XM-4ES

Overlegen lyd i et kompakt design

Møt XM-4ES Mobile ES™-bilforsterkeren, kompatibel med høyoppløselig lyd. Optimalisert oppsett av kretsdesign og nøye utvalgte komponenter gir enestående lydkvalitet og ytelse. Nyt effekten og dynamikken til 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) RMS-effekt, og den nye funksjonen for signalsumming med kombinerte pre-out-utganger for sømløs montering i ulike biler.

Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
100 W x 4 RMS-utgangseffekt

Nyt dynamisk lyd med en utgangseffekt på 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) RMS ved 4 ohm / 165 W x 4 RMS ved 2 ohm. Den svært effektive forsterkeren i klasse D gir et mangfold av høyttalerkonfigurasjoner som passer til enhver bil, og imponerer enhver lydentusiast.

Slik artisten tenkte det

Du kan høre de mest delikate nyansene i studiokvalitet for lyd som er høyere enn CD, med høyoppløselig lyd. Få følelsen av at artisten opptrer rett foran deg.

XM-4ES 4-kanals forsterkeren er utviklet til å forbedre hver eneste låt – inkludert høyoppløselige lydfiler. En rekke førsteklasses kretskomponenter samarbeider for å gi best mulig effektivitet og perfekt lydgjengivelse, slik at alle bilturene dine får det lydsporet de fortjener.

Høyoppløselig lyd-ikon
Kraftig lyd med enestående klarhet 

Ekspertisen til Sony og mange år med utformingsopplevelse med digitale forsterkere har gjort det mulig å virkeliggjøre en kompakt og kraftig forsterker med kompromissløs lydkvalitet.

Optimaliserte strømenheter

Strømtilførselen er optimalt beregnet på lave toner, svært effektiv elektrisk kraftoverføring, hvor DC-omformeren med en ringkjernetransformator velges for mindre elektromagnetisk interferens. For å reprodusere delikat lyd med svært høye frekvenser er alle kanalblokkene og forsterkningen i klasse D isolert med sin egen jordkrets, noe som minimerer signalinterferens.

Indre visning av XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforsterker, strømtilførselen
Indre visning av XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforsterker, oppgraderte spoler med OFC-ledninger
Velg komponenter for overlegen lyd

De oppgraderte spolene med OFC-ledninger velges for lavere indre bestandighet og forbedret lydkarakterer, samtidig som elektrolytiske kondensatorer med høy kapasitet bidrar til nøyaktig og responsiv bass.

Strukturer som er bygd på en robust måte

Denne robuste aluminiumsrammen og solide bunnplaten (1,2 mm) reduserer vibrasjon og leder bort varme, noe som resulterer i lav resonans og en tettkontrollert musikkopptreden.

Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Konvensjonell modell
Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Mobile ES-forsterker
Forbedret logisk kontroll og plassering for tilkobling

Kontroller for justeringer og plassering av tilkoblinger er logisk plassert for enkelt forståelse og bruk. Det nøye gjennomtenkte oppsettet sikrer både intuitiv betjening og enkel installasjon.

Høyttalerterminal i høy kvalitet

Høyttalerterminalen har skruer for unbrakonøkkel, som gir en varig metode for å stramme trådtilkoblinger samtidig som det støtter isolerte tråder eller trådhylser (opptil AWG #8) for overlegen elektrisk effekt og lyd med høy kvalitet, og trygg tilkobling.

Visning av funksjonene til høyttalerterminalene i XM-4ES Mobile ES 4-kanalsforsterkeren
Klare etiketter og verdier

Kontrollpanelet har fått nytt design og har logiske plasseringer med korrelasjon som er enkel å forstå samt oppdatert grafikk.

Visning av XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforsterker, kontrollpanelfunksjoner
Justeringer av innganger/utganger

Det er enkelt å integrere XM-4ES inn i systemet ditt med tydelige innstillinger for inngang og utgang.

Visning av XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforsterker, kontrollpanelfunksjoner
Justeringer av filter/rekkevidde

Filterparametre er gruppert for sømløs lydjustering.

Visning av XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforsterker, kontrollpanelfunksjoner
Enkel betjening

De tydelige etikettene med høy kontrast gjør justering både raskt og enkelt, slik at du kan få systemet ditt til å høres bedre ut raskt.

Signal summer for sømløs tilkobling til fabrikklyd

Den nye funksjonen for signalsumming kombinerer filtrerte lydsignaler fra moderne bilstereoanlegg fra fabrikken, som for eksempel signalene fra separate diskant-, mellomtone- og basshøyttalere, for å forsterke hele stereofrekvensrekkevidden på en enkel måte. Og du kan til og med sende det konsoliderte linjenivåsignalet til andre mono- eller stereoforsterkere i kjeden, som tillater fleksibel installering i ulike typer oppsett for biler og lydanlegg.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Tilfelle 1 – Tilkobling til fabrikklyd uten frekvensfiltre.

Fabrikkforside: 20 Hz – 20 kHz. Fabrikkbakside: 20 Hz – 20 kHz.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Tilfelle 2 – Tilkobling til fabrikklyd med filtrerte utgangssignaler for høy og lav stereo, med Mobile Es-monoforsterkeren, som bruker XM-1ES de kombinerte pre-out-utgangene i XM-4ES til å kjøre en subwoofer. 

Fabrikkforside: 5 kHz – 20 kHz. Fabrikkbakside: 20 Hz – 5 kHz.

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Møt XM-4ES Mobile ES™-forsterkeren, som er kompatibel med høyoppløselig lyd. Optimalisert oppsett av kretsdesign og nøye utvalgte komponenter gir enestående lydkvalitet og ytelse. Nyt effekten og dynamikken til 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) RMS-effekt, og den nye funksjonen for signalsumming med kombinerte pre-out-utganger for sømløs installering i ulike biler.
  • 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) RMS-utgangseffekt ved 4 ohm

  • 165 W x 4 RMS-utgangseffekt ved 2 ohm

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Signalsumming for sømløs tilkobling til fabrikklyd og kombinerte pre-out-utganger

  • Oppdaterte tilkoblingsterminaler og kontrollpanel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet