XS-680ES

Gi lyden et løft

Klarhet og kraft møtes i XS-680ES-toveishøyttalerne. Nyt en førsteklasses Mobile ES-opplevelse og den enkle installasjonen med det kompakte koaksiale designet.

HØYTTALERE OG SUBWOOFERE

XS-680ES | 16 x 20 cm Mobile ES™ toveis koaksiale høyttalere

XS-680ES
XS-680ES

Veil. pris

kr 2 750,00

(inkl. MVA)
mobile ES
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
MRC-basshøyttaler i aramidfiber

Hovedmembranen på XS-680ES-høyttaleren er laget av det unike glimmerforsterkede cellulosematerialet (MRC) fra Sony. Denne rigide lettvektsdriveren åpner for langt mer presis respons enn konvensjonelle drivermaterialer, for mykere og mer naturlige lydegenskaper.

XS-680ES
Optimal utforming

Innbygging av MRC i en unik membran med aramidfiber demper membranresonansen og minimaliserer forvrengning – ikke bare av lave toner, men også mellomhøye og høye frekvenser. Resultatet er kraftfull og uvanlig klar lyd i alle frekvenser – også på høyt volum.

Surround med adskilte kantsnitt

Bassens surround har en annen egenutviklet teknologi fra Sony. Utpregede bøyde snitt forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som gir en dramatisk reduksjon i forvrengningen og større klarhet.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Progressiv spole med høy rate

Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Diskanthøyttaleren treffer de høye tonene

Membranen på en soft dome-diskanthøyttaler er direkte festet til svingspolen og er kompatibel med høyoppløselig lyd. Denne designen gjør at høyttaleren spenner over svært høye toner, med et frekvensområde som går helt opp til 40 kHz.

Gjennomskåret struktur

Utforsk oppbygningen av Mobile ES-høyttaleren, inkludert mekaniske nyvinninger som surround med adskilte kantsnitt, rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning. 

XS-680ES

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få glede av XS-680ES toveis koaksialhøyttalere som muliggjør høyoppløselig lyd, og som er enkle å installere med den koaksiale designen. Tredjegenerasjons glimmerforsterkede basshøyttalere i cellulose har presis, responsiv bass og faste mellomtoner, mens soft dome-diskanthøyttaleren har klare og jevne, høye toner, noe som gjør at du får fyldig vokal og detaljrik gjengivelse av instrumenter, i bilen.
  • Bass med MRC-membran i aramidfiber som gir tett og responsiv bass

  • Soft dome-diskanthøyttaler som dekker opptil 40 kHz ultrahøye toner

  • Surround med adskilte kantsnitt gir mindre forvrengning og en klar lyd.

  • Rammedesign med fem rør sprer resonansen

  • Den dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon som gir jevn bevegelse og nedkjøling for membranen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet