Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino
Bilder av 7.2-kanals A/V-mottaker for hjemmekino

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Hver minste detalj og nyanse tar deg vekk fra hverdagen

7.2-kanals AV-hjemmekinomottaker med lytting i flere rom og musikkstrømming

Gjør hjemmeunderholdningen enda bedre med STR-DN860. En altoppslukende seeropplevelse er kun er kobling unna, takket være støtte for både HDCP 2.2 og MHL 3, som gjør at du kan se 4K-sendinger og innhold fra smarttelefoner. Det er også mulighet for 4K-oppskalering fra HD-kilder, og med høyoppløselig lyd får du følelsen av livemusikk i din egen stue.

Lydutgang

La deg oppsluke av lyd som fyller hele rommet med sju omgivelseslydkanaler og to subwoofere – som gir en effekt på 150 W RMS per kanal.

Forbedret videoytelse

Det er støtte for 4K-video og -oppskalering, og med seks HDMI-innganger og to HDMI-utganger kan du koble til lyd- og bildeutstyr.

Kablet og trådløs tilkobling

Strøm musikk og videoer trådløst til mottakeren via NFC One touch, Bluetooth® og Wi-Fi® – eller koble til en USB-enhet for å spille av musikk.

La deg oppsluke av en ny virkelighet med 4K

STR-DN860 er utstyrt med HDCP 2.2 for 4K-strømming og MHL 3 slik at du kan se 4K-videoinnhold fra smarttelefonen på TV-en. Da blir det enkelt for deg å oppgradere hjemmeunderholdningen til 4K.

Fantastiske og naturtro detaljer med 4K Ultra HD

STR-DN860 støtter 4K Ultra HD-video for fire ganger flere detaljer enn ved Full HD. Når den er koblet til en 4K TV, oppskalerer avansert videobehandling til og med video med lavere oppløsning til 4K Ultra HD.

HDCP 2.2

HDCP 2.2 gjør at du er klar for neste generasjon med 4K-innhold takket være støtte for avansert opphavsrettsbeskyttelse, enten det er snakk om filmer eller musikk.

MHL 3-kompatibel

MHL 3

Koble en Xperia™ eller andre avanserte smarttelefoner direkte til frontpanelet og speil skjermen på en tilkoblet TV som støtter 4K-oppløsning for bilder og videoer. Du får også ladet telefonen på denne måten.

7.2 kanaler for engasjerende omgivelseslyd

En 7.2-kanals AV-mottaker gjør det mulig med virkelig dynamisk lyd, og Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) optimerer lyden, slik at du kan få velbalansert lyd.

44,1 KHZ / 16-BITERS [CD]
96 KHZ / 24-BITERS [HØY OPPLØSNING]

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd fungerer ved at det konverterer analog lyd til digitalt lyd raskere og mer nøyaktig enn CD-er. Høyoppløselig lyd kan sample lyd raskere enn 24 biter / 96 kHz, og dermed fange inn mer av detaljene og nyansene.

Gjenopprett komprimerte filer

DSEE HX oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC, WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. DSEE HX produserer digitale musikkfiler med fyldig og naturlig lyd, nærmere kvaliteten til den originale innspillingen.

Gled deg over Blu-ray Disc™ med HD-lyd

Blu-ray Disc™-er har opptil ti ganger større kapasitet enn DVD-er, så de kan lagre mye mer lydinformasjon. Med innebygde Dolby® True HD- og DTS-HD Master Audio™-dekodere kan du virkelig nyte de kraftige og oppslukende HD-omgivelseslydsporene på de nyeste Blu-ray Disc™-ene.

Forbedret kinolyd

Opplev fyldig lyd fra flere kanaler med Dolby True HD – utviklet for å gi 100 prosent tapsfri lyd til filmer og musikk.

Hør det som skjer rundt deg

DTS-HD Master Audio gjengir tapsfri lyd i studiokvalitet og gir omfattende omgivelseslyd.

Alt koblet sammen

For et dynamisk hjemmeunderholdningsoppsett finnes det fem HDMI-innganger og én HDMI-utgang, en USB-port foran og optisk digital og analog AV-tilkobling. Så du kan koble til TV-en, Blu-ray Disc™-spilleren, høyttalere og mer.

Fem HDMI-innganger og én utgang

Med fem HDMI-innganger og én HDMI-utgang er det plass til utstyret du har nå, og mer.

DSD-avspilling via USB

En USB-port foran gir støtte for DSD og 24 biters / 192 kHz lyd med høy bithastighet, slik at du kan koble til en USB-enhet og nyte avspilling med høyoppløselig lyd.

Førsteklasses konstruksjon. Optimal lyd.

Hjemmekinomottakeren STR-DN860 har komponenter og design av best mulig kvalitet, inkludert svært presise kvartsoscillatorer og forsterket ramme- og tverrbjelkechassis for optimal audiovisuell ytelse.

Ny integrert krets for forforsterkervolum

Den integrerte kretsen til forforsterkeren overgår det som er vanlig i denne klassen. Den har en uavhengig jordingskabel, noe som hindrer forstyrrelser, og gir renere lyd.

Forsterket effekt

Kretskortet er belagt med glassepoksy for å forbedre stabiliteten og gjøre det mulig med større ytelse fra forsterkeren.

Lokalisert analog strømtilførsel

Hver digitale enhet har sin egen analoge spenningsregulator for å forhindre at høyfrekvent støy forvrenger det analoge signalet.

Rene lydklassekomponenter

Den rene lydklassekondensatoren og -motstanderne er mindre mottakelige for forstyrrelser, slik at du får overlegen lyd.

Chassis-design

Et forsterket ramme- og tverrbjelkechassis reduserer det eksterne høyttalerlydtrykket for mer fokusert og kraftigere lyd.

Transformator med stor kapasitet

Vakuumlakk pluss en kobberring og et antisummebelte i stål forhindrer støylekkasje og bidrar til rik og detaljert bass.

Design med kjøleplate

Nydesignede lameller maksimerer luftinntaket, slik at forsterkerkretsen tåler uønsket lydtrykk og holder seg avkjølt.

Digitalt kretskort

En metallramme skjermer kretskortet fra lydtrykket fra høyttaleren og hindrer at digital lyd kommer inn i de analoge kretsene, slik at lyden forblir klar.

Andre generasjons ES-loddemetall

Et miljøvennlig legeringsloddemetall, som er basert på tinn av høy kvalitet, leverer responsiv og jevn lyd.

Fininnstill enhver tone

Lyd som simulerer verdenskjente konsertarenaer, i ditt eget hjem

Med lydfeltteknologi fra Sony kan du oppleve akustikken fra Cary Grant Theatre, eller fra tre verdenskjente konsertarenaer.

Trådløs lydstrømming av høy kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikken din.

Lytt til musikk i et annet rom

Den samme sangen kan følge deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via SongPal-appen (versjon 3.0). Bruk SongPal Link til å koble sammen flere soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme musikk fra ulike musikktjenester, en smarttelefon, en datamaskin eller DLNA-nettverket ditt, i flere rom i hele huset.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

  • Strømmetjenester
  • Lydkvalitet
  • Smarttelefonbatteri
  • Fleksibel lytting

Foren musikken

Enkel styring av strømming med den nye SongPal-appen

SongPal-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer SongPal-appen på utvalgte smarttelefoner for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via én app.

Berør, koble til og spill av

Gled deg over enkel trådløs lytting og speiling av smarttelefonen med One touch NFC. Bare berør en kompatibel smarttelefon mot mottakeren for å få Bluetooth®-lyd eller speile skjermen via Miracast.

AirPlay-lyd

AirPlay-lyd

Hør musikk fra AirPlay-aktiverte enheter.

NFC™ One touch og Bluetooth®

NFC™ One touch og Bluetooth®

Bare trykk for å pare kompatible enheter ved hjelp av NFC. Koble til Bluetooth® for trådløs strømming.

Wi-Fi®-tilkobling

Wi-Fi®-tilkobling

Spill av musikk fra en stasjonær datamaskin og en server.

Spesifikasjoner og funksjoner
Få enda bedre hjemmekino med STR-DN860. Uansett om du lar deg rive med av den nyeste storfilmen fra Hollywood eller gjenoppdager favorittartisten din gjennom høyoppløselig lyd – får lyden både kraft og eleganse.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX oppskalerer musikken til høyoppløselig kvalitet

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Wi-Fi®, AirPlay og Chromecast innebygget for strømming av musikk

  • Strøm og kontroller fra smarttelefonen med SongPal

Antall forsterker- kanaler
7-kanals
Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI-videoinngang/-utgang (5/1 ); HDCP 2.2 bak (1); komposittvideoinngang 2; komposittskjermutgang (1); lydinngang (2); koaksial lydinngang (1); analog lydinngang (4); hodetelefonutgang; pre-out for subwoofer (2); USB (1 foran); Ethernet-port; MHL foran (1)
Vekt (kg)
8,3 kg
Chromecast innebygget
JA
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet