BÆRBARE LADERE OG MOBİLTİLBEHØR

CP-V3A – Bærbar lader til smarttelefon

CP-V3A

Bilde av CP-V3A – Bærbar lader til smarttelefon

bluewhiteblack

Veil. Pris

kr 199,00

(VAT)
Bilder av CP-V3A – Bærbar lader til smarttelefon
Bilder av CP-V3A – Bærbar lader til smarttelefon
Bilder av CP-V3A – Bærbar lader til smarttelefon

Funksjoner

Kraftig litium-polymerbatteri på 3000 mAh

Kjenn kraften med et oppladbart litium-polymerbatteri fra Sony. Med en samlet kapasitet på 3000 mAh får smarttelefonen én full opplading. Og en eiendomsbeskyttet hybridgelésammensetning gjør at batteriet kan gå gjennom 1000 ladningssykluser og beholde 90 % av den opprinnelige kapasiteten.

Koble til med en USB-port

Gi enheten mer energi. Gi strøm til alt, fra smarttelefonen eller den bærbare spillkonsollen til digitalkameraer og videokameraer. Én USB-port kan levere 1,5 A med kontinuerlig strøm i opptil 70 minutter – perfekt hvis du må lade enheter på farten.

Lad opp igjen via USB eller strømledning

Sørg for at CP-V3A alltid er oppladet og klar til å drive de mobile enhetene dine. Koble den til en stasjonær eller bærbar PC via den medfølgende mikro-USB-kabelen, eller koble den til strømnettet og lad opp ved hjelp av AC-adapteren (selges separat).

Slank og lett design som er enkel å ta med seg

Den bærbare CP-V3A veier bare 86 g og er liten nok til at du alltid kan ha den i lomma for litt ekstra strøm – så du kan bare plukke den opp, legge den i sekken og dra hvor som helst. Den rene og enkle designen til det slanke og robuste aluminiumshuset gjør at den er det perfekte tillegget til det teknologiske tilbehøret du har fra før.

Kontroller ladingen med to praktiske LED-indikatorer

Hold deg oppdatert om ladingen med nyttige LED-indikatorer. En grønn indikator betyr at enheten som er koblet til, er fulladet. En oransje indikator viser fremdriften under lading. Den oransje indikatorlampen viser også strømnivået som laderen har – så det er lett å sjekke før du forlater huset.

Velg blant flere spennende farger

Sørg for at det teknologiske tilbehøret ditt er fargekoordinert. Denne bærbare laderen leveres i mange spennende og stilige farger, slik at du kan velge fargen som passer best til den personlige stilen din. Uansett hvilken farge du liker, er valget opp til deg.

Spesifikasjoner
  • Effekt på 3000 mAh

  • Tilgjengelig i flere forskjellige farger

  • Bruk telefonen og spill spill mens smarttelefonen lader

  • Utgangseffekt på 1,5 A for hurtiglading

Batterikapasitet
Li-ion polymer 3000 mAh
Ladetid, bærbar
Ca. 3,5 timer (strøm) og ca. 6 timer (fra standard USB-port)
Forsyningstid
60 min
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet