Det beste utstyret til hjemmekinoen

Gjør stua om til en kinosal med høyoppløselig lyd, Blu-ray Disc™ og 4K

Det eneste som slår filmtitting i ditt eget komfortable hjem, er å se film med overlegen lydkvalitet – den type kvalitet som gir deg følelsen av å være i en ekte kinosal. Vi kan glede deg med at det er mye enklere enn du kanskje tror å gjøre en liten skjerm større med lyd med høy kvalitet.

Selv om vi har for vane å sette uttrykket høyoppløselig lyd i sammenheng med lydkvalitet, relaterer det faktisk til alle former for underholdning – du kan ha førsteklasses lydkvalitet når du ser på de beste musikkvideoene eller den nyeste videoen.

Sony har et stort utvalg av produkter som gjør at du kan få deg et hjemmeunderholdningsanlegg som virkelig utfordrer kinosalen på lydkvalitet. Alt du trenger, er en mobilenhet eller Blu-ray Disc™, soundbaren HT-ST9 eller A/V-mottakeren STR-DN1060 og selvfølgelig TV-en din. Både programvaren og maskinvaren til produktene støtter høyoppløselig lyd, så du kan oppleve overlegen lyd- og bildekvalitet.

Her er mer hjemmekinoutstyr til hjemmeunderholdningssenteret ditt.

For enkle hjemmekinoanlegg

HT-ST9-høyttalere til hjemmekinoen:

Omgivelseslyd: 7.1-kanals S-Force PRO Front Surround-teknologi. Den virtuelle omgivelseslyden kombinerer digital signalbehandling og Wave-front-teknologi for å etterligne et naturlig og tredimensjonalt lydområde – alt dette fra én enkelt soundbar og subwoofer.

Den nyeste teknologien: Dolby® TruHD og DTS-HD er formater som er designet for tapsfri komprimering – en algoritme som gjør at komprimert lyd kan gjenopprettes fullstendig – slik at du kan se på HD-filmer og få klar og nøyaktig lyd.

Overlegen lydkvalitet: Støtter avspilling av høyoppløselig lyd med DSEE HX™-teknologien fra Sony, som hever lyden til tilnærmet høyoppløselig lydkvalitet.

Trådløs strømming av høy kvalitet: Gir førsteklasses Bluetooth®-strømming av musikk med den nye lydteknologien fra Sony, LDAC™

Grunnen til at den passer perfekt til et enkelt hjemmekinoanlegg: Soundbaren HT-ST9 er en universalhøyttaler. Den kan brukes til å spille av musikk via en Xperia™-smarttelefon på en fest eller omgivelseslyd når du føler for å se en spennende film. Ønsker du å utvide samlingen din er HT-ST9 utstyrt med tre HDMI-utganger, 1 HDMI ARC-utgang, 1 USB-inngang og mer.

For avansert hjemmekinoanlegg

STR-DN1060 AV-hjemmekinomottaker:

Fantastiske og naturtro detaljer: STR-DN1060 støtter 4K Ultra HD-video for fire ganger flere detaljer enn ved Full HD. Når den er koblet til en 4K TV, oppskalerer avansert videobehandling til og med video med lavere oppløsning til 4K Ultra HD.

Engasjerende omgivelseslyd: En 7.2-kanals AV-mottaker gjør det mulig med virkelig dynamisk lyd, og Digital Theater Automatic Calibration (DCAC) optimerer lyden, slik at du kan få velbalansert lyd.

Overlegen lydkvalitet: Støtter avspilling av høyoppløselig lyd med DSEE HX™-teknologien fra Sony, som hever lyden til tilnærmet høyoppløselig lydkvalitet.

Bruk Blu-ray Disc™: innebygget Dolby® True HD og DTS-HD Master Audio-dekodere gjør at du kan nyte den slagkraftige og oppslukende HD-omgivelseslyden til de nyeste Blu-ray Disc™-ene.

Kablet og trådløs tilkobling: Strøm musikk og videoer trådløst til mottakeren via NFC One touch, Bluetooth® og Wi-Fi® – eller koble til en USB-enhet for å spille av musikk.

Grunnen til at den passer perfekt til avanserte hjemmekinoanlegg: AV-mottakeren STR-DN1060 er et kraftfullt supplement til det avanserte stereoanlegget ditt. Koble til Blu-ray Disc™-spilleren, en Xperia™-smarttelefon eller Walkman® for å se favorittvideoene dine eller musikkvideoer. Denne forsterkeren forbedrer lyd og bilde på alt av underholdning gjennom Dolby® True HD og DTS-HD Master Audio-dekoder og ved å støtte 4K Ultra HD-video.

Å tilføre HT-ST9 og STR-DN1060 til hjemmekinoanlegget ditt gjør at du kan se og lytte til videoer, musikk og til og med konserter med førsteklasses lyd- og bildekvalitet. Alt du må gjøre er å sjekke at spesifikasjonene til Blu-Ray Disc™-pakken er på 96khz/24bit eller høyere for å kunne dra nytte av den høyoppløselige lydteknologien til Sony.

Nå kan du krype opp i sofaen og oppleve musikken og videoene slik artistene, regissørene og musikkprodusentene opprinnelig hadde sett for seg.

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.