XM-1ES

Oppgrader lyttingen i bilen din

Møt vår forsterker XM-1ES Mobile ES™ med monoeffekt, som gir kraftige, klare lave toner fra robust, kompakt aluminiumshus. De nye pre-out-utgangene tillater fleksibel montering og enkel systemutvidelse. 

Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
600 W x 1 RMS-utgangseffekt

Nyt dynamisk lyd med en utgangseffekt på 600 W x 1 RMS ved 4 ohm /1000 W x 1 RMS ved 2 ohm. Den svært effektive forsterkeren i klasse D øker musikken i bilen din, og legger til kraftige og klare lave toner til favorittlåtene dine.

Kraftig lyd med enestående klarhet 

Ekspertisen til Sony og mange år med utformingsopplevelse med digitale forsterkere har gjort det mulig å virkeliggjøre en kompakt og kraftig forsterker med kompromissløs lydkvalitet.

Optimaliserte strømenheter

For å reprodusere kraftig lyd og klare lave toner er effektstrømtilførselen optimalt designet for lav lyd, svært effektiv elektrisk kraftoverføring, hvor DC-omformeren med en ringkjernetransformator er valgt for mindre elektromagnetisk interferens.

Indre visning av strømtilførselen til XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt
Visning XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt og oppgraderte spoler med OFC-ledninger
Velg komponenter for overlegen lyd

De oppgraderte spolene med OFC-ledninger velges for lavere indre bestandighet og forbedret lydkarakterer, samtidig som elektrolytiske kondensatorer med høy kapasitet bidrar til nøyaktig og responsiv bass.

Strukturer som er bygd på en robust måte

Denne robuste aluminiumsrammen og solide bunnplaten (1,2 mm) reduserer vibrasjon og leder bort varme, noe som resulterer i lav resonans og en tettkontrollert musikkopptreden.

Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Konvensjonell modell
Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Mobile ES-forsterker
Forbedret logisk kontroll og plassering for tilkobling

Kontroller for justeringer og plassering av tilkoblinger er logisk plassert for enkelt forståelse og bruk. Det nøye gjennomtenkte oppsettet sikrer både intuitiv betjening og enkel installasjon.

Høyttalerterminal i høy kvalitet

Høyttalerterminalen har skruer for unbrakonøkkel, som gir en varig metode for å stramme trådtilkoblinger samtidig som det støtter isolerte tråder eller trådhylser (opptil AWG #8) for overlegen elektrisk effekt og lyd med høy kvalitet, og trygg tilkobling.

Visning av funksjonene til høyttalerterminalene i XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt
Klare etiketter og verdier

Kontrollpanelet har fått nytt design og har logiske plasseringer med korrelasjon som er enkel å forstå samt oppdatert grafikk.

Visning av funksjonene på kontrollpanelet til XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt
Justeringer av innganger/utganger

Det er enkelt å integrere XM-1ES inn i systemet ditt med tydelige innstillinger for inngang og utgang.

Visning av funksjonene på kontrollpanelet til XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt
Justeringer av filter/rekkevidde

Filterparametre er gruppert for sømløs lydjustering.

Visning av funksjonene på kontrollpanelet til XM-1ES Mobile ES-forsterkeren med monoeffekt
Enkel betjening

De tydelige etikettene med høy kontrast gjør justering raskt og enkelt, slik at du kan få lydsystemet ditt til å høres bra ut raskere.

Signal summer for sømløs tilkobling til fabrikklyd

Det nye inngangsvalget kan kombineres med stereolydsignaler inn i et monosignal, før det filtreres til startpunkt. Og du kan til og med sende det konsoliderte eller passerende linjenivåsignalet til andre forsterkere i kjeden, som legger til rette for fleksibel montering i ulike oppsett for biler og lydanlegg.

Eksempel av tilkobling som bruker to enheter av XM-1ES for å kjøre subwooferne, sammen med XM-4ES Mobile ES-forsterkeren med fire kanaler.  Den første enheten er koblet opp til XM-4ES, samtidig som den sender ut linjenivåsignalet til den andre enheten.

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

XM-1ES Mobile ES™-forsterkeren med monoeffekt gir deg kraftige og klare lave toner fra et robust, kompakt aluminiumskabinett. Tilpass den presist i henhold til dine krav og din smak med optimalt utformede tilkoblingsterminaler, et omfattende kontrollpanel og en ekstern fjernkontroll for bassjustering. Den nye pre-out-utgangen gir deg enda flere monteringsalternativer ved å enten kombinere to inngangskanaler i én utgang, eller passere i stereo, for tilkobling av flere forsterkere.
  • 600 W x 1 RMS-utgangseffekt ved 4 ohm

  • 1000 W x 1 RMS-utgangseffekt ved 2 ohm

  • Resonansdempende kompakt og robust aluminiumshus

  • Kombinerte pre-out-utganger for flere installasjonsalternativer

  • Oppdaterte tilkoblingsterminaler og kontrollpanel, pluss ekstra bassfjernkontroll

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet