XM-5ES

Overlegen lyd møter allsidighet

XM-5ES Mobile ES™ 5-kanals bilforsterker tar lyden i bilen ditt til det neste nivået. Den er utviklet med ren lydpresisjon, og du kan høre alle detaljer i musikken bli brakt til liv, med en utvidet frekvensrespons, kjørt av 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) + 450 W x 1 RMS-utgangseffekt. Den nye funksjonen for signalsumming og kombinerte pre-out-utganger tillater sømløs montering i ulike biler.

Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
100 W x 4 + 450 W x 1 RMS-utgangseffekt

Nyt dynamisk lyd med en utgangseffekt på 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) + 450 W x 1 RMS ved 4 ohm / 165 W x 4 + 750 W x 1 RMS ved 2 ohm. Den svært effektive forsterkeren i klasse D øker musikken i bilen din, og gir et mangfold av høyttalerkonfigurasjoner som du kan velge mellom. 

Slik artisten tenkte det

Du kan høre de mest delikate nyansene i studiokvalitet for lyd som er høyere enn CD, med høyoppløselig lyd. Få følelsen av at artisten opptrer rett foran deg. XM-5ES 5-kanals forsterkeren er utviklet til å forbedre hver eneste låt – inkludert høyoppløselige lydfiler. 

En rekke førsteklasses kretskomponenter samarbeider for å gi best mulig effektivitet og perfekt lydgjengivelse, slik at alle bilturene dine får det lydsporet de fortjener.

Høyoppløselig lyd
Kraftig lyd med enestående klarhet 

Ekspertisen til Sony og mange år med utformingsopplevelse med digitale forsterkere har gjort det mulig å virkeliggjøre en kompakt og kraftig forsterker med kompromissløs lydkvalitet.

Optimaliserte strømenheter

Strømtilførselen er optimalt beregnet på lave toner, svært effektiv elektrisk kraftoverføring, hvor DC-omformeren med en ringkjernetransformator velges for mindre elektromagnetisk interferens. For å reprodusere delikat lyd med svært høye frekvenser er alle kanalblokkene og forsterkningen i klasse D isolert med sin egen jordkrets, noe som minimerer signalinterferens.

Indre visning av XM-5ES Mobile ES 5-kanals effektforsterker, strømtilførselen
Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Velg komponenter for overlegen lyd

De oppgraderte spolene med OFC-ledninger velges for lavere indre bestandighet og forbedret lydkarakterer, samtidig som elektrolytiske kondensatorer med høy kapasitet bidrar til nøyaktig og responsiv bass.

Strukturer som er bygd på en robust måte

Denne robuste aluminiumsrammen og solide bunnplaten (1,2 mm) reduserer vibrasjon og leder bort varme, noe som resulterer i lav resonans og en tettkontrollert musikkopptreden.

Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Konvensjonell modell
Eksempel som viser forskjellen mellom rammer av en konvensjonell modell og Mobile ES-forsterkermodellen
Mobile ES-forsterker
Forbedret logisk kontroll og plassering for tilkobling

Kontroller for justeringer, og plasseringer av tilkoblinger, er logisk plassert for enkel forståelse og bruk. Det nøye gjennomtenkte oppsettet sikrer både intuitiv betjening og enkel montering.

Høyttalerterminal i høy kvalitet

Høyttalerterminalen har skruer for unbrakonøkkel, som gir en varig metode for å stramme trådtilkoblinger samtidig som det støtter isolerte tråder eller trådhylser (opptil AWG #8) for overlegen elektrisk effekt, lyd med høy kvalitet, og trygg tilkobling.

Visning av funksjonene til høyttalerterminalene i XM-5ES Mobile ES 5-kanalsforsterkeren
Klare etiketter og verdier

Kontrollpanelet, som har blitt designet på nytt, er logisk gruppert, og merket tydelig for oppsett.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Justeringer av innganger/utganger

Det er enkelt å integrere XM-5ES inn i systemet ditt med tydelige innstillinger for inngang og utgang.

Visning av XM-5ES Mobile ES 5-kanals effektforsterker, kontrollpanelfunksjoner
Justeringer av filter/rekkevidde

Filterparametre er gruppert for sømløs lydjustering.

Visning av XM-5ES Mobile ES 5-kanals effektforsterker, kontrollpanelfunksjoner
Enkel betjening

De tydelige etikettene med høy kontrast gjør justering både raskt og enkelt, slik at du kan få systemet ditt til å høres bedre ut raskt.

Signal summer for sømløs tilkobling til fabrikklyd

Den nye funksjonen for signalsumming kombinerer filtrerte lydsignaler fra moderne bilstereoanlegg fra fabrikken, som for eksempel signalene fra separate diskant-, mellomtone- og basshøyttalere, for å forsterke hele stereofrekvensrekkevidden på en enkel måte. Og du kan til og med sende det konsoliderte linjenivåsignalet til andre mono- eller stereoforsterkere i kjeden, som tillater fleksibel installering i ulike typer oppsett for biler og lydanlegg.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Tilfelle 1 – Tilkobling til fabrikklyd uten frekvensfiltre

Fabrikkforside: 20 Hz – 20 kHz. Fabrikkbakside: 20 Hz – 20 kHz.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Tilfelle 2 – Tilkobling til fabrikklyd med filtrerte utgangssignaler for stereosubwoofer med høy, midt og mono

Fabrikkforside: 500 Hz – 20 kHz. Fabrikkbakside: 50 Hz – 2,5 kHz. Fabrikk-subwoofer: 30 Hz – 500 Hz.

Bildet som viser den nye funksjonen for signalsumming
Tilfelle 3 – Tilkobling til fabrikklyd med filtrerte utgangssignaler for subwoofer med høy, lav stereo

Fabrikk-diskanthøyttaler: 5 kHz – 20 kHz. Fabrikk-bass i midten/basshøyttaler 50 Hz – 5 kHz. Fabrikk-subwoofer: 30 Hz – 500 Hz.

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

XM-5ES Mobile ES™ 5-kanals effektforsterker som vil ta lyden i bilen din til det neste nivået. Den er utviklet med ren lydpresisjon, og du kan høre at alle detaljene i musikken blir brakt til liv, med en utvidet frekvensrespons og forsterkningskraft på 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) + 450 W x 1 RMS. Den nye funksjonen for signalsumming og kombinerte pre-out-utganger legger til rette for sømløs installering i ulike biltyper.
  • 100 W x 4 (330 W x 2 med bro) + 450 W x 1 RMS-utgangseffekt ved 4 ohm

  • 165 W x 4 + 750 W x 1 RMS-utgangseffekt 2 ohm

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Signalsumming for sømløs tilkobling til fabrikklyd og kombinerte pre-out-utganger

  • Oppdaterte tilkoblingsterminaler og kontrollpanel, pluss ekstra bassfjernkontroll

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet