gir enestående lyd

Hver eneste komponent i STR-DN1080 har blitt utformet for å gi deg optimal lydkvalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppgrader hjemmeunderholdningssystemet med STR-DN1080, som har Dolby Atmos®- og DTS: X-støtte. Med eARC får du de nyeste lydformatene med en HDMI-kabeltilkobling på en kompatibel TV. Fleksible høyttalere og fantomhøyttalere, slik at du kan tilpasse oppsettet slik du vil. 4K- og HDR-kompatibel HDMI støtter de nyeste videostandardene, inkludert HDCP 2.2-innholdsbeskyttelse for 4K-innhold.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Omgivelseslyd av høy kvalitet med støtte for Dolby Atmos® og DTS:X

  • HDMI-tilkoblingsmuligheter (6 innganger og 2 utganger) med 4K/60p-gjennomstrømming (4:4:4), HDCP 2.2-støtte og HDR-støtte

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Wi-Fi®, AirPlay og Chromecast innebygget for strømming av musikk

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere