Balansert, optisk SteadyShot™

Innvendig slingrebøyle

Balansert, optisk SteadyShot™ fra Sony er en unik stabilisator med en slingrebøyle som er 13 ganger mer effektiv enn andre optiske systemer. Ta flotte, profesjonelle bilder, selv når du zoomer helt inn eller løper – uten behov for store eksterne slingrebøyler.

Hva er balansert, optisk SteadyShot?

I motsetning til vanlige optiske bildestabilisatorer som bruker et enkelt objektivelement, manipulerer balansert, optisk SteadyShot fra Sony hele objektivet og bildesensoren samlet – det er effektivt ved bruk av kraftig zoom og korrigerer effektivt uskarphet.

Bilde av vanlig optisk bildestabiliseringssystem
Vanlig optisk bildestabiliseringssystem

Vanlige optiske stabilisatorer forskyver bare et enkelt objektiv og kompenserer ikke tilstrekkelig for uskarphet ved bruk av kraftig zoom eller når du går og løper. De tar også bilder i perifere objektivområder, som resulterer i dårligere kvalitet.

Bilde av balansert, optisk SteadyShot
Balansert optisk SteadyShot™

Slingrebøylen i det balanserte, optiske SteadyShot-systemet forskyver hele objektivet og sensoren. Dette er ca. 13 ganger mer effektivt og gir stabile bilder selv ved bruk av telefoto eller når du går – alltid via det klareste objektivområdet.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Genial på innsiden

Den rettighetsbeskyttede balanserte, optiske SteadyShot-funksjonen har en unik slingrebøyle og en algoritme som motvirker uskarphet ved å manipulere hele objektivet og bildesensoren. Dette gir deg svært stabile bilder.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Mekanisk struktur

Integrert objektiv og bildesensor

Sony har utviklet en kraftig, men stillegående mekanisme for balansert, optisk SteadyShot. To kompakte og energieffektive motorer manipulerer hele objektivet og bildesensoren vertikalt og horisontalt. Dette korrigerer uskarphet som følge av krenging og giring, mens en algoritme kompenserer for uskarphet som forårsakes av kameraristing i rullaksen.

Bilde av mekanisk struktur

[1] Giring [2] Krenging

Bilde av Drevet av en intelligent algoritme
Drevet av en intelligent algoritme

Skiller mellom uskarphet og bevisste kamerabevegelser

Programvarealgoritmen fra Sony skiller på uønsket uskarphet (korrigeres) og bevisst bevegelse (tillates). Når kameraets vinkelhastighetssensor oppdager uskarphet, analyserer systemet det unike vibrasjonsmønsteret i sanntid. Uønsket uskarphet skilles så fra en bevisst bevegelse, noe som reduserer forsinkelser i sporing av en bevisst bevegelse.

Intelligent aktiv modus

Ytterligere støtte for balansert, optisk SteadyShot

Intelligent aktiv modus fra Sony bruker analyser av rammen for å forbedre stabiliseringen ytterligere. Det kompenserer for uskarphet over en hel femakse effektivt når du går eller løper.
[1] Faktisk bilderamme [2] Faktisk uskarphet [3] Kompensert bilderamme

Bilde av intelligent aktiv modus

Balansert, optisk SteadyShot for Act. Cam

Vår innovative balanserte, optiske SteadyShot har blitt utviklet og finjustert for Handycam® og er nå også tilgjengelig i Action Cam-modeller.

*Simulert

Optimalisert for Action Cam

Klare og stabile videoer

Få god korrigering av uskarphet i Action Cam-videoer av høy kvalitet, selv i de tøffeste opptaksforholdene. Det tilpassede balanserte, optiske SteadyShot-systemet kombinerer et fast frontobjektiv for effektiv sprutbestandighet, med et svært kompakt objektiv og en bildesensor for flotte, stabile videoopptak.
[1] Vanlig modell [2] Balansert, optisk SteadyShot

Ta opp spektakulære og stabile videoer med Action Cam

Uskarpe actionvideoer hører nå fortiden til takket være balansert, optisk SteadyShot. Bare ram inn bildet, så tar Action Cam seg av stabilitet og klarhet for videoer av høy kvalitet – slik at du kan fokusere på spennende øyeblikk.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.