Gå til Innhold

Forsyner deg med strøm på farten

Nå trenger du aldri mer å bekymre deg for å gå tom for strøm. Uansett hvor du er og hva som skjer, så er de bærbare laderne fra Sony alltid klare med mer strøm.

Utforsk funksjonene til ladere og batterier

Med en høy utgangsstrøm på minst 1,5 A for rask lading av enhetene. Alle modellene har LED-indikatorer, og noen har en strømindikator med fire nivåer, slik at du enkelt kan sjekke ladenivået. Med den høye effekten kan du lade flere USB-enheter samtidig med utvalgte modeller, eller så kan du lade den bærbare laderen og enheten samtidig med gjennomstrømmende ladefunksjon.

To USB-koblinger og LED-indikator

Du kan lade smarttelefonen og nettbrettet samtidig

1000 oppladninger

De bærbare laderne våre inneholder Hybrid GEL-teknologi for å holde dem sikre på reisen. De er bygget for å vare. Laderne beholder 80 % av kraften etter et år og gir opptil 1000 oppladinger i løpet av en levetid.

Litium-polymerbatterier fra Sony er laget for å vare

De bærbare laderne våre inneholder batterier med Hybrid GEL-teknologi

Litium-polymerbatterier

Sikkerhetsfunksjoner

Pålitelige sikkerhetsfunksjoner beskytter produktene dine.

Timerikon

Sikkerhetstimer

Sikkerhetstimeren avslutter ladingen når smarttelefonen eller andre enheter er fulladet. Dette forhindrer overoppheting.

Termometerikon

Temperaturkontrollsystem

Den elektriske strømmen opphører når batteritemperaturen overstiger maksimumsnivået. Dette beskytter både den bærbare laderen og enheten.

Lad opp i full farge

Du kan være like kresen når du velger farge på batteriet som når du velger farge på smarttelefonen – du har jo begge deler med deg på farten. Laderne er så slanke og kompakte at de får plass i vesken, slik at du kan ha dem med deg uten å tenke på det. Velg blant et rikt utvalg av farger og design, og finn den som passer til din livsstil.

Finn det som passer for deg

Kompatibel med de fleste smarttelefoner og nettbrett, inkludert Xperia™. Du kan også bruke den til å lade Cyber-shot™, Handycam® og Walkman® – hvor og når du vil. Velg modellen som passer for deg.

Helt fri

Den høye kapasiteten gir smarttelefonen opptil seks oppladninger, slik at den er perfekt å ha med seg på lange reiser, bilturer og i travle forretningssituasjoner.

Det lille ekstra

Du kan ta den med deg på musikkfestivalen og forretningsreisen, slik at du kan lade enheten utendørs. Gir smarttelefonen opptil fire oppladninger.