XS-162ES

Gi lyden et løft

XS-162ES 16 cm komponenthøyttalere gir lytteropplevelser i bil med imponerende klarhet og gjengivelse. Omdefiner lytting med disse innovative Mobile ES-høyttalerne.

HØYTTALERE OG SUBWOOFERE

XS-162ES | 16 cm Mobile ES™ toveis komponenthøyttalere

XS-162ES
Svarte XS-162ES-høyttalere

Veil. pris

kr 3 500,00

(inkl. MVA)
Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
Bass med MRC-membran i aramidfiber

Hovedmembranen på XS-162ES-høyttaleren er laget av det unike glimmerforsterkede cellulosematerialet (MRC) fra Sony. Denne rigide lettvektsdriveren åpner for langt mer presis respons enn konvensjonelle drivermaterialer, for mykere og mer naturlige lydegenskaper.

Bilde av XS-162ES-høyttaleren på 6,5" sett rett ovenfra
Nærbilde av aramidfibrene som brukes inne i XS-162ES-høyttaleren på 6,5"
Optimal utforming

Innbygging av MRC i en unik membran med aramidfiber demper membranresonansen og minimaliserer forvrengning – ikke bare av lave toner, men også mellomhøye og høye frekvenser. Resultatet er kraftfull og uvanlig klar lyd i alle frekvenser – også på høyt volum.

Delefilter med biforsterkning med forsterkningsgrad

Denne krysningen for audiofile har en optimal, lavmotstands foliekondensator for jevne høye toner. Utformingen med biforsterking demper spenningsforvrengningen til diskanthøyttaleren når bassen kjøres på høye inngangsnivåer. En dedikert forsterkningsgrad hjelper til med å balansere signalnivåene til bassen og diskanthøyttaleren, og gjør det mulig å nivåjustere diskanthøyttaleren selv når man kjører komponenter fra en enkelt forsterker.

Surround med adskilte kantsnitt

Bassens surround har en annen egenutviklet teknologi fra Sony. Utpregede bøyde snitt forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som gir en dramatisk reduksjon i forvrengningen og større klarhet.

Bilde av XS-162ES-høyttaleren på 6,5" bakfra som viser luftstrømmen som brukes av avkjølingssystemet
Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Diskanthøyttaleren treffer de høye tonene

Membranen på en soft dome-diskanthøyttaler er direkte festet til svingspolen og er kompatibel med høyoppløselig lyd. Denne designen gjør at høyttaleren spenner over svært høye toner, med et frekvensområde som går helt opp til 40 kHz.

Bilde av diskanthøyttaleren til XS-162ES-høyttaleren på 6,5"
Progressiv spole med høy rate

Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Faseplugg

Resonansdempende faseplugg på XS-162ES-wooferen bidrar til å realisere ideell frekvensrespons, helt opp til delefilterpunktet med de parede diskanthøyttalerne. En rigid spoleform i aluminium og dynamisk luftspreder støtter ytterligere opp om høyttalerens brede frekvensrespons, og gir en kontrollert og dynamisk bass.

 Gjennomskåret struktur

Utforsk oppbygningen av Mobile ES-høyttaleren, inkludert mekaniske nyvinninger som surround med adskilte kantsnitt, rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning. 

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Prøv vår XS-162ES toveis komponenthøyttaler som er kompatibel med høyoppløselig lyd, for den beste stereolyden som du kan få fra dashbordet. Med en tredjegenerasjons MRC-woofer som gjengir presis, responsiv bass og en klar mellomtone, støttet av de myke, høye tonene fra soft dome-komponentdiskanthøyttaleren, får du fyldig vokal og detaljrik gjengivelse av instrumenter, uansett hvor du skal.
  • Bass med MRC-membran i aramidfiber som gir tett og responsiv bass

  • Soft dome-komponentdiskanthøyttaler som dekker opptil 40 kHz ultrahøye toner

  • Surround med adskilte kantsnitt gir mindre forvrengning og en klar lyd

  • Rammedesign med fem rør sprer resonansen

  • Den dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon som gir jevn bevegelse og nedkjøling for membranen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet