Den beste reisegaven i 2016

En reisegaveidé for de som skal ut og reise, i den kommende høytiden

Det er ikke alltid enkelt å vite hva som er den beste reisegaven til venner og familie med utferdstrang. De har nok allerede sett verdens syv underverker, reist til noen av verdens flotteste museer og restauranter, beundret solnedgangen fra alle verdens hjørner og enda mer. Selv om det virker som om eventyrerne du kjenner, allerede har alt, finnes det fortsatt noen flotte reisegaver du kan gi dem for å gjøre reisen mer komfortabel og morsom. Folk som reiser, trenger ofte hodetelefoner til å fordrive tiden på de lange flyturene over havet. Med hodetelefonene kan de høre lydene fra hjemlandet for å holde seg med selskap når de får hjemlengsel eller utforsker en ny destinasjon. 

Det blir stadig mer vanlig å reise utenlands 

Visa anslår at 280 millioner husholdninger rundt i verden kommer til å reise utenlands innen år 2025. Det tilsvarer ca. én av åtte familier på verdensbasis. 

Det er nå mer populært enn noensinne å reise rundt i verden. Visa har anslått at hele 280 millioner husholdninger rundt i verden kommer til å reise utenlands innen år 2025. Det er ca. én av åtte familier på verdensbasis. Disse turistene må sørge for at de er godt forberedt. De trenger den riktige bagasjen, det riktige kameraet og støyreduserende hodetelefoner for å oppleve reisen til fulle.  

Les videre for å finne ut hvorfor de støyreduserende MDR-1000X-hodetelefonene med Bluetooth® er den beste gaven du kan gi til en venn som skal ut på reise, i den kommende høytiden.  

Start reisen med den perfekte reisegaven

De fleste store utenlandsreiser begynner på en travel flyplass. MDR-1000X-hodetelefonene er den perfekte reisegaven for å gjøre det enklere å håndtere stressende internasjonal flytrafikk og finne frem på flyplassen. Disse hodetelefonene er utstyrt med modus for ambient lyd. Dette er en funksjon som lar brukeren høre på favorittmusikken sin samtidig som bakgrunnsstøy stenges ute. Med modusen for ambient lyd (stemmemodus) kan MDR-1000X gjenkjenne menneskestemmer og filtrere dem inn i hodetelefonene. Modusen aktiveres ved et enkelt trykk på knappen på venstre side av hodetelefonene, slik at den reisende kan høre viktige kunngjøringer om flyvninger. 

Mens den reisende venter i de lange sikkerhetskøene eller på å gå om bord i flyet, kan vedkommende bruke berøringspanelet på siden av hodetelefonene til å skifte sang. Det er ikke nødvendig å lete gjennom bagasjen for å finne telefonen eller den bærbare musikkspilleren. Brukeren trenger bare å sveipe og trykke på øreputen for å hoppe over spor, justere volumet eller aktivere smarttelefonens stemmekommando. 

Gjør deg klar for den lange flyturen med hodetelefonene du liker best å reise med

Så snart den reisende har gått om bord i flyet og satt fra seg reisebagen i hattehylla, setter han eller hun sannsynligvis på musikk for å underholde seg selv på den lange reisen. Denne reisegaven med støyreduserende hodetelefoner er laget for å underholde reisende på de kjedelige ensformige 18 timers flyturene rundt i verden. MDR-1000X er de første hodetelefonene med innebygd DSEE HX™-teknologi, dvs. at alle komprimerte, digitale musikkfiler blir oppgradert til nær høyoppløselig lydkvalitet. Den fyldige og naturlige lyden blir en kjærkommen distraksjon fra den ensformige reisen. De tettsittende øreputene i uretan omslutter øret og stenger distraksjoner ute, for varig komfort på den lange reisen.

Denne reisegaven bruker også bransjeledende støyreduksjonsteknologi til å stenge ute støy fra alle medpassasjerene på reisen. De nye driverne med høy følsomhet filtrerer effektivt ut snorking fra andre passasjerer, mens dobbel støysensorteknologi bruker både interne og eksterne mikrofoner til å motarbeide omgivelseslyder. Med Rask oppmerksomhet-funksjonen kan den reisende skru ned musikken umiddelbart for en rask samtale med flyverten. Den reisende trenger bare å legge en hånd over øreputen for å senke volumet og fortelle hva slags mat og drikke han eller hun vil ha. 

Eventyret starter med den beste reisegaven

Husk at reisen ikke er over så snart flyet har landet. Etter at MDR-1000X-hodetelefonene har underholdt den du er glad i på den lange reisen, kan de dessuten forbedre opplevelsen av reisemålet. Disse hodetelefonene er utviklet for å hjelpe den reisende med å navigere seg frem langs avenyer og lokale transportsystemer i utlandet. Modusen for ambient lyd gjør at den reisende holder seg trygg og hører viktige hverdagslyder som trafikken i bakgrunnen, samtidig som han eller hun lytter til favorittalbumene sine. 

Denne reisegaven inneholder Bluetooth®- og LDAC-teknologi, slik at den reisende kan høre på favorittlydsporet sitt trådløst og i eksepsjonell lydkvalitet på hele turen. LDAC muliggjør tre ganger så høy dataoverføring i forhold til sammenlignbare Bluetooth®-kompatible kodingsteknologier, slik at den reisende kan dra avgårde trådløst og problemfritt, med den beste lyden på slep. MDR-1000X-hodetelefonene har øreklokker som kan legges sammen, slik at det blir enkelt for den reisende å ta dem med seg i en koffert. 

De støyreduserende egenskapene og den flotte lyden til MDR-1000X-hodetelefonene gjør dem til en flott reisegave til eventyrere, og kommer garantert til å gjøre den reisendes tid i utlandet mer minneverdig. Uansett hvor den reisende har tenkt seg i ferien, kommer vedkommende garantert til å tenke på deg når han eller hun tar på seg de nye MDR-1000X-hodetelefonene. 

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.