Hodetelefoner for filmelskere

De beste hodetelefonene for å se film med lyd i kinokvalitet 

De siste årene har vanene til kinogjengere begynt å helle mot visningsopplevelser utenfor kinosalen, noe som har gitt et større behov for gode hodetelefoner til film. Ifølge en rapport fra 2015 av Statistica foretrekker nesten 60 prosent å se film hjemme i sin egen stue fremfor å tilbringe kvelden på kino. 

60 prosent foretrekker å se film hjemme i sin egen stue

Vi kan vel alle være enige om at det ikke er det samme å lytte til den prisvinnende filmmusikken til «The Revenant» eller synge med Elsa i «Frozen», når du ikke kan høre lyden i høy kvalitet. Det kan være vanskelig å finne tid og rom til å se en film med full lyd. Kanskje trenger samboeren stillhet i huset for å lese til en stor eksamen, eller kanskje naboene i leiligheten ved siden av irriterer seg over støyen fra TV-en på kvelden. Uansett situasjon trenger du et par trådløse Bluetooth®-hodetelefoner som gir deg eksepsjonell lyd uten å skape uønsket støy. 

Filmelskere med forskjellig filmsmak vil også ha forskjellige behov for lyd og hodetelefoner når de ser på film. Hvis du elsker å se på film når du er ute og reiser, trenger du hodetelefoner med støyreduksjon. Hvis du er tilhenger av spennende thrillere, trenger du hodetelefoner som kan levere stor og kraftig lyd. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet sammen de beste hodetelefonene for film og andre hjemmekinoenheter slik at du ikke går glipp av noen detaljer i favorittfilmene. 

Den beste måten å forsterke lyden i hodetelefonene på 

Hvis du har planer om å se en film og leter etter den høyeste lydkvaliteten, bør du vurdere å investere i nytt lydutstyr til hjemmet som du kan sette sammen med de trådløse Bluetooth®-hodetelefonene dine. Ved å sette sammen hjemmekinoenheter med Bluetooth®-hodetelefoner, kan du oppleve den forbedrede lyden til en soundbar eller AV-mottaker uten å forstyrre andre. 

Hvis du foretrekker en kompakt, slank enhet som likevel gir fra seg slagkraftig lyd, anbefaler vi HT-NT5-soundbaren fra Sony. Med denne svært slanke soundbaren kan du oppleve høyoppløselig lyd og virtuell omgivelseslyd gjennom de kraftige treveis høyttalerne og seks diskré forsterkerne. 

Hvis du virkelig føler for å ta hjemmeunderholdningssystemet til nye høyder, anbefaler vi AV-hjemmekinomottakeren STR-DN1070 fra Sony. Denne mottakeren er fullt utstyrt med høyoppløselig lyd og Dolby® TrueHD-omgivelseslyd, og den leverer en mer realistisk og oppslukende hjemmekinoopplevelse. Ved å kombinere disse produktene med Bluetooth®-hodetelefonene dine, får du lyd i kinokvalitet hjemme i stuen. 

De beste hodetelefonene for å se film samtidig som du holder kontakten 

MDR-XB650BT EXTRA BASS Bluetooth®-hodetelefoner

Bluetooth®-hodetelefoner passer perfekt til filmfanatikere som vil ha en praktisk trådløs lytteopplevelse uten å forringe lydkvaliteten. Med Bluetooth®-hodetelefoner kan du enkelt synkronisere med forskjellige enheter slik at du kan se på film og samtidig holde kontakten på telefonen, datamaskinen eller nettbrettet. For den beste lytteopplevelsen med Bluetooth® anbefaler vi MDR-XB650BT EXTRA BASS Bluetooth®-hodetelefoner. Disse hodetelefonene er bygget med kraftige drivere, brede frekvensområder og komponenter av høy kvalitet for å gjengi omgivelseslyd for eksepsjonell lydkvalitet. Hodetelefonenes høye Bluetooth®-frekvensområde gir deg fullstendig frihet og fleksibilitet når du ser på film. Du kan fylle opp popkornskålen, slippe bikkja ut eller hente deg et pledd uten å miste lydtilkoblingen eller lydkvaliteten. Du kan også enkelt svare på oppringninger med den innebygde mikrofonen i hodetelefonene, eller bytte mellom enheter med One Touch lytteteknologi fra Sony.

De beste hodetelefonene for action-filmer 

MDR-XB950BT EXTRA BASS Bluetooth®-hodetelefoner

Når du tenker på bass, tar hjernen din deg vanligvis rett til rap- eller EDM-musikk, men bass er også svært viktig i film. For alle som digger actionfilmer, er bassen spesielt viktig (hvis du vil se en actionfilm med mye bass, kan du prøve «Thor», «Klodenes kamp» eller «Jurassic Park»). For at bassen i filmene skal høres ut som den gjør på kino, anbefaler vi Bluetooth®-hodetelefonene MDR-XB950BT EXTRA BASS fra Sony. Disse hodetelefonene leveres med Extra Bass-teknologi som kombinerer kraftige neodymdrivere på 1,57 tommer med Beat Response Control, for å gi bass som får hjertet til å pumpe gjennom hver eneste episke scene. 

De beste hodetelefonene for å se film på farten

h.ear on Trådløse NC-hodetelefoner

Det finnes ikke noe verre enn å bli forstyrret av sirener eller en hund som bjeffer, midt i den beste scenen i en film. Med hodetelefoner med støyreduksjon får du frihet til å se film uten distraherende lyder (det stemmer, du trenger aldri mer spole tilbake for å se delen du ikke kunne høre). Hodetelefoner med støyreduksjon fjerner ikke bare bakgrunnsstøy – de forbedrer også den totale lydkvaliteten i filmene. Ifølge CNET bidrar hodetelefoner med støyreduksjon til at du får mer detaljert lyd, slik at du kan høre de minste lydene (som pistolskudd i det fjerne eller bølger som bryter på stranden). Vi anbefaler h.ear on Trådløse NC-hodetelefoner som er utstyrt med høyoppløselig lyd og digital støyreduksjonsteknologi for å gi deg krystallklar lyd. De har også LDAC-teknologi utviklet av Sony, slik at de også kan levere tre ganger mer data enn konvensjonell Bluetooth®-lyd. Dermed får lytterne eksepsjonell lydkvalitet uansett hvilken film de ser. 

Fra en klassisk komedie med Will Ferrell til den nyeste «Fast & Furious»-filmen får du en enda bedre opplevelse ved å løfte filmenes lydkvalitet med nye hodetelefoner. Så sørg for å ha popkornet poppet og hodetelefonene klare før neste filmkveld, slik at du kan nyte hver film med lyd i kinokvalitet. 

Anbefalte artikler

Installeringsveiledning for hjemmekino

Installeringsveiledning for hjemmekino

Slik installerer du ditt første hjemmekinoanlegg

EXTRA BASS fra Sony

Skru opp bassen

Finn ut hva som skaper den overveldende lyden i EXTRA BASS fra Sony

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.