XS-690ES

Gi lyden et løft

Legg på nye nivåer med dynamisk effekt og dybde til systemet med XS-690ES toveishøyttalere. Med klarheten til Mobile ES og bred frekvensrespons vil det for alltid endre måten du lytter til musikk på.

HØYTTALERE OG SUBWOOFERE

XS-690ES | 16 x 24 cm Mobile ES™ toveis koaksiale høyttalere

XS-690ES
XS-690ES

Veil. pris

kr 4 400,00

(inkl. MVA)
Mobile ES-logo
Finn ut mer om vår lidenskap og kompromissløse teknologi.
Bass med MRC-membran i aramidfiber

Hovedmembranen på XS-690ES-høyttaleren er laget av det unike glimmerforsterkede cellulosematerialet (MRC) fra Sony. Denne rigide lettvektsdriveren åpner for langt mer presis respons enn konvensjonelle drivermaterialer, for mykere og mer naturlige lydegenskaper.

Bilde av toveishøyttaleren XS-690ES sett rett ovenfra
Nærbilde av aramidfibrene som brukes inne i toveishøyttaleren XS-690ES
Optimal utforming

Innbygging av MRC i en unik membran med aramidfiber demper membranresonansen og minimaliserer forvrengning – ikke bare av lave toner, men også mellomhøye og høye frekvenser. Resultatet er kraftfull og uvanlig klar lyd i alle frekvenser – også på høyt volum.

Surround med adskilte kantsnitt

Bassens surround har en annen egenutviklet teknologi fra Sony. Utpregede bøyde snitt forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som gir en dramatisk reduksjon i forvrengningen og større klarhet.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning

Rammedesignen med fem rør sprer resonansen, mens den integrerte dynamiske luftsprederen sikrer effektiv luftsirkulasjon, noe som gir myk bevegelse av membranen og nedkjøling av svingspolen.

Rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning
Progressiv spole med høy rate

Den akustisk-optimerte spolen åpner for høyere effekthåndtering og luftstrøm, med en profil som er designet for raskere og mer presis demping av høyttalermembranen.

Diskanthøyttaleren treffer de høye tonene

Membranen på en soft dome-diskanthøyttaler er direkte festet til svingspolen og er kompatibel med høyoppløselig lyd. Denne designen gjør at høyttaleren spenner over svært høye toner, med et frekvensområde som går helt opp til 40 kHz.

Gjennomskåret struktur

Utforsk oppbygningen av Mobile ES-høyttaleren, inkludert mekaniske nyvinninger som surround med adskilte kantsnitt, rammedesign med fem rør og dynamisk luftspredning. 

Tverrsnitt av toveishøyttaleren XS-690ES med merknader

Mobile ES-serien

Opplev et glimrende bilunderholdningssystem

Produktene i Mobile ES Series, som er utviklet for optimale lytteopplevelser på veien, gir deg det beste av musikk og tilkoblingsmuligheter, slik at du får en helt unik kjøretur.

Spesifikasjoner og funksjoner

Forbedre kjøreturen med effekten, klarheten og den høyoppløselige lyden fra XS-690ES-toveishøyttalerne. 6 x 9" toveis koaksialdesign gjengir lyden i all sin bredde, med nye nivåer på den dynamiske kraften og dybden, takket være tredjegenerasjons MRC-bass og soft dome-diskanthøyttaler.
  • Bass med MRC-membran i aramidfiber som gir tett og responsiv bass

  • Soft dome-diskanthøyttaler som dekker opptil 40 kHz ultrahøye toner

  • Surround med adskilte kantsnitt gir mindre forvrengning og en klar lyd

  • Rammedesign med fem rør sprer resonansen

  • Den dynamiske luftsprederen bidrar til effektiv luftsirkulasjon som gir jevn bevegelse for membranen og nedkjøling

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet