XS-160ES

Gi lyden et løft

Klarhet og effekt samles i XS-160ES-toveishøyttalerne. Nyt premiumopplevelsen av Mobile ES og den enkle installasjonen med den kompakte koaksiale designen.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-160ES | 16 cm Mobile ES™ toveis koaksiale høyttalere

XS-160ES
XS-160ES

Veil. pris

kr 2 540,00

(inkl. MVA)
Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
Prisvinner
Basshøyttaler med lett og robust membran i aramidfiber og cellulose

Hovedmembranen i XS-160ES er laget av det unike lette og robuste cellulosematerialet skapt av Sony, tidligere kjent som MRC. Den nyeste generasjonssammensetningen er ytterligere optimalisert sammen med mekaniske driverforbedringer, noe som gir enda bredere frekvensrespons og jevnere, mer naturlig lyd.

Innbygging av MRC i en unik membran med aramidfiber
Optimal utforming

Innebygd i en unik membran med aramidfiber demper den membranresonansen og minimaliserer forvrengning – ikke bare av lave toner, men også mellomhøye og høye frekvenser. Resultatet er kraftfull og usedvanlig klar lyd i alle frekvenser – også ved høyt volum.

Surround med adskilte kantsnitt

Bassens surround har en annen egenutviklet teknologi fra Sony. Utpregede bøyde snitt forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som gir en dramatisk reduksjon i forvrengningen og større klarhet.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Progressiv spole med høy rate

Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Diskanthøyttaleren treffer de høye tonene

Membranen på en soft dome-diskanthøyttaler er direkte festet til svingspolen og er kompatibel med høyoppløselig lyd. Denne designen gjør at høyttaleren spenner over svært høye toner, med et frekvensområde som går helt opp til 40 kHz.

Gjennomskåret struktur

Utforsk oppbygningen av Mobile ES-høyttaleren, inkludert mekaniske nyvinninger som surround med adskilte kantsnitt, rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning. 

Mobile ES høyttaler med gjennomskåret struktur

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppgrader systemet ditt for å få en klar og engasjerende høyoppløselig lyd med XS-160ES toveishøyttalere. Den kompakte koaksiale designen har en bass med lett og robust membran i cellulose for en klar, responsiv bass sammen med klar vokal og mellomtoner. Strålende høye frekvenser kommer ut av den spesialtilpassede soft dome-diskanthøyttaleren, noe som gir en oppslukende lytteopplevelse.
  • Basshøyttaler med lett og robust membran i aramidfiber og cellulose som gir presis og responsiv basslyd

  • Soft dome-diskanthøyttaler som dekker opptil 40 kHz ultrahøye toner

  • Surround med adskilte kantsnitt gir mindre forvrengning og en klar lyd

  • Rammedesign med fem rør sprer resonansen

  • Den dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon som gir jevn bevegelse og nedkjøling for membranen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet